مهاجرت پزشکان به آلمان یکی از روشهای دریافت اقامت در این کشور است. همچنین شرایط کاری بسیار خوبی برای افراد متقاضی این نوع ویزا وجود دارد. پزشکان در آلمان بار مسئولیت بالایی را بر دوش دارند؛ اما از مزایا و درآمد مناسبی نیز برخوردارند. ویزای جستجوی کار یک نوع ویزای مناسب برای کسانی است که قصد دارند در این کشور مشغول به کار شوند. نرخ بیکاری در کشور آلمان کم است و شما میتوانید در مدت زمانی کوتاهی، به شغل مورد نظر خود دست پیدا کنید. موسسه مهاجرتی اصطهباناتی به عنوان یک مشاور خبره از ابتدا تا انتهای مهاجرت با شما همراه است و پاسخگوی تمامی سوالات شما در این باره خواهد بود.
مهاجرت پزشکان به آلمان از صفر تا صد
مهاجرت پزشکان به آلمان میتواند برای تحصیلات تکمیلی یا برای اشتغال به کار در این کشور باشد. در هر صورت باید از طریق راه و روش درست و اصولی، مراحل اخذ ویزای کاری را طی کرد. مهاجرت پزشکان با توجه به تخصصی که دارند، شرایط ویژهای را در کشورهای اروپایی برای این افراد فراهم میکند. با استفاده از ویزای جاب آفر آلمان و یا ویزای جستجوی کار در آلمان، به راحتی میتوانید شرایط لازم برای کار در این کشور را پیدا کنید. البته پیشنهاد میشود از ویزای جستجوی کار استفاده شود تا در مدت زمان ذکرشده در این روش، امکان پیدا کردن شغل وجود داشتهباشد.
شرایط مهاجرت و کار پزشکان در آلمان و نرخ بیکاری در آلمان
مهاجرت به کشور آلمان شرایط مناسبی را برای پزشکان فراهم میکند؛ زیرا نرخ بیکاری در این کشور بسیار کم است و مهاجرت پزشکان به آلمان موجب پیشرفت کاری شخص خواهدشد. باید به این نکته توجه شود که مسئولیت پزشک در این کشور بسیار زیاد است و به همین دلیل اغلب افرادی که در این رشته تحصیل میکنند، سعی میکنند که در رشتههای مرتبط با آن شغل پیدا کنند. این شغلها مسئولیت کمتری دارند. درست است که پزشکی درآمد بسیار زیادی دارد؛ اما این موضوع بستگی به منطقه یا نوع فعالیت شخص نیز دارد. به طور کلی شرایط مهاجرت و کار پزشکان در آلمان از شرایط مطلوبی برخوردار است.
گواهی تمکن مالی برای مهاجرت پزشکان به آلمان
اگر در حال طی کردن پروسه مهاجرت پزشکان به آلمان هستید، حتما نام گواهی تمکن مالی را شنیدهاید. این گواهی درواقع یک سند بانکی است که یک مبلغ مشخص در آن درج شدهاست. مبلغ درج شده باید به همراه معادل ارزی آن به دلار و یورو نیز نوشتهشود.
این گواهی میزان تمکن مالی پزشک یا دندانپزشک را برای مهاجرت به آلمان تعیین میکند. در نتیجه دولت آلمان مطمئن خواهدبود که فرد در هنگام مهاجرت از نظر مالی مشکلی نخواهدداشت. البته باید به این نکته توجه شود که شخصی که قراردارد کار دارد از نظر مالی مشکلی نخواهدداشت. در راستای اخذ ویزای کاری میتوان از تجربه مهاجرت پزشکان به آلمان افرادی که این کار را انجام دادهاند نیز، استفاده شود.
مهاجرت پزشکان و مدارک مورد نیاز ویزای کار
همانطور که میدانید مهاجرت پزشکان به کشورهای اروپایی مانند آلمان بسیار رایج است. بسیاری از افراد ترجیح میدهند با مدارکی که در ایران اخذ کردهاند به آلمان بروند و در آنجا شغل مورد نظر خود را انتخاب کنند. به منظور مهاجرت پزشکان به آلمان، مدارکی باید برای اخذ ویزای کار فراهم شوند. در ادامه برخی از این مدارک را ذکر خواهیم کرد.
- مدرک زبان آلمانی سطح B2 و C1
- ارائه یک درخواست به زبان آلمانی برای اپلای در کلینیک آلمانی
- ارائه رزومه کاری
- ارائه مدارک از سازمان نظام پزشکی
- ارسال درخواست به اداره ایالتی کلینیک مورد نظر
این مدارک تنها بخشی از مدارک مورد نیاز برای مهاجرت پزشکان به آلمان هستند. اگر قصد مهاجرت به این کشور را دارید باید در این زمینه اطلاعات بسیار زیادی کسب کنید. با دریافت مشاوره مهاجرت کاری به آلمان از طریق همکاران ما در این موسسه، میتوانید سرنوشت خود را تغییر دهید. با دریافت مشاوره میتواند مراحل مهاجرت پزشکان به آلمان را در مدتزمان کوتاهتری طی کنید.
انواع ویزای کار به منظور مهاجرت پزشکان به آلمان
بسیاری از پزشکان تصمیم میگیرند که از طریق تخصص خود به کشور آلمان مهاجرت کنند. به منظور مهاجرت پزشکان به آلمان از 2 نوع ویزا میتوان استفاده کرد.
ویزای جاب آفر
ویزای جاب آفر آلمان مخصوص کسانی است که علاوه بر داشتن تحصیلات دانشگاهی، سابقه شغلی نیز دارند. همچنین باید یک فرم قرارداد اشتغال به کار نیز از طرف یک شرکت آلمانی برای دریافت این ویزا وجود داشتهباشد. در صورت داشتن این مدارک، بهتر است با زبان انگلیسی و آلمانی نیز آشنایی داشتهباشید تا روند دریافت ویزای جاب آفر راحتتر شود. این نوع ویزا خود شامل دو نوع بلوکات آلمان و ویزای کار به صورت عادی میباشد که با توجه به شرایط مختلف فرد مانند میزان حقوق، شرایط کاری و … نوع دریافت ویزای دائم آلمان، متفاوت است. همانطور که گفتهشد میزان درآمد ناخالص سالانه در این قرارداد مشخص میشود و برای رشتههای مختلف پزشکی و پرستاری متفاوت میباشد.
بعد از دریافت بلوکارت، باید در ابتدا مدرک B1 آلمانی دریافت شود و بعد از سپری شدن زمانی در حدود 21 ماه، مدرک A2 به فرد اهدا میشود. در انتها با گذشت 33 ماه از زمان درخواست، پزشک میتواند اقامت دائم آلمان را دریافت کند. دومین نوع آن نیز ویزای جستجوی کار آلمان است که برای کسانی مناسب است که شرایطی مانند قرارداد کاری را ندارد. در نتیجه این شرایط فراهم میشود که شخص به مدت 6 ماه کار مورد نظر خود را در آلمان پیدا کند. این دو نوع ویزا برای مهاجرت دندانپزشک به آلمان نیز صدق میکنند.
ویزای جاب سیکر
ویزای جاب سیکر آلمان، به افرادی که موفق به دریافت ویزای جاب آفر نشدهاند این امکان را میدهد که در مدت 6 ماه در آلمان به دنبال کار بگردند. این ویزا به ویزای کارجویان آلمان نیز ترجمه میشود. در صورتی که فرد بتواند شغل مورد نظر خود را پیدا کند، میتواند با کارفرما قرارداد ببندد و ویزای خود را به ویزای کاری تغییر دهد. به شما توصیه میشود اگر میخواهید از این طریق اقدام کنید بهتر است دورههای کارهای فنی را بگذرانید و مدرک معتبر و قابل ترجمه جمعآوری کنید. بهترین مشاغل که میتوانید از این طریق اقدام کنید مهندسی فناوری اطلاعات (IT)، مهندسی کامپیوتر، مهندسی نرم افزار و یا سخت افزار، مهندسی برنامه نویسی، مهندسی صنایع، مهندسی خودرو، مهندسی مکانیک و مهندسی الکتروتکنیک است. در ضمن حداکثر سن برای دریافت این ویزا معمولا 30 سال است. از شرایط مهم ویزای جاب سیکر ارائه گواهی تمکن مالی است و بزرگترین معایب این ویزا غیرقابل تمدید بودن آن است.
روش دریافت ویزای A17 آلمان به منظور مهاجرت پزشکان به آلمان
برخی از پزشکان یا کسانی که در رشتههای مرتبط با آن تحصیل کردهاند، اگر در ایران یا کشورهایی که جزو اتحادیه اروپا نیستند درس خواندهباشند؛ مدرکشان پذیرفته نمیشود. متاسفانه مدرک پزشکی که در غیر از حوزه اتحادیه اروپا اخذ شدهباشد، در آلمان به رسمیت شناختهنخواهدشد. در نتیجه ممکن است کسانی که درخواست ویزا دادهاند، نتیجه دلخواه را کسب نکردهباشند؛ اما این مشکل نیز دارای یک راهحل است و با استفاده از ویزای A17 آلمان میتوانید به این کشور مهاجرت کنید. در واقع با دریافت این ویزا شما باید تحصیلات خود را در آلمان تکمیل کنید؛ زیرا این کشور مدرک شما را ناقص تلقی میکند.
بعد از اخذ ویزای A17 باید نسبت به ارزشگذاری مدرک اقدام کنید. به این کار که دارای پروسه طولانیمدت در حدود 6 ماه میباشد، anerkennung گفته میشود. در پایان این پروسه امکان کار در بیمارستانهای آلمان برای شخص وجودخواهدداشت.
به منظور شرکت در دورههای ذکرشده باید پزشک مدرک زبان B2 را دریافت کردهباشد.
مدت زمان اعتبار ویزای A17 در حدود 1 سال است و هر ایالت با توجه به قوانین مربوط به خود، مدارک را ارزشگذاری میکند.
این ویزا تنها به این جهت است که پزشک بتواند در یک بیمارستان در آلمان مشغول به کار شود و در نهایت ویزای کاری آلمان را دریافت کند. بعد از این پروسه پزشکان و دندانپزشکان باید در آزمون provision و زبان تخصصی رشته خود شرکت کنند و قادرخواهندبود در هر شهر از آلمان مشغول به کار شوند. هر شخص برای گذراندن این دوره در حدود 2 سال زمان دارد که مراحل ذکرشده را انجام دهد. با توجه به شرایط مهاجرت پزشکان به آلمان، گذراندن دورهها برای دریافت ویزا نیاز است. مهاجرت به آلمان از طریق تخصص پزشکی راحتتر است و مزایای بسیار زیادی دارد.
میزان حقوق و شرایط بازار کار پزشکی و دندانپزشکی در آلمان
پزشکی و رشتههای مرتبط با آن مانند دندانپزشکی در هر کشوری دارای بازار کار مناسبی هستند؛ اما آیا در مورد آلمان نیز همین موضوع صدق میکند؟ حقوق پزشکان در آلمان چقدر است؟ آیا شرایط بازار کار مناسبی برای پزشکان و دندانپزشکان در این کشور وجود دارد؟ باید گفت که در کشور آلمان شغل پزشکی موجب میشود که مسئولیت بسیار زیادی بر عهده شما باشد و با توجه به این بار مسئولیت، حقوق پزشکان در آلمان چندان زیاد نیست.
اغلب پزشکان که از دانشگاههای معتبر فارغ التحصیل میشوند، بعد از آن به دنبال مشاغلی میروند که با پزشکی مرتبط است. شما بعد از دریافت مدرک تحصیلی میتوانید در این رشته فعالیت کنید و بلافاصله وارد بازار کار شوید؛ اما همانطور که ذکرشد، در صورتی که در همان حیطه بخواهید فعالیت کنید مسئولیتی سنگینی را بر عهده دارید. حقوق پزشکان در مقاطع عمومی و تخصصی با یکدیگر متفاوت است و با توجه به میزان تخصص، حقوق افزایش مییابد.
در مورد دندانپزشکی وارد شدن به بازار کار تا حد زیادی متفاوت است. کسی که فارغ التحصیل رشته دندانپزشکی است ابتدا 2 سال را به صورت کارآموزی نزد یک دندانپزشک حرفهای باید بگذراند. درواقع باید به صورت دستیار دندانپزشک به مدت دو سال فعالیت کند. در این مدت فرد درآمد مناسبی دارد و میزان آن بستگی به کارفرما دارد. بعد از اتمام دوره دستیاری، حقوق شخص تا 2 برابر افزایش پیدا میکند. در صورتی که فرد کلینیک یا مطب خود را داشتهباشد، میزان درآمد نیز طبیعتا افزایش خواهدیافت.
برای مهاجرت پزشکان به آلمان باید تمام شرایط آن را بررسی کرد و تصمیم نهایی را گرفت.
میزان درآمد پزشک در آلمان
مسلما میزان حقوق پزشکان در هر کشوری نسبت به سایر شغلها بالاتر است. پایه حقوق پزشکان در آلمان نیز بالا است و در صورتیکه بتوانند در این حرفه مشغول شوند، درآمد خوبی خواهندداشت. حداقل و حداکثر درآمد پزشکان در آلمان با توجه به فاکتورهای مختلفی مانند تجربه و منطقه خدمت، متفاوت خواهدبود. همانطور که میدانید حقوق پزشک عمومی و پزشک متخصص نیز با هم یکسان نیستند.
شرایط برای مهاجرت پزشک عمومی به آلمان نیز مهیا است. کسانی که دستیار هستند ممکن است سالانه در حدود 65000 یورو درآمد داشتهباشند؛ اما برای پزشک متخصص در حدود 80000 هزار یورو در سال است. بنابراین مهاجرت پزشک متخصص به آلمان بهتر است و این فرد درآمد بیشتری خواهدداشت.
دوره آوسبیلدونگ پزشکی آلمان چیست؟
دوره آوسبیلدونگ پزشکی آلمان یک دوره آموزشی است که امکان دریافت مدرک معتبر در زمینههای مختلف را بدون نیاز به تحصیلات دانشگاهی و تنها با مدرک دیپلم به مهاجرین خواهدداد. با این روش ورود به بازار کار در آلمان سادهتر خواهدشد. دوره آوسبیلدونگ یکی از دورههای پرطرفدار در زمینه پزشکی و پیراپزشکی است که موجب میشود شما درآمد مناسبی داشتهباشید.
مدت زمان مورد نیاز برای شرکت در این آزمونها در حدود 4 سال است و رشتههای مختلف را ساپورت میکند. مهاجرت پزشکان به آلمان از این طریق نیز قابل انجام است. این افراد میتوانند در رشتههای متنوعی مثل بینایی سنجی، علوم آزمایشگاهی، هوشبری و … شرکت کنند. در شرایط مهاجرت پزشکان به المان، همه موارد ذکرشده باید در نظر گرفتهشود و دورههای مخصوص گذرانده شوند.
شرح کامل قوانین جدید سفارت آلمان برای اخذ ویزای جستجوی کار
هر ساله قوانین تازهای در زمینه مهاجرت پزشکان به آلمان منتشر میشود که باید به آنها توجه کرد. این قوانین اغلب برای اخذ ویزای جستجوی کار تدوین میشوند. شما برای گرفتن ویزا باید به سایت کارگزار سفارت آلمان در تهران مراجعه کنید. ثبت نام برای دریافت ویزای جستجوی کار نیز تنها از طریق سایت صورت میگیرد. تمامی مدارک و اطلاعات هویتی مانند پاسپورت، باید از این طریق فرستادهشوند. با توجه به قوانین جدید سفارت آلمان باید مدارک تهیه و ارائه شوند. مهاجرت دندانپزشکان به المان نیز مانند پزشکان ممکن است تحت تاثیر قوانین جدید سفارت آلمان باشد. مشاوران موسسه حقوقی و مهاجرتب اصطهباناتی میتوانند نزدیکترین زمان سفارت را برای شما رزرو کنند و در تمامی مراحل مهاجرت در کنار شما باشند.
شرط سنی برای درخواست ویزای کار پزشکان در آلمان چقدر است؟
سن هر شخص برای درخواست ویزای کار پزشکان آلمان باید با حداقل و حداکثر سن ذکرشده در قوانین دریافت ویزا مطابقت داشتهباشد. مهاجرت کاری دارای قوانینی است که باید در مهاجرت پزشکان به آلمان به آن دقت شود. بدون شک یکی از نکاتی که باید به آن در هنگام مهاجرت کاری توجه کنیم، شرط سنی است؛ زیرا شخصی که با ویزای جستجوی کار به آلمان میرود باید در بازار کار مشغول شود. به همین دلیل باید از شرط سنی لازم نیز برخوردار باشد. اگر سن فرد بیشتر یا کمتر از حد تعیینشده باشد، امکان اشتغال وی در آلمان وجود ندارد. مهاجرت به آلمان برای پزشکان امری دشوار نیست و تنها باید با قوانین آن به خوبی آشنا باشیم.
این کشور تمایل دارد مهاجرینی را بپذیرد که در رده سنی مناسب برای اشتغال باشند تا مدت زمان بیشتری را بتوانند به عنوان نیروی کار فعالیت کنند. به طور مثال برای دریافت ویزا با جاب فر باید میانگین سنی فرد بین 25 تا 40 باشد. همچنین برای ویزای جستجوی کار نیز باید شخص کمتر از 45 سال سن داشتهباشد. مهاجرت کاری پزشکان به آلمان یکی از پرطرفدارترین انواع مهاجرت به این کشور است.
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای همراه جهت مهاجرت پزشکان به آلمان
اخذ ویزای همراه برای مهاجرت پزشکان به آلمان دارای شرایط خاصی است. کسانی که قصد دارند اعضای خانواده خود را شامل همسر و فرزند را با خود به آلمان ببرند باید شرایط اخذ ویزای مهاجرت را مطالعه کنند. در اینجا برخی از این شرایط را به صورت تیتروار ذکر خواهیم کرد.
- ارائه مدرک معتبر A1 زبان آلمانی
- ترجمه سند ازدواج
- ارائه ترجمه شناسنامه
- کپی ویزای کار همسر
- ارائه شناسنامه ترجمه شده همسر
- ارائه بیمه مسافرتی
- انداختن عکس پاسپورتی
- پرکردن فرم درخواست اخذ ویزای همراه
با ارائه این مدارک این امکان فراهم میشود که شما بتوانید همراه خود را نیز برای مهاجرت به آلمان با خود ببرید. تمامی مدارک باید کامل باشند و به صورت یکجا ارائه شوند. با توجه به شرایط مهاجرت پزشکان به آلمان، این مراحل باید طی شوند.
لیست تخصصهای پزشکی مورد نیاز آلمان
گرایشهای تخصصی بسیار زیادی برای رشتههای پزشکی وجود دارد که برای مهاجرت پزشکان به آلمان مورد نیاز هستند. این گرایشها شامل بیهوشی، کالبدشناسی، پزشکی صنایع، پزشکی طب کار، چشم پزشکی، زیست شیمی، جراحی، زنان، گوش و حلق و بینی، پوست، ژنتیک، بهداشت و … هستند. به منظور مهاجرت پزشکان به آلمان باید قبل از هر چیز مطلع شوید که چه رشتههای تخصصی در آلمان مورد نیاز هستند. سپس با توجه به آنها، اقدامات بعدی برای اخذ ویزا دریافت شود.
حقوق پزشکان در آلمان چقدر است؟
حقوق پزشکان در آلمان بستگی به عوامل مختلفی دارد. با توجه به نوع بیمارستان و خدمات ارائهشده توسط پزشک، درآمد وی هم تغییر خواهدکرد. بیمارستانهای عمومی، دانشگاهی، خصوصی و مذهبی هر کدام مبالغ مختلفی را به عنوان حقوق پرداخت خواهندکرد. در سال اول اشتغال در هر کدام از این بیمارستانها میزان درآمد تقریبا یکسان است. مثلا در سال اول کاری ممکن است در حدود 4000 یورو به صورت ماهانه دریافت کنید.
باتوجه به نوع بیمارستان و سابقه، درآمد پزشک نیز متغیر است. مهاجرت پزشکان به المان باید با توجه به میزان حقوق دریافتی باشد. در این صورت میتوان برنامهریزی بهتری برای مهاجرت به این کشور انجام داد. در صورتی که از قبل دارایی داشتهباشید، در سالهای اول کار در این کشور دچار مشکل نخواهیدشد. میزان درآمد و حقوق پزشکان در آلمان از نظر منطقهای هم متفاوت است و باید در هنگام انتخاب شهر، به این موضوع دقت شود تا انتخاب بهتری داشتهباشیم.
شرح مزایای مهاجرت پزشکان به آلمان
مسلما مهاجرت پزشکان به آلمان دارای مزایای بیشماری است. از این رو بسیاری از افرادی که در رشتههایی مانند پزشکی و دندانپزشکی تحصیل کردهاند، قصد مهاجرت به این کشور را دارند. شرایط برای کسانی که در این رشتهها تحصیل کردهاند، بهتر است و میتوانند با شرایط سادهتری ویزا را دریافت کنند. همچنین با توجه به درآمد و حقوق پزشکان در کشور آلمان، بسیاری از افراد ترجیح میدهند به این کشور بروند. امروزه با وجود روشهای مختلف برای مهاجرت، بیشتر افراد از روش کاری استفاده میکنند که شرایط سادهتری دارد. مهاجرت دندانپزشکان به آلمان نیز همین مزایا را دارد و این افراد نیز میتوانند نسبت به اخذ ویزای جستجوی کار اقدام کنند.
معایب ویزای جستجوی کار در آلمان چیست؟
ویزای جستجوی کار مزایای بسیار زیادی دارد و دارای مهلت مشخصی است. به همین دلیل اغلب برای مهاجرت پزشکان به آلمان از این نوع ویزا استفاده میشود؛ اما این ویزا ممکن است دارای محدودیتهایی باشد که جزو معایب آن محسوب میشوند. یکی از این محدودیتها، عدم امکان تمدید آن است. بنابراین در مدت زمان تعیینشده باید فرد کار و شغل مورد نظر خود را پیدا کند. در صورتی که نتواند در این مدت شغل پیدا کند، طبیعتا این ویزا تمدید نمیشود و شخص دچار مشکل خواهدشد.
سخن پایانی
یکی از روشهایی که برای اقامت در یک کشور اروپایی مانند آلمان مورد استفاده قرار میگیرد، مهاجرت پزشکان به آلمان است.
در این صورت راحتتر میتوانید اقامت این کشور را دریافت کنید. مراحل پیچیدهای برای دریافت ویزای این نوع مهاجرت وجود ندارد و بهتر است از ویزای جستجوی کار استفاده شود. در این صورت کسانی که در رشتههای پزشکی و دندانپزشکی تحصیل کردهاند میتوانند مدارک خود را در آلمان معادلسازی کنند و مدت زمان کوتاهی را برای تکمیل تحصیلات صرف کنند؛ زیرا به دلیل اخذ مدرک در ایران و کشوری که زیر نظر اتحادیه اروپا نیست، این مدرک از اعتبار برخوردار نیست. به همین دلیل باید این مراحل طی شود تا شخص بتواند در این کشور مشغول به کار شود. برای مهاجرتی بهتر و سریعتر میتوانید روی کمک مشاوران خبره و حرفهای موسسه اصطهباناتی حساب کنید. ما در این موسسه بهترین روشها را پیش روی پای شما قرار میدهیم. این روشها در سایر موسسات به شما گفته نمیشود و این راز پیروزی و سربلندی موسسه اصطهباناتی است.
سوالات متداول در مورد مهاجرت پزشکان به آلمان
1- دریافت ویزای کار آلمان برای دریافت اقامت دائم به چه صورت است؟
با داشتن مدارکی مانند بلوکارت و مدرک B1 آلمانی و مدرک A2 در مدت زمانی در حدود 33 ماه میتوان اقامت دائم آلمان را اخذ کرد.
2- ویزای A17 آلمان برای مهاجرت پزشکان به آلمان چیست؟
در صورتی که دانشآموخته رشته پزشکی و پیراپزشکی باشید میتوانید از این نوع ویزا استفاده کنید.
3- دانش زبان آلمانی برای مهاجرت به این کشور و تحصیل در رشته پزشکی باید چقدر باشد؟
به این منظور باید حداقل سطح B1 زبان آلمانی را دریافت کنید.
4- میزان درآمد و حقوق پزشک در آلمان چقدر است؟
برای کسانی که کارآموز رشته پزشکی هستند میزان درآمد 1.190 یورو است و پزشکان حرفهای نیز 17.000 یورو دریافت میکنند.