مهاجرت به اروپا

مهاجرت به اروپا

قاره اروپا یکی از سرسبزترین قاره‌هاست که علاقه‌مندان زیادی قصد مهاجرت یا گردش به این قاره زیبا را دارند. وضعیت زندگی در کشورهای اروپایی نسبت به سایر قاره‌ها چند لول بالاتر و بهتر است و اکثر این کشورها یکی از مقاصد مهاجرتی به حساب می‌آیند. مهاجرت به اروپا در میان ایرانیان بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است؛ چرا که مزایای بسیار زیادی را برای متقاضیان ایرانی به همراه دارد. پاسپورت کشورهای اروپایی نیز یکی دیگر از دلایل مهاجرت به این قاره بسیار زیبا است؛ متقاضی با در دست داشتن پاسپورت کشورهای حوزه شنگن به راحتی و بدون ویزا می‌تواند به کشورهای این حوزه مهاجرت یا مسافرت کنند.

پاسپورت‌های کشورهایی نظیر آلمان یا پرتغال به متقاضیان این ویژگی را می‌دهد تا به بیش از 140 کشور دنیا بدون ویزا مسافرت کنند. اگر قصد دارید به اروپا مهاجرت کنید، با روش های مهاجرت به اروپا و بهترین کشور اروپایی برای مهاجرت آشنا شوید؛ ما را در ادامه این مقاله همراهی کنید.

خدمات موسسه اصطهباناتی برای مهاجرت به اروپا

مهاجرت به اروپا و گرفتن تابعیت کشورهای اروپایی به این راحتی‌ها نیست. بیشتر متقاضیانی که قصد مهاجرت به اروپا را دارند، معمولاً دانش کافی در این زمینه ندارند یا با روش های آن آشنا نیستند. از این رو بهتر است که متقاضیان وکیل مهاجرتی انتخاب کنند و با مشاوران متخصص در این زمینه صحبت و مشورت کنند. موسسه مهاجرتی ما دارای بهترین و مجرب‌ترین مشاوران حقوقی است که می‌توانید با مشاوره گرفتن از آن‌ها به کشورهای اروپایی مهاجرت کنید.

موسسه مهاجرتی اصطهباناتی سابقه درخشانی در مهاجرت به قاره اروپا دارد و به خوبی می‌تواند بهترین کشور اروپایی برای مهاجرت را به شما معرفی کند. بنابراین اگر قصد مهاجرت به اروپا را دارید موسسه ما به شما در این زمینه کمک خواهد کرد و بهترین راه و کشور را به شما معرفی خواهد نمود.

آمار مهاجرت به اروپا

قاره اروپا یکی از قاره‌های بسیار خوب برای مهاجرت است؛ چرا که کشورهای اروپایی هم از نظر اقتصادی و هم از نظر فرهنگی در جایگاه بسیار خوبی قرار دارند. طبق آمارها مهاجرت به اروپا در بین علاقه مندان به مهاجرت بسیار پرطرفردار است و تقریباً هر ساله 1.4 میلیون نفر به این قاره مهاجرت می‌کنند. کشورهای اروپای غربی نظیر آلمان، فرانسه، اتریش، سوئیس، بلژیک، هلند و غیره پس از جنگ جهانی دوم رشد اقتصادی بسیار خوبی داشته‌اند. به عنوان مثال کشور اتریش را می‌توان ثروتمندترین کشور اروپای غربی دانست و آلمان را صنعتی‌ترین و مهاجر پذیرترین کشور اروپا دانست. مهاجرپذیرترین کشورهای اروپایی عبارت است از:

کشورتعداد کل مهاجراننسبت مهاجران هر کشور به میانگین جهانی
آلمان۹٬۸۴۵٬۲۴۴۴٫۳
فرانسه۷٬۴۳۹٬۰۸۶۳٫۲
ایتالیا۵٬۷۲۱٬۴۵۷۲٫۵
اتریش۱٬۳۳۳٬۸۰۷۰٫۶
بلژیک۱٬۱۵۹٬۸۰۱۰٫۵
پرتغال۸۹۳٬۸۴۷۰٫۴
نروژ۶۹۴٬۵۰۸۰٫۳
لهستان۶۶۳٬۷۵۵۰٫۳
مجارستان۴۴۹٬۶۳۲۰٫۳
فنلاند۲۹۳٬۱۶۷۰٫۲
رومانی۱۹۸٬۸۳۹۰٫۱
بلغارستان۸۴٬۱۰۱۰٫۱

دلایل مهاجرت به قاره اروپا

چرا تا این اندازه تعداد مهاجران کشورهای اروپایی زیاد است، چه ویژگی‌هایی نصیب متقاضیان مهاجرت به این قاره سرسبز می‌شود که بیشتر افراد قصد گرفتن تابعیت و ویزای یکی از کشورهای اروپایی را دارند؟ کشورهای اروپایی از نظر اقتصادی در جایگاه بسیار خوبی قرار دارند و همیشه حداقل نام 5 کشور اروپایی در لیست بهترین کشورها از نظر اقتصادی دیده می‌شود.

همچنین نام دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه آکسفورد(University of Oxford)، دانشگاه کمبریج(University of Cambridge)، دانشگاه صنعتی زوریخ آلمان(ETH Zurich)، دانشگاه ادینبرو اسکاتلند(University of Edinburgh) و دانشگاه آمستردام هلند(University of Amsterdam) به چشم می‌خورد. این موارد به تنهایی دلایل مهاجرت به اروپا است.

مهم‌ترین دلایل مهاجرتی عبارت است از:

  • مسافرت به کشورهای حوزه شینگن بدون داشتن ویزا (در صورت داشتن تابعیت یکی از کشورهای حوزه شنگن)
  • تحصیل رایگان در برخی از کشورها
  • امکان دریافت بورسیه‌های تحصیلی
  • مسافرت به بیش از 100 کشور دنیا بدون ویزا(در صورت داشتن تابعیت و پاسپورت یکی از کشورهای اروپایی)
  • امکان اخذ تابعیت برای اعضای خانواده
  • امکان مهاجرت با اعضای خانواده
  • برخورداری از سیستم بهداشت و درمان رایگان
  • خرید خانه
  • برخورداری از حقوق شهروندان کشورهای اروپایی
  • سفر بدون ویزا به کل قاره اروپا
  • مهاجرت به آمریکا

راه های مهاجرت به اروپا

متقاضیان مهاجرت به قاره اروپا همیشه با این مشکل روبرو هستند که از چه طریق می‌توانند به این قاره مهاجرت کنند یا کدامیک از راه‌های مهاجرت به اروپا برای آن‌ها مناسب‌تر است. بیشتر متقاضیان به دنبال ارزان‌ترین راه مهاجرتی به اروپا هستند؛ چرا که هزینه و مخارج مهاجرت به کشوری دیگر بسیار بالا است. متقاضیان می‌توانند از طریق راه‌های سرمایه گذاری، تحصیل، کار، پناهندگی، ازدواج، فامیل و تولد فرزند به کشورهای اروپایی مهاجرت کنند. هر کدام از راه‌های فوق مناسب کشور خاصی است به عنوان مثال مهاجرت به آلمان و مهاجرت به ایتالیا از طریق تحصیل، آسان‌ترین راه گرفتن ویزای این دو کشور است؛ در ادامه شما را با روش های مهاجرت به اروپا بیشتر آشنا خواهیم کرد.

راه های مهاجرت به اروپا
راه های مهاجرت به اروپا

مهاجرت به اروپا از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری

مهاجرت به اروپا از طریق سرمایه گذاری

یکی از راه‌های مهاجرتی به قاره اروپا است که معمولاً ریجکتی در این حالت کمتر از روش‌های دیگر است (در صورتی که متقاضی سرمایه کافی برای سرمایه گذاری داشته باشد، احتمال ریجکت شدن پایین می‌آید). متقاضیان از این طریق می‌توانند ویزای کشورهای اروپایی را دریافت و پس از گذشت چند سال، اقامت دائمشان را دریافت کنند. متقاضیانی که اروپا را به عنوان محلی برای سرمایه گذاری انتخاب می‌کنند، علاوه بر این که سرمایه اولیه آن‌ها حفظ می‌شود؛ سود و همچنین اقامت کشوری که در آن سرمایه گذاری کرده‌اند را دریافت خواهند کرد.

سرمایه گذاری نیز به خودی خود دارای روش‌ها و راه‌های مختلفی است که برخی از آن‌ها در تعدادی از کشورهای اروپایی منجر به دریافت اقامت نمی‌شود. راه‌های مهاجرتی به اروپا از طریق سرمایه گذاری عبارت است از:

  • خرید ملک
  • ثبت شرکت
  • اوراق قرضه
  • استارت آپ
  • تمکن مالی

همانطور که بیان کردیم برخی از این روش‌ها منجر به گرفتن اقامت کشورهای اروپایی نمی‌شود به عنوان مثال مهاجرت به یونان از طریق خرید ملک ممکن نیست؛ چرا که از این طریق اخذ اقامت این دو کشور وجود ندارد. سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی نیازمند داشتن پشتوانه مالی بسیار زیادی است؛ بنابراین افرادی که از وضعیت مالی خیلی خوبی برخوردار نیستند بهتر است به سراغ روش‌های دیگری بروند.

مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل

به طور قطع مهاجرت تحصیلی یکی از بهترین راه‌های مهاجرتی به کشورهای قاره اروپاست؛ چرا که اخذ ویزای کشورهای اروپایی از این طریق راحت و همچنین امکان تحصیل رایگان در برخی از کشورهای این قاره وجود دارد. دانشگاه‌های قاره اروپا در جایگاه و رتبه بسیار خوبی قرار دارند. کشور انگلستان دومین کشوری است که دانشجویان زیادی برای تحصیل در آن به این کشور مهاجرت می‌کنند. این کشور پس از آمریکا از نظر کیفیت تحصیلی در جایگاه دوم مقصد تحصیلی بین مهاجران قرار دارد.

متقاضیان می‌توانند تحصیلات آکادمیکشان را در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری در این کشورها ادامه دهند. هزینه تحصیل در اروپا کمی بالاست و دانشجو موظف به پرداخت شهریه سالانه است؛ البته امکان دریافت بورسیه‌های تحصیلی برای دانشجویان نیز وجود دارد. پس از انگلستان، آلمان کشوری دیگر در قاره اروپاست که افراد زیادی برای برخورداری از تحصیل رایگان به این کشور مهاجرت می‌کنند. تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در این کشور رایگان است و یکی از بهترین مقاصد تحصیلی در این دو رشته علوم پزشکی است.

البته لازم به ذکر است که برای تحصیل در آلمان دانشجو ملزم به گرفتن مدرک زبان آلمانی است. اتریش نیز یکی دیگر از کشورهای اروپایی است که مقصد مناسبی برای تحصیل است. مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل آسان است و زبان این کشور نیز، آلمانی است. امکان تحصیل رایگان پس از مهاجرت به اتریش وجود دارد؛ برای آشنایی بیشتر با این روش مهاجرتی می‌توانید با مشاوران متخصص ما صحبت کنید.

فرانسه نیز یکی دیگر از کشورهاییست که امکان تحصیل رایگان در آن وجود دارد. بنابراین مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل یکی از راه‌های آسان گرفتن اقامت دائم این کشور است. برای برخورداری از تحصیل رایگان در فرانسه، متقاضی ملزم به گرفتن مدرک زبان فرانسوی است. هزینه‌های تحصیلی در اروپا به طور معمول از 10 هزار یورو در سال(مقطع لیسانس) شروع می‌شود که این رقم متناسب با رشته تحصیلی هر فرد متفاوت است. هزینه تحصیل در مقاطع بالاتر نسبت به مقطع کارشناسی بیشتر است و همچنین امکان اخذ بورسیه‌های تحصیلی نیز در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به مراتب آسان‌تر از مقطع لیسانس است. دانشگاه‌هایی که امکان تحصیل به زبان انگلیسی در آن‌ها وجود دارد، مدرک آیلتس 6 به بالا را به عنوان یکی از شروط اصلی گرفتن پذیرش قرار داده‌اند.

مهاجرت به اروپا از طریق کار

مشغول به کار شدن در اروپا نیز یکی دیگر از راه‌های مهاجرتی به این کشور است. متقاضیان می‌توانند از دو طریق جستجوی کار(Job Seeker) یا ویزای پیشنهاد کار(Job Offer) به کشورهای اروپایی مهاجرت کنند و اقامت دائم و سپس تابعیت آن کشور را بدست آورند. مهاجرت به اروپا از طریق ویزای جستجوی کار به این صورت است که به متقاضی ویزای 6 ماهه کشور مورد نظر داده می‌شود که در این مدت بایستی به دنبال شغلی با توجه به تخصصش باشد تا ویزای او برای چند سال دیگر تمدید شود.

مهاجرت به قاره اروپا از طریق ویزای پیشنهاد کار به این صورت است که کارفرما بایستی آگهی استخدام نیروی خود را به مدت 3 ماه در کشور خودش و سپس 3 ماه دیگر در حوزه اتحادیه اروپا آگهی کند؛ پس از گذشت 6 ماه متقاضی کار در اروپا می‌تواند برای گرفتن شغل مورد نظرش اپلای کند. کارفرماهایی که کشورشان عضو اتحادیه اروپا نیست، تنها پس از گذشت 3 ماه می‌توانند از متقاضیان خارج قاره اروپا نیروی کار استخدام کنند. از طرفی دیگر متقاضی باید از جدول امتیازاتی که سفارت هر کشور منتشر می‌کند حداقل امتیاز لازم را دریافت نماید تا ویزای کار در قاره اروپا به او تعلق گیرد.

برخی از کشورهای اروپایی نظیر آلمان تسلط به زبان کشورشان را جزء شرایط پذیرش اخذ ویزای جستجوی کار قرار داده‌اند.

اخذ اقامت اروپا از طریق ازدواج

کشورهای اروپایی از طریق ازدواج به اتباع خارجی اقامت اعطا می‌کنند؛ اما گرفتن اقامت کشورهای خارجی از این طریق نیازمند داشتن شروطی است که متقاضی باید آن‌ها را دارا باشد. از مهم‌ترین مدارکی که باید متقاضی ازدواج با یک تبعه اروپایی داشته باشد، می‌توان به نداشتن سابقه کیفری اشاره کرد. افراد پس از ازدواج با شخصی که تابعیت یکی از کشورهای اروپایی را دارد، می‌تواند به قاره اروپا مهاجرت کند. از جمله شرایطی که منجر به اخذ اقامت اروپا از طریق ازدواج می‌شود عبارت است از:

  • تبعه اروپایی باید وضعیت مالی خوبی داشته باشد.
  • عدم سوء پیشینه
  • ثابت کردن صوری نبودن ازدواج

پس از اینکه شخص به یکی از کشورهای اروپایی وارد شد، اقامتی یک یا دو ساله به او تعلق می‌گیرد. متقاضی باید این مدت را درکنار همسرش سپری کند تا اداره مهاجرت از این قضیه مطمئن شود که ازدواج آن‌ها حقیقی است. پس از اثبات این قضیه متقاضی، اقامت دائم کشوری که در آن زندگی می‌کند را دریافت می‌نماید. طبق قوانینی که اکثر کشورهای اروپایی از آن پیروی می‌کنند، مدت زمان لازم برای گرفتن اقامت دائم کشورهای اروپایی 5 ساله است که پس از 5 تا 10 سال دیگر زمان لازم است تا متقاضی بتواند برای گرفتن پاسپورت اروپا درخواست دهد.

اخذ اقامت اروپا از طریق ازدواج
اخذ اقامت اروپا از طریق ازدواج

مهاجرت از طریق تولد فرزند

کشورهای اروپایی به طور معمول از قانون خون پیروی می‌کنند و کمتر کشوری را در اروپا پیدا خواهید کرد که از طریق قانون خاک به اتباع خارجی اقامت اعطا کند. قانون خون به این معناست که اگر کودکی در کشوری خارجی به دنیا آید، تنها در صورتی والدینش می‌‎توانند اقامت آن کشور را دریافت کنند که یکی از آن دو تابعیت آن کشور را داشته باشند.

قانون خاک به این معناست که در صورت به دنیا آمدن کودکی در خاک کشوری که از این قانون تبعیت می‌‎کند، والدین فرزند نیز می‌توانند اقامت کشور مذکور را بدست آورند. از جمله کشورهایی که از قانون خاک پیروی می‌کنند، می‌توان به کانادا، امریکا، برزیل و غیره اشاره کرد. کشورهای اروپایی همانطور که بیان کردیم از قانون خون تبعیت می‌کنند به عنوان مثال مهاجرت به لهستان از طریق تولد فرزند در صورتی منجر به اخذ اقامت برای والدین کودک می‌شود که یکی از آن‌ها تابعیت این کشور را داشته باشند.

مهاجرت به اروپا از طریق فامیل

فامیل(Relative) یکی دیگر از راه‌‎هایی است که منجر به اخذ اقامت اروپا می‌شود. افرادی که توانسته‌اند از طریق روش‌های سرمایه گذاری یا کار ویزای کشورهای اروپایی را دریافت کنند، می‌توانند اعضای خانواده‌اشان را نیز با خود همراه کنند. به عنوان مثال اگر قصد مهاجرت به رومانی یا مهاجرت به ایتالیا از طریق ثبت شرکت دارید، می‌توانید همسر و اعضای خانواده‌تان را نیز با خود همراه کنید. البته فرزندان باید سنی کمتر از 18 سال داشته باشند و برای فرزندان بالای 18 سال باید مدرکی دال بر اینکه به خانواده‌شان وابسته هستند را ارائه دهید. اقوام و فامیل‌هایی که می‌توانند به متقاضی بپیوندند عبارت‌اند از:

  • اعضای خانواده (ساکن اتحادیه اروپا هستند)
  • اعضای خانواده (ساکن اتحادیه اروپا نیستند)
  • شرکای تجاری شخص
  • اعضای خانواده اگر به دنبال کار هستند
  • والدین شخص
  • بستگان شخص

معمولاً افرادی که از طریق ثبت شرکت یا کارآفرینی دست به اخذ اقامت کشورهای اروپایی می‌زنند، می‎‌توانند برای اعضای خانواده‌شان اقامت کشور مذکور یا ویزای آن را دریافت کنند.

مهاجرت به اروپا از طریق پناهندگی

پناهندگی همیشه به عنوان آخرین راه مهاجرتی به کشورهای خارجی محسوب می‌شود و کمتر کسی به سراغ این راه می‌رود؛ چرا که خطرات آن بسیار زیاد است. برخی از افراد که شرایط مهاجرت به اروپا به صورت قانونی را ندارند، دست به چنین راهی می‌زنند و معمولاً در راه رسیدن به کشور مقصدشان جان یا مالشان را از دست می‌دهند. مهاجرت به نروژ و سایر کشورهای اروپایی از طریق پناهندگی به هیچ عنوان قانونی نیست و موسسه ما خدماتی در این زمنیه ارائه نمی‌دهد. بنابراین متقاضیان گرامی با مشاوران موسسه ما در تماس باشید تا شما را در امر مهاجرت به اروپا راهنمایی کنند و بهترین مسیر مهاجرتی را پیش روی شما قرار دهند.

مدارک لازم برای مهاجرت به اروپا

تمامی کشورهای اروپا تحت شرایط و مدارک خاصی ویزای کشورشان را به متقاضیان اعطا می‌کنند؛ اما یکسری از مدارک بین اکثر آن‌ها یکسان است. به عنوان مثال ممکن است متقاضی برای مهاجرت به بلغارستان و مهاجرت به مجارستان از طریق کار یکسری مدارک را به کنسولگری این دو کشور ارائه دهد. مدارک لازم برای مهاجرت به اروپا عبارت است از:

  • پاسپورت با اعتباری بیش از 3 ماه
  • فرم درخواست پر شده ویزا
  • عکس پاسپورتی
  • پرداخت هزینه ویزا
  • بلیط هواپیما
  • رزرو هتل
  • بیمه مسافرتی(حداقل پوشش بیمه مسافرتی متقاضی باید 30 هزار یورو باشد)

مدارک فوق به همراه مدارک مخصوص به روش مهاجرتی متقاضی بایستی توسط او به سفارت یا کنسولگری کشور مذکور تحویل داده شود. پس از بررسی‌ سفارت این کشور تصمیم می‌گیرد که آیا متقاضی می‌تواند به قاره اروپا مهاجرت کند یا خیر.

بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت

کشورهای اروپایی از نظر کیفیت زندگی و اقتصادی از بهترین کشورها در سراسر کره زمین هستند. بنابراین انتخاب یکی از کشورهای اروپایی برای مهاجرت امری مشکل و سخت است و همچنین شخص با توجه به شرایطی که دارد، نمی‌تواند تشخیص دهد که کدامیک از کشورهای اروپایی برای او مناسب است. متقاضیان می‌توانند در این باره با مشاوران موسسه ما در تماس باشند تا بهترین راهنمایی‌ها را در این زمینه دریافت نمایند.

بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت عبارت است از:

  • مهاجرت به ایتالیا
  • مهاجرت به فنلاند
  • مهاجرت به اتریش
  • مهاجرت به نروژ
  • مهاجرت به پرتغال
  • مهاجرت به مجارستان
  • مهاجرت به یونان
  • مهاجرت به بلژیک
  • مهاجرت به لهستان
  • مهاجرت به بلغارستان
  • مهاجرت به رومانی
  • مهاجرت به فرانسه
  • مهاجرت به آلمان
بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت
بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت

هزینه مهاجرت به قاره اروپا

هر یک از کشورهای اروپایی هزینه‌های مهاجرتی مخصوص به خود را دارند و نمی‌توان به این راحتی‌ها یک هزینه کلی برای تمامی کشورهای اروپایی در نظر گرفتن به عنوان مثال هزینه زندگی در کشور آلمان 1.4 بالاتر از میانگین جهانی است؛ اما هزینه زندگی در کشور مجارستان به مراتب پایین‌تر است. از طرفی دیگر هزینه مهاجرت به کشورهای اروپایی از طریق هر کدام از این روش‌های مهاجرتی متفاوت است. به طور معمول هزینه‌هایی را که یک شخص خارجی باید برای گرفتن ویزا پرداخت کند عبارت است از:

  • هزینه رزرو وقت سفارت
  • هزینه مخارج زندگی و مسکن
  • هزینه تبدیل ویزای موقت به دائم
  • هزینه ترجمه مدارک
  • تمکن مالی
  • هزینه گرفتن مدرک زبان
  • هزینه بلیط هواپیما

هزینه زندگی در کشور های اروپایی

طبق آمارهای منتشر شده از هزینه های زندگی در کشورهای اروپایی، هزینه زندگی هر فرد با توجه به روش مهاجرتی او متفاوت است. هزینه خوراک، پوشاک و مسکن مخارجی است که در همه کشورها یکسان است و نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت. با توجه به شاخص قیمتی هر کشور می‌توانید به این موضوع پی ببرید که هزینه زندگی در کشورهای اروپایی چه مقدار از میانگین جهانی بالاتر است. شاخص قیمتی از 100 حساب می‌شود، به عنوان مثال شهر فرانکفورت آلمان با شاخص قیمتی 164 به این معناست که هزینه‌های زندگی در این شهر 64 درصد گران قیمت‌تر از مخارج زندگی در شهر پراگ است. شهر ژنو کشور سوئیس با شاخص قیمتی 244، هزینه زندگی در آن نسبت به شهر پراگ 144 برابر گران‌تر است.

مهاجرت به اروپا با کمترین هزینه

متقاضیان مهاجرت به کشورهای خارجی همیشه به دنبال ارزان‌ترین راه هستند. برای اینکه با کمترین هزینه به کشورهای اروپایی مهاجرت کنید، بایستی در وهله اول ارزان ترین کشور اروپایی برای مهاجرت را پیدا کنید و سپس ارزان ترین راه مهاجرتی به اروپا را پیدا کنید. در حال حاضر مهاجرت به بلغارستان ارزان‌تر از سایر کشورهای اروپایی است. این کشور از نظر اقتصادی کشوری به صرفه و مناسب است و از همه مهم‌تر هزینه‌های زندگی در این کشور پایین است.

پس از انتخاب ارزان‌ترین کشور برای مهاجرت نوبت به انتخاب ارزان‌ترین راه مهاجرت به اروپا می‌رسد. مهاجرت از طریق کار و تحصیل از ارزان‌ترین راه‌های مهاجرتی به کشورهای اروپایی به حساب می‌آیند. تحصیل در بیشتر دانشگاه‌های اروپایی با بورسیه همراه است که هزینه‌های تحصیلی را تا حد قابل قبولی کاهش یا رایگان می‌کند. مهاجرت از طریق کار نیز هزینه‌ی زیادی برای متقاضی به همراه ندارد، چرا که شما دعوت نامه‌ای برای کار در کشوری خارجی دریافت می‌کنید و از همان ماه اول به شما حقوق تعلق می‌گیرد.

مهاجرت به اروپا با کمترین هزینه
مهاجرت به اروپا با کمترین هزینه

آسان ترین کشور اروپایی برای اقامت

آسان‌ترین راه گرفتن اقامت برای هر کشور متفاوت است؛ اما سرمایه گذاری همیشه آسان‌ترین و سریع‌ترین راه گرفتن اقامت کشورهای اروپایی به حساب می‌آید. سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی از طریق روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد که خرید ملک، ثبت شرکت، استارتاپ و غیره در اروپا از جمله روش‌های سرمایه گذاری است. از طریق این روش متقاضیان می‌توانند اقامت اروپاییشان را بین 3 تا 5 سال دریافت کنند؛ کشورهای پرتغال، یونان، اسپانیا و فرانسه از جمله کشورهایی هستند که از این طریق متقاضیان به راحتی اقامت دریافت می‌کنند.

جمع بندی

کشورهای اروپایی بهترین مقصد مهاجرتی برای متقاضیانی است که قصد ترک کشورشان را به هر طریقی دارند. مهاجرت به اروپا و گرفتن اقامت یکی از کشورهای اتحادیه اروپا سبب این می‌شود که تبعه خارجی به بسیاری از کشورها بدون ویزا مهاجرت کند. شما از طریق سرمایه گذاری، کار، تحصیل، تولد فرزند، فامیل، ازدواج و پناهندگی می‌توانید به کشورهای قاره اروپا مهاجرت کنید. قاره اروپا دارای بهترین نقاط دیدنی است که سالانه افراد زیادی برای تفریح و گردش به کشورهای این قاره سفر می‌کنند.

حال تصور کنید که اقامت و تابعیت یکی از کشورهای قاره سبز را دارید و آزادانه و بدون ویزا می‌توانید به تمامی کشورهای قاره اروپا مهاجرت کنید. ما در این مقاله سعی بر این داشتیم شما را با راه های مهاجرت به اروپا و شرایط آن آشنا کنیم تا بهتر با مقوله مهاجرت به این قاره آشنا شوید.

سوالات متداول در مورد مهاجرت به اروپا

1- شرایط مهاجرت به اروپا چیست؟

شرایط مهاجرت به اروپا برای هر کشور با توجه راه مهاجرتی هر شخص متفاوت است و نمی‌توان یک شرایط کلی برای آن در نظر گرفت.

2- بهترین کشور اروپایی برای مهاجرت چیست؟

با توجه به شرایط هر فرد، جواب این سوال نیز متفاوت خواهد بود؛ بنابراین بهتر است با مشاوران ما در تماس باشید تا بهترین کشور اروپایی برای مهاجرت را به شما معرفی کنند.

3- بهترین کشور اروپایی برای کار چیست؟

آلمان و دانمارک کمترین میزان نرخ بیکاری و بیشترین رشد اقتصادی را دارند.

4- ارزان ترین راه مهاجرت به اروپا چیست؟

کار ارزان ترین راه مهاجرت به اروپا است.

5- نحوه مهاجرت به اروپا چگونه است؟

شما می‌توانید از طریق یکی از روش های سرمایه گذاری، تولد فرزند، کار، تحصیل، ازدواج و پناهندگی به اروپا مهاجرت کنید.

5/5 - (2 امتیاز)

مقالات مرتبط

ثبت درخواست مشاوره فوری

6 پاسخ

  1. وقت بخیر
    کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی پزشکی با چهار مقاله isi یک مقاله اورجینال و سه مقاله مروری هستم ، می خواهم برای پوزیشن دکترا اروپا اقدام کنم . سطح زبان c1 هنوز آزمون زبان شرکت نکردم . دوره های آزمایشگاهی را هم گذرانده ام . ضمن اینکه سی ویک سال سن دارم . لطفا راهنمایی کنید .
    سپاس

    1. سلام وقت بخیر اگه رزومه خوبی دارید میتونید فاند هم بگیرید البته در این راه موسسه خدمات داره و میتونیم همراهتون باشیم

  2. سلام.خانمی ۴۵ ساله هستم ۱۵ سال سابقه کارشناسی در فرمانداری را دارم ترم آخر کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی هستم و در حال گذراندن دوره آیلتس هستم مدرک کارشناسی پژوهشگری علوم اجتماعی را دارم دوتا فرزند ۸ و ۱۱ ساله دارم به خاطر بچه هام میخوام به اتریش مهاجرت تحصیلی در رشته مدیریت منابع انسانی را دارم لطفا راهنماییم کنید شوهرم هم شغل خرید و فروش‌ ملک و خودرو داره.

    1. سلام وقت بخیر
      برای ویزای تحصیلی اروپا محدودیت سن برای سفارت وجود داره دو ریسک ویزا براتوت پیش میاد.

  3. پرستار هستم ۱۳ سال سابقه متولد ۱۳۵۸ دو فرزند ۸ و ۱۳ ساله دارم قصد مهاجرت کار درمان به آلمان دارم لطفاً راهنمایی

    1. با سلام و عرض ادب
      یکی از مهم ترین الزامات دریافت ویزای کاری کادر درمان آلمان ارائه مدرک زبان آلمانی حداقل b2 می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرایط و مزایای ویزای کار

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده