مهاجرت به تایلند

مهاجرت به تایلند
فهرست مطالب

کشور پادشاهی تایلند یا ببر آسیا از زیباترین مقاصد گردشگری جهان محسوب می شود. این کشور در سالیان اخیر با تقاضای مهاجرت ایرانیان مواجه بوده است. رشد مهاجر پذیری این کشور اخیرا بسیار رشد داشته است. بر این اساس در این مقاله به بررسی روش های مهاجرت به این کشور و به طور کلی زندگی در کشور مدرن تایلند می پردازیم. در این مقاله می خوانید:

  • چرا مهاجرت به کشور تایلند؟
  • اقتصاد کشور تایلند
  • مهاجرت به تایلند از طریق کار
  • مهاجرت به تایلند از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت به تایلند از طریق خرید خانه و ملک
  • مهاجرت به تایلند از طریق ثبت شرکت
  • مهاجرت به تایلند از طریق تحصیل
  • چگونگی تحصیلی در تایلند
  • تحصیل در مقطع کارشناسی تایلند
  • تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد تایلند
  • تحصیل در مقطع دکترا تایلند
  • مهاجرت به تایلند از طریق اهداف بشر دوستانه
  • مهاجرت به تایلند از طریق ازدواج
  • مهاجرت به تایلند از طریق ویزای همراه
  • مهاجرت به تایلند از طریق تولد
  • مهاجرت به تایلند از طریق ویزای توریستی
  • مهاجرت به تایلند از طریق کارآفرینی
  • مهاجرت به تایلند از طریق هنری و ورزشی
  • مهاجرت به تایلند از طریق پناهندگی
  • ویزاهای مهم تایلند
  • شرایط اخذ ویزای تایلند
  • اخذ اقامت دائم یا اقامت موقت کشور تایلند؟
  • شرایط اخذ پاسپورت کشور تایلند
  • مزایا و معایب مهاجرت به تایلند
  • هزینه های زندگی در تایلند
  • سخن آخر
  • سوال های متداول در مورد مهاجرت به کشور تایلند

چرا مهاجرت به کشور تایلند؟

عروس شرق آسیا یا کشور پادشاهی تایلند یا در گذشته های دور کشور سیام از کشورهای آسیای جنوب شرقی می باشد. این کشور که به عنوان بیستمین کشور پرجمعیت جهان شناخته می شود، دارای اقتصادی بر پایه توریسم و گردشگری است. تایلند به معنای سرزمین های آزاد می باشد و بر اساس این نام این کشور همیشه سرزمینی آزاد بوده و مستعمره کشور دیگری نبوده است. البته نمی توان نقش پررنگ مردم چین را در این سرزمین کمرنگ جلوه داد. در واقع فرهنگ این کشور آمیزه ای از فرهنگ دو کشور بزرگ چین و هند می باشد. در قرن ۱۸ و ۱۹ مهاجران فراوانی از کشورهای چین و هند به این کشور وارد شدند و فرهنگ و آداب و رسوم این کشور را تغییر دادند. رشد مهاجر پذیری این کشور تا حدود ۶۲ درصد و وجود توسعه شهری و مدرنیته و رفاه اجتماعی و توسعه حمل و نقل شهری این کشور را به یک مقصد جالب و جذاب گردشگری تبدیل کرده است.این کشور در سالیان اخیر بسیار مورد توجه گردشگران ایرانی واقع شده است. بالا بودن رفاه اجتماعی و ثبات و امنیت این کشور موجب شده است تا مهاجران و گردشگران از هر نقطه دنیا روانه این کشور شوند. بر این اساس درصد متقاضیان ایرانی برای اقامت این کشور در حال افزایش است. وجود سیستم آموزشی با کیفیت بالا و پایین بودن هزینه های تحصیل در حد رایگان و وجود رشته های پزشکی و مهندسی موجب می شود تا مهاجران تحصیلی این کشور را در فهرست مقاصد مهاجرت خود قرار دهند. وجود روحیه برابری و ثبات اقتصادی و مدیریت مناسب و پایین بودن نرخ بیکاری و تورم از عوامل مهم در رونق و رشد اقتصادی سریع این کشور محسوب می شود.

کشور تایلند در سال های اخیر با تسهیل روند گردشگری و حمایت از سرمایه گذاران خارجی به امر توسعه اقتصادی این کشور در جهت جذب گردشگران خارجی و سرمایه گذاران خارجی کمک شایانی کرده است. بالا بودن سطح آموزشی دانشگاه ها، بالا بودن کیفیت و سیستم آموزشی، مدرک های مورد اعتبار و باارزش و امنیت اجتماعی و اقتصادی از عوامل مهم در گرایش مهاجران تحصیلی به این کشور محسوب می شود. دانشگاه های کشور تایلند همزمان با رشد صنعتی و اقتصادی این کشور با بالا بردن کیفیت آموزشی و استاندارد سازی سیستم دانشگاهی در راستای سیستم آموزشی دانشگاه های برتر جهان توانسته اند به رتبه های برتر در بین دانشگاه های جهان دست پیدا کنند.نرخ بیکاری پایین این کشور در حدود ۱.۲۰ درصد و پایین بودن هزینه های زندگی و وجود جاذبه های گردشگری و رفاهی فراوان هر سال موجب می شود تا میلیون ها نفر به منظور گردشگری و یا مهاجرت به این کشور وارد شوند. وجود فرصت های شغلی گوناگون و تنوع فرهنگی جامعه این کشور آسیایی و همچنین پایین بودن نرخ بیکاری از جمله عوامل مهم در مهاجرت مهاجران به این کشور می باشد.

بر این اساس مشاوران و کارشناسان موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی با تهیه این مقاله قصد بررسی مواردی را دارند که موجب مهاجرت مهاجران تحصیلی و شغلی و سرمایه گذاری به کشور پیشرفته تایلند شده است. اگر درصدد مهاجرت به کشور تایلند می باشید اما از روش های مهاجرت و اخذ اقامت این کشور اطلاعی ندارید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید و با ما همراه باشید.

اقتصاد کشور تایلند

ثبات اقتصادی کشور تایلند و اتخاذ سیاست های اقتصادی و تجاری مناسب و توسعه مناطق اقتصادی این کشور موجب شده است تا این کشور در چند دهه گذشته به چنان رشد و توسعه اقتصادی برسد که گوی سبقت را از کشورهای مالزی و اندونزی برباید و به عنوان پنجمین ببر آسیایی از لحاظ اقتصاد فعال و پویا شناخته شود. کشور تایلند به دلیل تغییر ساختار اقتصادی بر پایه کشاورزی به ساختار صنعتی و پیشرفته به تولید و صادرات کالاهای صنعتی پرداخت و از این طریق به سرعت مسیر توسعه صنعتی را طی کرد. این کشور در حال حاضر به عنوان بزرگترین تولید کننده قطعات کامپیوتر و بزرگترین صادر کننده پوشاک در جهان شناخته می شود.

بر اساس گزارش بانک جهانی این کشور دارای سریع ترین رشد جهانی در زمینه اقتصاد بوده است. این کشور با رشد سریع اقتصاد در حال رقابت با بزرگترین اقتصاد جهان است. کشور تایلند به عنوان یکی از قطب های سیاسی و اقتصادی جهان نقش مهمی در اقتصاد جهان دارد. ثبات اقتصادی و اجتماعی، پایین بودن نرخ بیکاری و تورم از عوامل مهم در رشد اقتصادی و اجتماعی این کشور محسوب می شود. برخورداری از سیستم آموزشی برتر، وجود دانشگاه هایی با رتبه ها و رنکینگ های جهانی از موارد جذب مهاجران تحصیلی به این کشور محسوب می شود. متقاضیان مهاجرت به این کشور باید این نکته را مد نظر داشته باشند که مهاجرت و اقامت دائم در این کشور امکان پذیر نمی باشد، اما متقاضیان می توانند اقامت خود را هر سال در این کشور تمدید کنند. معمولا اقامت دائم در این کشور وجود ندارد اما متقاضیان می توانند با سرمایه گذاری و تحصیل و کار و ازدواج اقامت موقت این کشور را اخذ کنند و هر سال آن را تمدید کنند.

مهاجرت به تایلند از طریق کار

بر اساس قوانین مهاجرت تایلند اتباع خارجی بدون اخذ مجوز کار نمی توانند در تایلند مشغول کار شوند. متقاضیان کار در کشور تایلند باید در ابتدا ویزای کار این کشور را دریافت کنند. پس از دریافت ویزای کار ۳ ماهه متقاضی می تواند برای اخذ مجوز کار تایلند اقدام کند. مجوز کار تایلند مجوز نوع EX می باشد و برای متقاضیانی صادر می شود که دارای مهارت حرفه ای و کاری و تخصصی کاری باشند. متقاضی با اخذ مجوز کاری می تواند در کشور تایلند مشغول کار شود. درخواست کار برای متقاضی خارجی باید از طرف کارفرمای تایلندی انجام شود. در واقع متقاضی اخذ مجوز کار باید از طریق کارفرمای تایلندی این مجوز را دریافت کند.کارفرمای تایلندی باید ثابت کند که متقاضی خارجی دارای توانایی و تخصص کاری برای کار مورد نظر در تایلند می باشد. ثبات اقتصادی و وضعیت خوب کسب و کار موجب شده است تا بسیاری از مهاجران به منظور اخذ اقامت این کشور اقدامات لازم در جهت یافتن کارفرما را انجام دهند. بدین منظور متقاضی باید از یک کارفرمای تایلندی دعوت نامه کاری داشته باشد. متقاضی باید دارای تخصص و مهارت حرفه ای در زمینه کار مورد نظر باشد.

مهاجرت به تایلند از طریق کار
مهاجرت به تایلند از طریق کار

داشتن مهارت و تخصص ویژه در کار و اشتغال به عنوان یک امتیاز ویژه برای کارفرمای تایلندی محسوب می شود و می تواند احتمال پذیرش متقاضی را تا حد زیادی افزایش دهد. اداره کار تایلند مجوز کار این کشور را صادر می کند. متقاضی به منظور اخذ مجوز کار در تایلند باید دارای ویزای اقامت تایلند و یا ویزای غیر مهاجر این کشور باشد. علاوه بر این درخواست کار در این کشور برای متقاضی خارجی باید از طریق کارفرمای تایلندی انجام شود. متقاضی قبل از دریافت ویزای کار تایلند باید ویزای غیر مهاجری و ویزای اقامتی خود را دریافت کند.متقاضیان برای اخذ ویزای کار تایلند باید دارای کارت شناسایی مالیاتی باشند. کارت شناسایی مالیاتی نشان دهنده فعالیت کاری متقاضی در شرکت های تایلندی می باشد. در صورتی که متقاضی قصد تمدید ویزای کار تایلند را داشته باشد، میزان سوددهی و فعالیت اقتصادی متقاضی در کشور تایلند حائز اهمیت می باشد. به منظور کار و اشتغال در کشور تایلند متقاضی باید دارای درآمدی به میزان ۵۰ هزار بات در سال باشد. در صورتی که شغل مورد نظر فاقد این شرط باشد، متقاضی باید در درخواست خود مجوز شغلی برای ۳ سال و سابقه کار و فعالیت در کار فعلی برای مدت یک سال و درآمد سالانه ۸۰ هزار بات برای مدت ۲ سال را مطرح کند. متقاضی برای دریافت ویزای کار تایلند باید مدارک زیر را ارائه دهد:

  • پاسپورت معتبر
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • رزومه و سوابق کاری و حرفه ای
  • گواهی سلامت جسمی
  • اوراق هویتی و شناسایی متقاضی
  • کارت خروج TM6 متقاضی
  • گواهی ازدواج (در صورت متاهل بودن)
  • کارت شناسایی مالیاتی
  • ۶ قطعه عکس اخیرا گرفته شده

به طور کلی میانگین درآمد سالانه چند شغل در کشور تایلند ذکر شده است:

  • مدیر: در حدود ۳۶.۰۰۰ دلار
  • معلم: در حدود ۱۵.۰۰۰ دلار
  • مدیر فروش: در حدود ۵۰.۰۰۰ دلار
  • مدیر منابع انسانی: در حدود ۲۳.۰۰۰ دلار

مهاجرت به تایلند از طریق سرمایه گذاری

متقاضیانی که قصد مهاجرت به کشور تایلند را دارند، می توانند از طریق سرمایه گذاری در این کشور اقامت تایلند را اخذ کنند. معیار سرمایه گذاران به منظور سرمایه گذاری در کشورهای خارجی شاخص های اقتصادی مانند نرخ تورم، نرخ بیکاری، رشد اقتصادی، تولید ناخالص داخلی و نرخ مالیات می باشد. در همین راستا دولت تایلند با ایجاد فضای کسب و کار و تجارت مطمئن و امنیت اقتصادی و اجتماعی و ثبات در بازار اقتصاد این کشور سرمایه گذاران را ترغیب به سرمایه گذاری در این کشور می کنند.
سرمایه گذاران خارجی می توانند با سرمایه گذاری در خرید ملک و خانه، ثبت شرکت و خرید سهام در این کشور سرمایه گذاری کنند. بدین منظور سرمایه گذار باید با اخذ ویزای نوع IB ویزای یک ساله سرمایه گذاری در این کشور را دریافت کند. متقاضی سرمایه گذار می تواند با سرمایه گذاری در صنعت و کارخانه های این کشور اقدام به اخذ ویزای سرمایه گذاری کند. سرمایه گذاران خارجی با سرمایه گذاری در این کشور می توانند در مدت ۲ سال اقامت این کشور را اخذ کنند.سرمایه گذاری در بخش های دولتی برای سرمایه گذاران خارجی سوددهی فراوانی دارد. سرمایه گذار باید برای اخذ ویزای سرمایه گذاری در حدود ۱۰ میلیون بات در امور ذکر شده سرمایه گذاری کند. سرمایه گذاری در تایلند به روش های مختلف ثبت شرکت و یا خرید خانه و ملک و طرح های تجاری دیگر باید مورد تائید مقامات ذی ربط قرار گیرد. در واقع متقاضی باید ثابت کند که با این نوع سرمایه گذاری در فعالیت های اقتصادی این کشور دخالت نابجایی نداشته است.

مهاجرت به تایلند از طریق خرید خانه و ملک

در قوانین کشور تایلند مجوز خرید زمین وجود ندارد اما متقاضیان می توانند با خرید ملک اقامت این کشور را اخذ کنند. مدت اعتبار اقامت این کشور یک ساله می باشد و متقاضیان می توانند این اقامت را هر سال تمدید کنند. دولت تایلند در جهت تسهیل خرید خانه و ملک در این کشور به متقاضیان وام های کم بهره اعطا می کند.متقاضی خرید خانه و ملک در کشور تایلند باید بودجه مشخص را برای این کار اختصاص دهند. اگر متقاضی کار، خرید ملک در این کشور را براساس رویکردهای اقتصادی و تجاری دنبال کند، می تواند به راحتی اقامت تایلند را اخذ کند. به طور کلی متقاضیان خارجی با خرید ملک نمی توانند اقامت تایلند را دریافت کنند بلکه باید از روش دیگری به این کشور سفر کنند و برای خرید خانه و ملک اقدام کنند.متقاضیانی که با هدف خرید خانه به این کشور وارد می شوند، نمی توانند مجوز کار تایلند را دریافت کنند. کشور تایلند به خارجی ها اجازه خرید زمین را نمی دهد اما متقاضیان خارجی می توانند در جهت سرمایه گذاری به خرید خانه و ملک اقدام کنند. هر چند بازار خانه و ملک در کشور تایلند رونق چندانی ندارد و متقاضی بهتر است برای سرمایه گذاری در این کشور از روش های دیگر استفاده کند.

مهاجرت به تایلند از طریق ثبت شرکت

متقاضی اخذ اقامت کشور تایلند می تواند با سرمایه گذاری به روش ثبت شرکت اقامت این کشور را اخذ کند. متقاضیان سرمایه گذاری به روش ثبت شرکت در تایلند با سرمایه گذاری در این حوزه به سود فراوانی نائل می شوند، چرا که وضعیت اقتصادی و تجارت این کشور حاکی از پیشرفت و درآمد و سود فراوان است. این کشور با قرار گرفتن در اقتصادهای فعال جهان به عنوان یک فرصت مناسب اقتصادی برای سرمایه گذاران محسوب می شود.مدت اعتبار مجوز اقامت تایلند از طریق ثبت شرکت به نسبت دیگر روش ها طولانی تر می باشد. ثبت شرکت تجاری با مسولیت محدود برای سرمایه گذار خارجی یکی از بهترین روش های اخذ اقامت این کشور می باشد. ثبت شرکت از طریق LLC یکی از پرکاربردی ترین روش های ثبت شرکت در تایلند می باشد.

مهاجرت به تایلند از طریق ثبت شرکت
مهاجرت به تایلند از طریق ثبت شرکت

متقاضی برای ثبت شرکت در این کشور باید طرح تجاری برای شرکت ارائه دهد. طرح تجاری متقاضی باید دارای توجیه اقتصادی باشد و موجب رونق و رشد اقتصادی کشور تایلند شود.سرمایه گذار با ارائه مدارک ثابت کند که این طرح کارآفرینی می تواند نقش مهمی در اقتصاد کشور تایلند داشته باشد و در واقع روند چرخش چرخ های اقتصاد این کشور را سرعت می بخشد. متقاضی باید اثبات کند که طرح کارآفرینی وی در کشور تایلند موجب اشتغال زایی برای اتباع این کشور می شود. اثبات توجیه اقتصادی و سوددهی این طرح از طرف متقاضی نشان دهنده کارآمد بودن این طرح می باشد.از طرف دولت تایلند حداقل هزینه لازم برای این سرمایه گذاری مشخص نشده است، در ابتدا این طرح مورد ارزیابی قرار می گیرد و بر اساس اقتصادی بودن این طرح تجاری و توجیه اقتصادی آن، در صورتی که مورد تائید مقامات این کشور قرار گرفت، مقامات بررسی می کنند که آیا هزینه پیشنهادی از طرف سرمایه گذار برای اجرای این طرح کافی است. به منظور اجرای طرح تجاری برای ثبت شرکت، متقاضی باید روال تجاری خاص آن را طی کند. متقاضی ایرانی ثبت شرکت در تایلند باید با اخذ ویزای توریستی به این کشور سفر کند و پس از ثبت شرکت تجاری به کشور ایران بازگردد.

پس از برگشت از تایلند متقاضی ایرانی باید با ارائه اسناد و مدارک ثبت شرکت در تایلند به سفارت این کشور در ایران مراجعه کند و برای اخذ ویزای کار درخواست دهد. هنگامی که متقاضی ایرانی با ویزای کار به تایلند بازگشت، باید برای اخذ مجوز کار یا Work Permit در خواست دهد. متقاضی ایرانی فقط با دریافت ویزای کار نمی تواند در این کشور مشغول کار شود، بلکه باید مجوز کار را نیز دریافت کند. متقاضی بدین منظور باید شرکت تجاری را در این کشور راه اندازی کند که دارای ۲ شریک تایلندی باشد. شرکت تایلندی باید در کل متعلق به ۳ سهامدار باشد. از دیگر شرایط ثبت شرکت در تایلند موارد زیر را می توان ذکر کرد:

  • متقاضی باید در حدود ۲ میلیون بات برای ثبت شرکت سرمایه گذاری کند.
  • متقاضی ثبت شرکت در تایلند باید حداقل ۵۰ کارمند تایلندی را استخدام کند و به ازای هر ۵۰ کارمند تایلندی یک کارمند خارجی را در این شرکت مشغول کار کند.
  • متقاضی باید به ازای هر یک نفر خارجی ۴ نفر تبعه تایلندی را در این شرکت مشغول به کار کند و از این طریق فرصت شغلی برای افراد بومی این کشور فراهم کند.
  • در حدود ۵۱ درصد سهام شرکت تجاری ثبت شده باید در ملکیت سهامداران تایلندی باشد.
  • متقاضی خارجی فقط می تواند در ۴۹ درصد سهام شرکت سهیم باشد.
  • متقاضی خارجی باید به ازای هر کارمند شرکت در حدود ۲ میلیون بات به سرمایه شرکت اضافه کند.

مهاجرت به تایلند از طریق تحصیل

کشور تایلند در چند سال اخیر در زمینه آموزش و تکنولوژی پیشرفت های فراوانی کرده است و در حال نزدیک شدن به استانداردهای جهانی در این زمینه ها می باشد. سرعت پیشرفت در آموزش عالی این کشور تایلند بسیار چشمگیر است. هزینه های تحصیل در این کشور در مقایسه با کشورهای سنگاپور و مالزی بسیار پایین تر می باشد. بیشتر دانشگاه های تایلند در رتبه بندی ها و رنکینگ های جهانی دارای رتبه های برتر جهانی می باشند.کشور تایلند به دلیل بالا بودن کیفیت آموزشی دانشگاه ها و پایین بودن هزینه های تحصیل و زندگی یکی از مقاصد مهم مهاجرت تحصیلی به شمار می آید. کشور تایلند به طور کلی از لحاظ هزینه های تحصیل و زندگی یکی از ارزان ترین و مقرون به صرفه ترین کشورهای منطقه و قاره آسیا می باشد. متقاضیان بنا به بالا بودن سطح آموزشی دانشگاه ها، بالا بودن کیفیت و سیستم آموزشی تحصیلی، مدرک های مورد اعتبار و باارزش و امنیت اجتماعی و اقتصادی این کشور را برای تحصیل انتخاب می کنند.

مهاجرت به تایلند از طریق تحصیل
مهاجرت به تایلند از طریق تحصیل

دانشگاه های مشهور و برتر کشور تایلند در راستای رشد صنعتی و اقتصادی این کشور توانسته اند با بالا بردن کیفیت آموزشی و استاندارد سازی سیستم دانشگاهی بر اساس سیستم آموزشی دانشگاه های برتر جهان به جایگاه برتری در بین دانشگاه های جهان دست پیدا کنند. دانشگاه های شهر بانکوک تایلند در میان دانشگاه های کشورهای هند و مالزی و فیلیپین در رتبه های برتری قرار دارند.دانشگاه های کشور تایلند در رتبه بندی ها و رنکینگ های جهانی برترین دانشگاه های جهان QS در رتبه های زیر ۱۰۰۰ قرار دارند. دانشگاه چولا با رتبه ۱۸۰ جهان، دانشگاه ماهیدول با رتبه ۲۲۸ جهانی، دانشگاه تاماسات با رتبه ۴۵۰ تا ۵۰۰ و دانشگاه کست سارت در رتبه جهانی ۵۵۰ تا ۶۰۰ رتبه بندی جهانی QS قرار دارند. خبر خوب برای متقاضیان ایرانی این است که ۴ دانشگاه برتر تایلند مورد تائید وزارت علوم قرار دارند و دانشجویان ایرانی پس از فارغ تحصیلی می توانند بدون نگرانی به کشور خود بازگردند و با مدرک اخذ شده به کار و اشتغال و یا ادامه تحصیل در کشور خود بپردازند.

چگونگی تحصیل در تایلند

دانشجویان می توانند با دریافت ویزای تحصیلی ۳ ماهه به تحصیل در این کشور بپردازند و سپس این ویزا را به طور سالانه تمدید کنند. متقاضی مهاجرت به تایلند از طریق تحصیل در این کشور می تواند در این کشور اقامت کند. بدین منظور متقاضی باید ویزای نوع ED را دریافت کند. این نوع ویزا مختص متقاضیان خارجی است که قصد تحصیل در این کشور را دارند. تحصیل در کشور تایلند به سرعت در حال پیشرفت است. پایین بودن هزینه های تحصیل و بالا بودن کیفیت آموزشی دانشگاه های این کشور از موارد جذب دانشجویان بین المللی می باشد.دانشجویان با برخورداری از بورسیه های تحصیلی می توانند تحصیل رایگان را برای خود فراهم کنند. یکی از رشته های دانشگاهی که مشمول برخورداری از بورسیه های عالی در حد تحصیل رایگان در تایلند می شوند شامل رشته مهندسی نانو، مهندسی رباتیک، هوش مصنوعی، مهندسی هوافضا و مهندسی طراحی خودرو می باشد. دولت تایلند با پرداخت کمک هزینه های تحصیلی و مقرری های ماهانه شرایط بسیار مناسبی را برای تحصیل متقاضیان خارجی در این کشور فراهم کرده است. متقاضیان خارجی باید درخواست اخذ ویزای تحصیلی خود را به سفارت این کشور ارائه دهند.

از جمله مدارکی که متقاضی برای این نوع ویزا باید ارائه دهد، مشخصات و اطلاعات هویتی می باشد. متقاضی به منظور اخذ ویزای تحصیلی تایلند باید دارای نامه پذیرش از دانشگاه تایلندی باشد. متقاضی برای انجام کارهای ثبت نام و امور دانشجویی در کشور تایلند باید در ابتدا ویزای غیرمهاجر از نوع B را دریافت کند و سپس برای کارهای دانشجویی در این کشور اقدام کند.
متقاضی به منظور اخذ ویزای دانشجویی باید به وب سایت دانشگاه مورد نظر در تایلند مراجعه کند و شرایط اخذ پذیرش را به طور دقیق بررسی کند. اعتبار ویزای تحصیلی برای ۳ ماه می باشد. مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی تایلند عبارت است از:

  • آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریزنمره های تحصیلی
  • ارائه انگیزه نامه تحصیلی
  • ارائه سوابق علمی و رزومه تحصیلی

متقاضی تحصیل در کشور تایلند باید برای اخذ اقامت تحصیلی تایلند در دانشگاه های این کشور ثبت نام کند. در ابتدا ویزای ۳ ماهه برای اقامت تحصیلی صادر می شود که متقاضی می تواند پس از تمام شدن ترم تحصیلی ویزا و مجوز اقامت خود را به صورت سالانه تمدید کند. بیشتر دانشگاه های تایلند به زبان تایلندی تدریس می کنند البته برخی نیز به زبان انگلیسی تدریس می کنند. متقاضیان تحصیل در دانشگاه های تایلندی و یا انگلیسی زبان باید دارای مدرک مهارت زبان تایلندی و یا انگلیسی باشند که در صورت نداشتن این مدرک زبانی می توانند در کالج ها و موسسه های زبانی این کشور ثبت نام کنند و مدرک مهارت زبان تایلندی یا انگلیسی را دریافت کنند. دانشجویان در تایلند نمی توانند به کار و اشتغال مشغول شوند و به منظور اشتغال باید مجوز کار این کشور را اخذ کنند.دانشجویان پس از فارغ تحصیلی در تایلند می توانند برای اخذ اقامت این کشور به کار و اشتغال بپردازند و با یافتن کار ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند. تحصیل در تایلند موجب اخذ اقامت این کشور نمی شود. اما دانشجویان با تجربه و مهارت کاری کسب شده در دوران دانشجویی به واسطه اشتغال دانشجویی می توانند زمینه لازم را در اشتغال پس از فارغ تحصیلی فراهم کنند. دانشجویان از روش های دیگر نیز مانند ازدواج با تبعه تایلند، سرمایه گذاری و ثبت شرکت می توانند اقامت موقت این کشور را اخذ کنند.

تحصیل در مقطع کارشناسی تایلند

متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی تایلند باید دارای مدرک دیپلم ۱۲ ساله و دوره پیش دانشگاهی باشند. اگر متقاضی قصد تحصیل در دانشگاه های دولتی تایلند را دارد، باید در آزمون ورودی این دانشگاه ها شرکت کند و نمره لازم را کسب کند. در برخی از دانشگاه های تایلند متقاضیان ورود به دوره کارشناسی باید یک دوره یک ساله پیشدانشگاهی را بگذرانند. مدت زمان تحصیل در این مقطع در کشور تایلند در حدود ۴ سال می باشد. هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی تایلند در حدود ۳۱۰۰ دلار تا ۳۸۰۰ دلار می باشد. به طور کلی دانشجویان باید دارای مدرک مهارت زبان آیلتس ۶ باشند. مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در دوره تحصیلی کارشناسی تایلند عبارت است از:

  • مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی متقاضی
  • ریزنمره های دیپلم و پیش دانشگاهی
  • گواهی تمکن مالی متقاضی مبنی بر توانایی تامین هزینه های تحصیل در مدت تحصیل در تایلند
  • مدرک مهارت زبان انگلیلی آیلتس ۶
  • نامه پذیرش دانشگاه تایلند
  • ۳ قطعه عکس
تحصیل در مقطع کارشناسی تایلند
تحصیل در مقطع کارشناسی تایلند

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد تایلند

متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و فوق لیسانس تایلند نیازمند مدرک لیسانس می باشند. از شرایط مهم به منظور پذیرش در دوره کارشناسی ارشد این کشور دارا بودن معدل بالا در مقطع لیسانس می باشد. دانشجویان می توانند در رشته های زبان شناسی، روابط بین الملل و پزشکی در این مقطع تحصیل کنند. اگر متقاضی قصد تحصیل در رشته MBA در مقطع کارشناسی ارشد در تایلند را دارد، باید دارای سوابق مدیریتی به مدت ۳ سال باشد. مدت زمان تحصیل در این مقطع در تایلند در حدود ۲ سال می باشد. متقاضی به منظور اخذ پذیرش در دوره کارشناسی ارشد تایلند باید مدارک زیر را ارائه دهد:

  • مدرک کارشناسی و یا لیسانس
  • تکمیل فرم درخواست چذیرش تحصیلی
  • ریزنمره های مقطع کارشناسی
  • ۲ معرفی نامه از اساتید مقطع قبل
  • کپی پاسپورت

تحصیل در مقطع دکترا تایلند

متقاضی تحصیل در مقطع دکترا تایلند باید دارای مدرک کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس باشد. علاوه بر این متقاضی باید دارای معدل بالا در دوره قبل باشد. دارا بودن مدرک مهارت زبانی آیلتس ۶.۵ و مقاله های علمی تحقیقی چاپ شده در ژورنال های علمی به منظور اخذ پذیرش در دوره دکترا الزامی است. مدت زمان تحصیل در این مقطع در تایلند در حدود ۳ سال می باشد. به طور کلی این دوره بدون کلاس های حضوری انجام می شود و دانشجو باید در مورد پایان نامه و تز دکترا تحقیق های علمی فراوانی انجام دهد. البته موضوع پایان نامه دکترا در تایلند را استاد مشاور طرح می کند. مدارک مورد نیاز به منظور اخذ پذیرش در دوره دکترا تایلند عبارت است از:

  • مدارک لیسانس و فوق لیسانس متقاضی
  • دو توصیه نامه از اساتید قبلی
  • مدرک مهارت زبان آیلتس ۶.۵
  • کپی پاسپورت
  • فرم تکمیل شده درخواست

مهاجرت به تایلند از طریق اهداف بشر دوستانه

متقاضیانی که قصد انجام کارهای خیر و بشردوستانه در کشور تایلند را دارند، می توانند از طریق این کارها اقامت این کشور را اخذ کنند. به طور کلی اهداف بشر دوستانه در کشور تایلند را می توان در قالب حمایت از فرزند خوانده تایلندی، حمایت از همسر تایلندی و حمایت از پدر و مادر تایلندی و موارد دیگر ذکر کرد. هر کدام از این موارد شرایط خاص خود را دارند که در این مقال نمی گنجد.

مهاجرت به تایلند از طریق ازدواج

متقاضی مهاجرت به کشور تایلند از طریق ازدواج با تبعه و شهروند تایلندی می تواند اقامت این کشور را دریافت کند. بدین منظور متقاضی ازدواج باید اثبات کند که این ازدواج صرفا به منظور اخذ اقامت این کشور انجام نشده است و این ازدواج بر پایه علاقه متقابل و تعهد صورت گرفته است. البته ازدواج با تبعه تایلندی و اخذ اقامت این کشور تابع شرایط خاصی می باشد. برخی از این شرایط عبارت است از:

  • متقاضی خارجی که با شهروند و تبعه تایلندی ازدواج می کند باید با ارائه اسناد مالی ثابت کند که درآمد مکفی برای تامین هزینه های زندگی مشترک خود و همسرش در مدت زندگی در تایلند را دارا می باشد. میزان این تمکن مالی باید ماهانه در حدود ۷۵.۰۰۰ بات باشد.
  • متقاضی باید گواهی اشتغال و میزان درآمد مکفی خود را ارائه دهد.
  • متقاضی ازدواج باید با ارائه گواهی تمکن مالی کافی ثابت کند که توانایی تامین هزینه های زندگی مشترک با همسر خود پس از ازدواج در کشور تایلند را دارا می باشد. تمکن مالی همسر در سال های اول زندگی مشترک در کشور تایلند حائز اهمیت فراوانی است که این امر باید از طریق ارائه اسناد مالی و گواهی تمکن مالی کافی اثبات شود.
  • متقاضی باید با ارائه مدارکی واقعی بودن ازدواج را ثابت کند.
  • متقاضی باید در صورت جدایی از ازدواج قبلی گواهی طلاق را ارائه دهد.
  • متقاضی باید در صورت مرگ همسر قبلی گواهی فوت را ارائه دهد.
  • متقاضی باید ازدواج را در دفتر ثبت رسمی و قانونی کشور تایلند ثبت کند.
  • اگر به طریقی ثابت شود که این ازدواج سوری بوده و صرفا بر اساس اخذ اقامت کشور تایلند انجام شده است، روند اخذ اقامت این کشور دشوار می شود. تمکن مالی متقاضی مبنی بر تامین هزینه های زندگی در کشور تایلند و دارا بودن حقوق مکفی برای گذران زندگی از شرایط مهم اخذ اقامت از طریق ازدواج می باشد.
  • متقاضی با ازدواج با تبعه و شهروند تایلندی می تواند اقامت یک ساله این کشور را اخذ کند، اما به منظور کار و اشتغال در تایلند
  • متقاضی باید مجوز کار این کشور را اخذ کند.
  • متقاضی در صورتی می تواند مجوز اقامت تایلند را از طریق ازدواج با تبعه و شهروند این کشور اخذ کند که ازدواج آن ها تا ۵ سال ادامه داشته باشد و در آرامش با یکدیگر زندگی کنند. متقاضی می تواند اقامت یک ساله این کشور را هر سال تمدید کند.
  • همسر تبعه تایلند باید دارای اقامت این کشور باشد.
  • متقاضی ازدواج با تبعه و شهروند تایلندی باید برای اخذ ویزای ازدواج تایلند یک رابطه طولانی مدت و واقعی با تبعه و شهروند تایلند داشته باشد و این ازدواج صرفا برای اخذ اقامت این کشور صورت نگرفته باشد.
  • هر دو طرف ازدواج باید در زمان ازدواج مجرد باشند.
  • این ازدواج باید به طور رسمی در یک نهاد رسمی و یا شهرداری تایلند برگزار شود.
  • متقاضی باید دارای محل اقامت و خانه برای زندگی مشترک با همسر تایلندی خود باشد.
مهاجرت به تایلند از طریق ازدواج
مهاجرت به تایلند از طریق ازدواج

مهاجرت به تایلند از طریق ویزای همراه

متقاضی اقامت در کشور تایلند که بر اساس دریافت ویزاهای گوناگون مجوز اقامت این کشور را اخذ کرده است، می تواند از طریق اخذ ویزای همراه همسر و فرزندان خود را در کشور تایلند همراه داشته باشد. ویزای همراه یا وابستگان Dependent Visa مختص مهاجرت و همراهی همسر و فرزندان متقاضی در کشور تایلند می باشد. متقاضی باید ویزای غیر مهاجر o را اخذ کند. متقاضی برای اخذ این نوع ویزا و امکان همراهی همسر و فرزندانش در این کشور باید دارای مجوز اقامت و ویزاهای مختلف بر اساس نوع کار و اقامت در کشور تایلند باشد. بر این اساس متقاضیان با دارا بودن این نوع ویزاها می توانند برای اخذ ویزای همراه خانواده و بستگان خود اقدام کنند:

  • متقاضی که دارای ویزای نوع B غیر مهاجر باشد و در شرکت های تایلندی مشغول کار باشد.
  • متقاضی که دارای ویزای بازنشستگی نوع 0A تایلند باشد.
  • متقاضی که دارای ویزای O غیرمهاجر تایلند باشد.
مهاجرت به تایلند از طریق ویزای همراه
مهاجرت به تایلند از طریق ویزای همراه

مهاجرت به تایلند از طریق تولد

به طور کلی کشورهای جهان به منظور اعطای تابعیت و شهروندی بر اساس دو قانون عمل می کنند: قانون خون و قانون خاک. بر اساس قانون خون اگر کودکی در یک کشور مشخص از پدر و مادری متولد شود که دارای تابعیت و شهروندی آن کشور باشند، آن کودک نیز تابعیت آن کشور را اخذ می کند. بر اساس قانون خاک اگر کودکی در خاک یک کشور مشخص متولد شود، صرف نظر از تابعیت پدر و مادر، این کودک تابعیت و شهروندی آن کشور را بر اساس تولد در خاک آن کشور اخذ می کند.کشور تایلند از این لحاظ بر اساس قانون خون عمل می کند. بر این اساس اگر کودکی که دارای پدر و مادر تایلندی است در این کشور متولد شود، این کودک تابعیت تایلند را دریافت خواهد کرد.اگر کودکی که دارای تابعیت تایلند نمی باشد و دارای پدر و مادر غیر تایلندی است در تایلند متولد شود، این کودک نمی تواند تابعیت تایلند را اخذ کند. پدر و مادر این کودک نیز نمی توانند از طریق تولد فرزندشان در تایلند تابعیت این کشور را اخذ کنند. پدر و مادر این کودک باید پس از تمام شدن مهلت ویزای خود کشور تایلند را ترک کنند. البته پدر و مادر این کودک می توانند ویزای خود را تا یک ماه دیگر تمدید کنند اما در هر صورت پس از تمام شدن مهلت ویزای خود باید این کشور را ترک کنند.

مهاجرت به تایلند از طریق ویزای توریستی

متقاضیان ورود به کشور تایلند می توانند از طریق اخذ ویزای توریستی به این کشور سفر کنند. ویزای توریستی تایلند از نوع ویزای B می باشد. مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند ۶۰ روز می باشد. این ویزا از زمان اخذ تا ۳ ماه بعد از آن برای سفر به تایلند معتبر است. متقاضی برای اخذ ویزای توریستی تایلند باید دارای تمکن مالی ۲۰.۰۰۰ THB (بات، واحد پول تایلند و معادل ۳۹۰ تومان ایران) باشد. ویزای توریستی تایلند ویزای یک بار ورود است و متقاضی با اخذ این ویزا مجوز کار و اقامت طولانی مدت در این کشور را ندارد. اگر متقاضی خواهان اقامت طولانی تر از مدت مشخص شده در ویزای توریستی را داشته باشد، باید درخواست کتبی خود را به اداره مهاجرت این کشور ارائه دهد. متقاضیان سفر به تایلند از طریق ویزای توریستی می توانند تا ۳ ماه در این کشور اقامت داشته باشند.متقاضیان اخذ ویزای توریستی تایلند می توانند از طریق آن لاین و یا ارائه درخواست از طریق پست به سفارت تایلند اقدام کنند. به طور کلی متقاضی این نوع ویزا نیازمند یک دعوت نامه کاری از طرف سازمان و شرکت در تایلند و یا دعوت نامه از طرف اعضا خانواده و بستگان و دوستانی می باشد که در این کشور اقامت دارند. متقاضی برای اخذ ویزای توریستی تایلند باید مدارک زیر را ارائه دهد:

  • دعوت نامه از طرف اعضا خانواده، دوستان، شرکت تجاری و یا یک سازمان
  • اصل پاسپورت با اعتبار ۶ ماه
  • ارائه بلیط رفت و برگشت به تایلند
  • ارائه رسید رزور هتل در تایلند
  • ارائه شناسنامه و اوراق هویتی
  • ارائه گواهی تمکن مالی در حدود ۸ میلیون تومان به زبان انگلیسی با مهر بانک صادر کننده
  • ۲ قطعه عکس
مهاجرت به تایلند از طریق ویزای توریستی
مهاجرت به تایلند از طریق ویزای توریستی

مهاجرت به تایلند از طریق کارآفرینی

متقاضیان اخذ اقامت کشور تایلند می توانند از طریق کارآفرینی اقامت این کشور را دریافت کنند. متقاضیانی که از تمکن مالی خوبی برخوردار نمی باشند اما دارای ایده و طرح کارآفرینی و اشتغال زایی می باشند، می توانند طرح و ایده کارآفرینی خود را به دولت تایلند ارائه دهند. در صورتی که پس از بررسی و ارزیابی دقیق، این طرح و ایده کارآفرینی مورد تائید دولت تایلند قرار گیرد و این طرح از لحاظ اقتصادی پر سود و منفعت باشد، دولت تایلند فرصت اجرای این طرح کارآفرینی را به متقاضی ارائه می دهد. پس از یک مدت مشخص اگر این طرح به سوددهی خوبی برسد و از گردش مالی مناسبی برخوردار باشد، متقاضی می تواند برای اخذ اقامت تایلند اقدام کند.

مهاجرت به تایلند از طریق هنری و ورزشی

متقاضیان اخذ اقامت تایلند می توانند از طریق ورزشی و هنری به این کشور مهاجرت کنند. بدین منظور متقاضیانی که دارای مدال های جهانی در المپیادهای ورزشی می باشند و یا در زمینه تولید آثار هنری دارای استعداد و خلاقیت می باشند، می توانند برای اخذ ویزای ورزشی و هنری تایلند اقدام کنند. اگر متقاضی دارای شرایط این نوع ویزا باشد، این روش از راحت ترین روش های اقامت کشور تایلند می باشد. به طور کلی روند اخذ ویزای هنری و ورزشی تایلند آزاد می باشد.

مهاجرت به تایلند از طریق هنری و ورزشی
مهاجرت به تایلند از طریق هنری و ورزشی

مهاجرت به تایلند از طریق پناهندگی

متقاضی اخذ اقامت تایلند از طریق پناهندگی می تواند اقامت این کشور را اخذ کند. البته موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی به هیچ عنوان گزینه پناهندگی را به متقاضیان مهاجرت به کشور تایلند پیشنهاد نمی دهند و ذکر این مطلب در این مقاله صرفا در جهت آگاهی و اطلاع متقاضیان از روش های اخذ اقامت دائم این کشور می باشد و هدف دیگری ندارد.
به طور کلی پناهندی فردی است که بنا به داشتن عقاید مذهبی، اجتماعی، سیاسی و قومی متفاوت در کشور خود امنیت جانی ندارد و در صورت برگشت به کشور خود مورد آسیب و تهدید و حتی مرگ قرار می گیرد. اگر برای کشور تایلند ثابت شود که متقاضی نمی تواند بنا به دلایل ذکر شده در کشور خود بماند، با درخواست پناهندگی متقاضی موافقت می شود. در طی مدت اعلام نتیجه موافقت و یا رد پناهندگی، متقاضی باید شرایط سخت زندگی در کمپ های پناهندگان، وضعیت دشوار زندگی در این مکان و بلاتکلیفی از آینده ای نامعلوم را تحمل کند. دولت تایلند عملا هیچ حمایتی از همسر و فرزندان فرد پناهنده نمی کند و این افراد در معرض آسیب جدی قرار می گیرند.مشاوران موسسه وکلای برگزیده اصطهباناتی به متقاضیان توصیه می کنند که روش های قانونی و مطمئن مهاجرت و اخذ اقامت کشور تایلند را امتحان کنند.

متقاضی به محض ورود به کشور تایلند باید درخواست پناهندگی خود را مطرح کند. دولت تایلند درخواست متقاضی را بررسی می کند و ظرف مدت ۵ روز به متقاضی اعلام می کند که با درخواست پناهندگی وی موافت می شود یا خیر. در هر صورت متقاضی باید در یک مصاحبه حضوری دلایل پناهندگی خود را به طور دقیق شرح دهد. زمان مصاحبه از یک روز تا ۶ ماه بعد از اعلام بررسی پناهندگی می باشد. در طی این مدت متقاضی پناهندگی باید در کمپ های پناهندگان اقامت کند که وضعیت مناسبی نمی باشد.

ویزاهای مهم تایلند

کشور تایلند نیز مانند بیشتر کشورهای دنیا مجوز ورود به این کشور را در قالب های گوناگونی ارائه می دهد. از مهم ترین ویزاهای تایلند که در کشور ایران طرفداران بیشتری دارد به چند نوع ویزا زیر اشاره می کنیم:

ویزای کاری تایلند

متقاضیانی که قصد اخذ ویزای کاری تایلند را دارند، باید در ابتدا یک کارفرمای تایلندی را بیابند. متقاضیان از طریق کارفرمای تایلندی می توانند ویزای کار را دریافت کنند. بدین منظور برای متقاضی کار در این کشور یک ویزای کار ۳ ماهه صادر می شود. متقاضی می تواند این ویزا را پس از تمام شدن مهلت آن دوباره تمدید کند. کارفرمایان تایلندی به منظور اخذ ویزای کاری تخصص حرفه ای و مهارت کاری متقاضی را در نظر می گیرند. متقاضیانی که دارای مهارت در بازیگری، هتل داری، مدلینگ و آموزش زبان انگلیسی باشند در ارجحیت کاری قرار دارند. متقاضیانی که دارای مهارت آموزش زبان انگلیسی باشند، می توانند با اخذ ویزای کار تایلند درآمد بالایی در این کشور داشته باشند.

ویزای کاری تایلند
ویزای کاری تایلند

ویزای توریستی تایلند

متقاضیانی که برای اهداف گردشگری و توریستی و یا دیدار بستگان قصد اخذ ویزای توریستی تایلند را دارند، می توانند از طریق اخذ ویزای توریستی به دو صورت عادی و فوری اقدام کنند. ویزای عادی تایلند در مدت زمان ۷ روز و ویزای فوری این کشور در حدود ۲ روز صادر می شود. متقاضی دریافت ویزای توریستی نمی تواند با این ویزا در تایلند کار کند و نمی تواند بیش از مدت مشخص در این کشور اقامت داشته باشد. در صورتی که متقاضی قصد اقامت بیش از زمان مشخص شده در ویزای توریستی را داشته باشد، می تواند به اداره مهاجرت تایلند مراجعه کند و درخواست تمدید این ویزا را ارائه دهد. اگر متقاضی در مدت زمان مشخص شده در ویزای خود قصد ترک کشور تایلند و سپس ورود به این کشور را داشته باشد، باید برای ورود مجدد از اداره مهاجرت این کشور مجوز لازم را اخذ کند.

ویزای یک بار ورود

این ویزا مختص افرادی است که فقط مجوز یک بار ورود به این کشور را دارند. اگر متقاضی نیاز به بازگشت به این کشور داشته باشد. باید این ویزا را تمدید کند. مدت زمان اعتبار این ویزا ۳ ماه می باشد. این ویزا برای افرادی صادر می شود که برای امور درمانی پزشکی و توریستی به تایلند سفر می کنند.

ویزای چند بار ورود

ین ویزا برای افرادی صادر می شود که نیازمند چندین بار رفت و آمد به این کشور می باشند. افرادی که از طریق تحصیل، کار و اشتغال و ازدواج به این کشور وارد می شوند، در زمره افرادی هستند که به این ویزا نیاز دارند.

شرایط اخذ ویزای تایلند

متقاضیان مهاجرت به تایلند و اخذ اقامت این کشور باید در ابتدا ویزای تایلند را دریافت کنند. بدین منظور متقاضی باید مدارک لازم را به منظور اخذ ویزای تایلند ارائه دهد. از مدارک لازم برای اخذ این ویزا موارد زیر را می توان ذکر کرد:

  • ارائه پاسپورت با اعتبار ۴ ماهه
  • ارائه فرم تکمیل شده درخواست ویزای تایلند
  • ارائه گواهی تمکن مالی متقاضی مبنی بر توانایی تامین هزینه های زندگی در مدت اقامت در تایلند
  • ارائه گواهی سلامت جسمانی متقاضی
  • ارائه گواهی عدم سوپیشینه
  • ارائه رسید پرداخت هزینه های درخواست ویزا
  • ارائه مدارک هویتی مانند شناسنامه
  • ارائه چند قطعه عکس در اندازه عکس پاسپورت

پس از ارائه مدارک لازم و تکمیل فرم درخواست ویزا و در صورت تائید مدارک متقاضی، اداره مهاجرت این کشور زمانی را برای مصاحبه حضوری مشخص می کند. نتیجه مصاحبه در حدود یک هفته بعد به متقاضی اعلام می شود. اگر با درخواست متقاضی موافقت نشود، متقاضی باید بررسی کند که می تواند درخواست خود را مجددا ارائه دهد.

اخذ اقامت دائم یا اقامت موقت کشور تایلند؟

کشور تایلند بر اساس قوانین این کشور در ارائه مجوز اقامت به متقاضیان خارجی سخت گیری های فراوانی دارد اما اگر متقاضی بر اساس رویکردهای اقتصادی این کشور و روند قانونی آن در مسیر اخذ اقامت به پیش رود، متقاضی می تواند اقامت این کشور را اخذ کند. متقاضیان اخذ اقامت تایلند از طریق ازدواج می توانند پس از ۳ تا ۵ سال اقامت این کشور را اخذ کنند.
متقاضیانی که در این کشور سرمایه گذاری کرده اند، در طی ۲ سال پس از سرمایه گذاری و در صورتی که طرح تجاری آن ها دارای گردش مالی مطلوبی باشد و به سوددهی مناسبی رسیده باشد، می توانند اقامت این کشور را اخذ کنند. البته در قوانین این کشور مجوز اقامت دائم اصلا وجود ندارد و متقاضیان می توانند با سرمایه گذاری و ثبت شرکت اقامت موقت این کشور را اخذ کنند و هر سال اقامت موقت خود را تمدید کنند.در واقع متقاضیان با اخذ اقامت موقت تایلند می توانند اقدام به خرید خانه و ملک در این کشور کنند و یا شرکت تجاری ثبت کنند. متقاضیان اخذ اقامت موقت تایلند باید ۳ سال قبل از درخواست خود دارای ویزای غیرمهاجر تایلندی باشد. متقاضیانی که دارای ویزای مولتی و چند بار ورود تایلند می باشند، نمی توانند برای اخذ اقامت موقت تایلند درخواست دهند.

اخذ اقامت دائم یا اقامت موقت کشور تایلند
اخذ اقامت دائم یا اقامت موقت کشور تایلند

شرایط اخذ پاسپورت کشور تایلند

متقاضی اخذ پاسپورت تایلند باید به مدت ۱۰ سال در این کشور کار و زندگی و اقامت داشته باشد. متقاضی باید در این مدت دارای شغل و درآمد مناسبی باشد و توانایی تامین هزینه های زندگی خود در این کشور را داشته باشد. متقاضی با اخذ پاسپورت تایلند از امتیازهایی برخوردار می شود. یکی از این امتیازها بهره مندی از بیمه خدمات درمانی و سلامتی این کشور می باشد. دیگر مزیت دریافت پاسپورت این کشور امکان برخورداری از تحصیل رایگان می باشد.

مزایا و معایب مهاجرت به تایلند

متقاضیان مهاجرت به کشور تایلند از زندگی و تحصیل و سرمایه گذاری در این کشور از مزایایی برخوردار می شوند. گرچه زندگی و اقامت در هر کشور و سرزمینی جدا از مزایا و مزیت های گوناگون با مشکلات و معایبی نیز همراه است. در این بخش هر چند مختصر به شرح مزایا و معایب مهاجرت و زندگی در این کشور آسیایی شگفت انگیز می پردازیم. از جمله مهم ترین مزایای زندگی و اقامت در کشور تایلند موارد زیر را می توان برشمرد:

  • وجود جاذبه های گردشگری و طبیعت بکر و زیبای تایلند
  • وجود فرصت های شغلی گوناگون
  • پایین بودن هزینه های زندگی
  • پایین بودن نرخ بیکاری
  • امکان مهاجرت راحت و آسان
  • پایین بودن هزینه های درمانی
  • پایین بودن هزینه های تحصیل
  • امکان آشنایی با فرهنگ ها و آداب و رسوم مختلف به دلیل تنوع فرهنگی
  • پایین بودن هزینه های زندگی و اجاره خانه
  • زندگی آرام و در کنار جاذبه های طبیعی و فرهنگی
  • ارزان و به صرفه بودن هزینه های اینترنت
  • اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت با سرمایه گذاری مبلغ کمی
  • امنیت بالای تایلند( کشور تایلند از امن ترین کشورهای آسیایی می باشد)
  • اخذ راحت ویزای تحصیلی
  • عضویت در حد رایگان در باشگاه های گلف و باشگاه های هنری و کتاب خوانی
  • در کنار این مزایای شگفت به ذکر چند مشکلی می پردازیم که اغلب مهاجران در این کشور با آن مواجه می باشند:
  • شرایط آب و هوایی سخت
  • رایج نبودن زبان انگلیسی
  • مشکل در فراگیری زبان رسمی تایلندی
  • روند کاغذ بازی در اداره ها و سازمان ها
  • پایین بودن سطح درآمد و حقوق
  • پیچیدگی قوانین مهاجرت و اخذ ویزا
  • مطلوب نبودن وضعیت کاری

هزینه های زندگی در تایلند

پایین بودن هزینه های زندگی و پایین بودن نرخ بیکاری در کشور تایلند موجب شده است تا مهاجران با هر میزان درآمد بتوانند در این کشور زندگی کنند. البته هزینه های زندگی هر فرد در هر گوشه دنیا به نوع زندگی و الگوی مصرف و سبک زندگی آن فرد بستگی دارد. اما پایین بودن شاخص هزینه های زندگی در این کشور که در حدود ۵۱ درصد می باشد، موجب شده است تا این کشور یکی از ارزان ترین و مقرون به صرفه ترین کشورهای آسیایی محسوب شود. در مقایسه با درآمد پایین در کشور تایلند باید هزینه های زندگی در این کشور را هم در نظر داشته باشید که بسیار پایین می باشد.مهاجران می توانند با هزینه ۲۰۰ دلار در هر ماه یک خانه و آپارتمان در این کشور کرایه کنند. وجود مواد غذایی تازه و غذاهای آماده با هزینه های بسیار ارزان و در دسترس و محصولات بهداشتی از دیگر مزایای زندگی در این کشور محسوب می شود. این کشور دارای سیستم بهداشتی درمانی مقرون به صرفه به همراه پزشکان ماهر و باتجربه می باشد. هزینه های ضروری برای زندگی یک ماه در کشور تایلند عبارت است از:

  • هزینه خورد و خوراک: ۱۷۵ دلار
  • هزینه اجاره خانه و آپارتمان: ۲۰۰ دلار
  • هزینه آب و برق: ۳۰ دلار
  • هزینه های متفرقه: ۷۵ دلار
هزینه های زندگی در تایلند
هزینه های زندگی در تایلند

سخن آخر

این مقاله به شرح چگونگی اخذ اقامت کشور تایلند پرداخت و روش های اقامت این کشور را به تفضیل مورد بررسی قرار داد. به طور کلی از مجموع موارد ذکر شده می توان دریافت که کشور تایلند یکی از ارزان ترین و مقرون به صرفه ترین کشورها از لحاظ هزینه های زندگی و تحصیل محسوب می شود. علاوه بر این موارد با ایجاد فضای مناسب و امنیت شغلی شاخص های امنیت سرمایه گذاری را افزایش داده است. تحصیل در کشور تایلند را می توان یکی از بهترین و مطمئن ترین روش های اخذ اقامت این کشور دانست. پایین بودن هزینه های تحصیل و اعتبار مدارک دانشگاهی در میان کشورهای آسیایی و معتبر بودن دانشگاه های این کشور موجب شده است تا افراد زیادی برای تحصیل به این کشور مهاجرت کنند. تعداد متقاضیان ایرانی برای اقامت این کشور در حال حاضر در حال افزایش است. وجود سیستم آموزشی با کیفیت بالا و پایین بودن هزینه های تحصیل در حد رایگان و وجود رشته های پزشکی و مهندسی موجب می شود تا مهاجران تحصیلی این کشور را در فهرست مقاصد مهاجرت خود قرار دهند. این کشور به عنوان یکی از قطب های سیاسی و اقتصادی جهان نقش مهمی در اقتصاد جهان دارد. برخورداری از سیستم آموزشی برتر، وجود دانشگاه هایی با رتبه ها و رنکینگ های جهانی از موارد جذب مهاجران تحصیلی به این کشور پهناور محسوب می شود. در مجموع می توان گفت که اگر قصد تحصیل و یا سرمایه گذاری و اشتغال در یکی از ارزان ترین و با امنیت ترین کشورهای آسیایی را دارید، کشور تایلند گزینه مناسب می باشد.

هدف از ارائه این مقاله بررسی دقیق و باجزئیات روش های گوناگون اخذ اقامت کشور تایلند می باشد. اگر با همه موارد ذکر شده برای اتخاذ یک تصمیم درست در انتخاب بهترین کشور بر اساس شرایط زندگی خود دچار تردید می باشید، می توانید از خدمات مشاوره ای مهاجرتی موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی برخوردار شوید. مشاوران و کارشناسان این موسسه برتر در شعبه های تهران، شیراز، اصفهان، تبریز و مشهد با آگاهی از به روزترین قوانین حقوقی و مهاجرتی به شما کمک می کنند تا بهترین گزینه مهاجرتی را بر طبق شرایط زندگی و درآمد و تحصیلات خود انتخاب کنید.

سوال های متداول در مورد مهاجرت به کشور تایلند

1- آیا متقاضی می تواند اقامت دائم تایلند را اخذ کند ؟

کشور تایلند به متقاضیان مجوز اقامت دائم نمی دهد. متقاضیان با روش های مختلف سرمایه گذاری می توانند مجوز اقامت موقت تایلند را اخذ کنند و هر سال آن را تمدید کنند.

2- حداقل میزان لازم برای سرمایه گذاری در تایلند چقدر است؟

سرمایه گذار باید برای اخذ ویزای سرمایه گذاری در حدود ۱۰ میلیون بات در تایلند سرمایه گذاری کند.

3- شرایط مهم ثبت شرکت در تایلند چیست؟

متقاضی باید در حدود ۲ میلیون بات برای ثبت شرکت سرمایه گذاری کند و باید حداقل ۵۰ کارمند تایلندی را استخدام کند و به ازای هر ۵۰ کارمند تایلندی یک کارمند خارجی را در این شرکت مشغول کار کند.

4- هزینه دوره کارشناسی تایلند چقدر است؟

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی تایلند در حدود ۳۱۰۰ دلار تا ۳۸۰۰ دلار می باشد. به طور کلی دانشجویان باید دارای مدرک مهارت زبان آیلتس ۶ باشند.

5- میزان تمکن مالی متقاضی خارجی برای ازدواج در تایلند چقدر است؟

باید با ارائه اسناد مالی ثابت کند که درآمد مکفی برای تامین هزینه های زندگی مشترک خود و همسرش در مدت زندگی در تایلند را دارا می باشد. میزان این تمکن مالی باید ماهانه در حدود ۷۵.۰۰۰ بات باشد.

6- متقاضی چگونه می تواند مجوز اقامت تایلند را از طریق ازدواج اخذ کند؟

در صورتی که ازدواج آن ها تا ۵ سال ادامه داشته باشد و در آرامش با یکدیگر زندگی کنند. متقاضی می تواند اقامت یک ساله این کشور را هر سال تمدید کند.

7- متقاضی با چه ویزایی می تواند برای اخذ ویزای همراه اقدام کند؟

متقاضی که دارای ویزای نوع B غیر مهاجر باشد و در شرکت های تایلندی مشغول کار باشد، متقاضی که دارای ویزای بازنشستگی نوع 0A تایلند باشد، متقاضی که دارای ویزای O غیرمهاجر تایلند باشد.

8- تمکن مالی برای اخذ ویزای توریستی چقدر است؟

این ویزا از زمان اخذ تا ۳ ماه بعد از آن معتبر است. متقاضی برای اخذ ویزای توریستی تایلند باید دارای تمکن مالی ۲۰.۰۰۰ THB (بات، واحد پول تایلند و معادل ۳۹۰ تومان ایران) در حدو ۸ میلیون تومان.

9- چه افرادی برای ویزای کاری تایلند ارجحیت دارند؟

متقاضیانی که دارای مهارت در بازیگری، هتل داری، مدلینگ و آموزش زبان انگلیسی باشند و اگر دارای مهارت آموزش زبان انگلیسی باشند، با اخذ ویزای کار تایلند درآمد بالایی در این کشور دارند.

10- هزینه های ضروری برای زندگی یک ماه در کشور تایلند چقدر است؟

هزینه خورد و خوراک: ۱۷۵ دلار، هزینه اجاره خانه و آپارتمان: ۲۰۰ دلار، هزینه آب و برق: ۳۰ دلار ، هزینه های متفرقه: ۷۵ دلار

11- مهم ترین مزایای زندگی و اقامت در کشور تایلند چیست؟

وجود فرصت های شغلی گوناگون، پایین بودن هزینه های زندگی، پایین بودن نرخ بیکاری، پایین بودن هزینه های درمانی، پایین بودن هزینه های تحصیل. آشنایی با فرهنگ ها و آداب و رسوم مختلف

2.5/5 - (2 امتیاز)

مقالات مرتبط

ثبت درخواست مشاوره فوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرایط و مزایای ویزای کار

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده