اقامت استرالیا

اقامت استرالیا
فهرست مطالب

کشور استرالیا کشوری با فرصت های کاری بی شمار، ثبت اقتصادی، تنوع فرهنگی، اقتصاد قوی و چشم اندازهای طبیعی و بالاترین کیفیت زندگی می باشد که همواره در بالاترین مقاصد مهاجرتی جهان قرار دارد. مهاجران با استفاده از ویزاها و روش های مختلفی می توانند اقامت این کشور بی نظیر را اخذ کنند. بر این اساس در این مقاله در مورد چگونگی اخذ اقامت استرالیا و روش های مهاجرت به این کشور می پردازیم. در این مقاله می خوانید:

چرا اقامت استرالیا؟

استرالیا ششمین کشور پهناور جهان، کشوری پیشرفته و صنعتی و مدرن است که در سالیان اخیر از مهم ترین مقاصد مهاجرت مهاجران به شمار می آید. این کشور که به عنوان سومین کشور محبوب مهاجران تحصیلی و دانشجویان محسوب می شود، همواره نیازمند افراد ماهر و حرفه ای و متخصص می باشد. درصد زیادی از مهاجران به این کشور را متقاضیان ایرانی تشکیل می دهند. بالا بودن کیفیت زندگی، وجود امکانات رفاهی و اجتماعی فراوان، ثبات اقتصادی و اجتماعی و فرصت های شغلی زیاد و در دسترس از جمله مهم ترین عوامل مهاجرت مهاجران به این کشور پهناور محسوب می شود.مهاجر پذیر بودن این کشور پهناور و فرهنگ و تاریخ غنی این کشور توجه بسیاری از مهاجران را به خود جلب کرده است. علاوه بر این موارد می توان رواج زبان انگلیسی و آب و هوای بی نظیر آن را در مهاجرت افراد به این کشور دخیل دانست. برخی از شهرهای مهم استرالیا مانند ملبورن، سیدنی، پرت و آدلاید بر اساس آمارهای معتبر از برترین شهرهای جهان شناخته می شوند. شهر ملبورن در رتبه بندی های جهانی برترین شهرهای جهان در رتبه برتر جهانی قرار دارد.

علاوه بر این موارد می توان بالا بودن رفاه اجتماعی، بالا بودن کیفیت زندگی، ثبات اجتماعی و امنیت اقتصادی و سیاسی و اجتماعی این کشور را به عنوان دلایل مهاجرت به استرالیا برای مهاجران محسوب کرد. این کشور با تنوع جمعیتی فراوان و بالابودن کیفیت و استانداردهای زندگی و تاریخ غنی به عنوان کشور یا بهتر بگوییم قاره ای چند فرهنگی و یکی از بهترین کشورهای جهان برای زندگی شناخته می شود. ثبات و قدرت اقتصادی، پایین بودن نرخ بیکاری، پایین بودن نرخ تورم، امنیت و رفاه اجتماعی این کشور موجب شده است تا متقاضیان بسیاری از سرتاسر جهان برای مهاجرت به این کشور تلاش کنند.دولت استرالیا با ایجاد روابط دیپلماتیک با کشورهای ابرقدرت جهان و ایجاد صلح و امنیت جهانی در ارتقا تجارت جهانی و تسهیل روند سرمایه گذاری خارجی نقش بسیار موثری داشته است. از میان همه موارد مثبت و مزایای بی نظیر زندگی در کشور استرالیا بیش از همه مهاجران به آرامش و امنیت و رفاه و شغل نیازمند می باشند. معیارهایی که دولت استرالیا با تمهیدات لازم برای مهاجران فراهم کرده است و رضایت مهاجران را جلب کرده است.

در این راستا مشاوران و کارشناسان موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی در این مقاله به بررسی چگونگی اخذ اقامت و تابعیت استرالیا پرداخته اند و همه موارد مربوط به اخذ اقامت این کشور را به تفضیل شرح داده اند. اگر قصد دریافت اقامت و تابعیت استرالیا را دارید و اطلاع چندانی در مورد شرایط و چگونگی این کار ندارید، مطالعه این مقاله کمک فراوانی به شما می کند. با ما همراه باشید.

۱۰ دلیل مهم برای اقامت و زندگی در استرالیا

توسعه و رشد مداوم اقتصادی استرالیا

کشور استرالیا در سال ۲۰۱۸ عنوان مرفه ترین کشور جهان را از آن خود کرد. کشور سوئیس قبلا این عنوان را تصاحب کرده بود. این کشور با ۲۶ سال رشد و توسعه مداوم اقتصادی یکی از بهترین کشورهای جهان برای سرمایه گذاری محسوب می شود. کشور استرالیا در شاخص توسعه انسانی در مقام سوم جهان قرار دارد. این برنامه در زمینه های توسعه شهری، کیفیت زندگی و درمان و آموزش و اقتصاد آزاد می باشد.بر طبق شاخص جهانی قابل سکونت ترین جای جهان که در سال ۲۰۱۸ توسط موسسه EIU اکونومیست منتشر شد، شهر سیدنی استرالیا در رتبه پنجم جهان و شهر آدلاید در رتبه دهمین شهر برتر قابل سکونت قرار گرفته اند. شاخص های مورد بررسی این موسسه فرهنگ، محیط زیست، مراقبت های بهداشتی، آموزش و پرورش و زیر ساخت ها می باشند.

سهولت در اخذ ویزا استرالیا

علی رغم سخت و دشوار بودن قوانین مهاجرت استرالیا، اخذ ویزا و روند اداری آن به نسبت دیگر کشورهای جهان آسان تر می باشد که دلیل این امر قانونمند بودن روند اداری امور، کم بودن کاغذ بازی و بروکراسی و به روز شدن قوانین مهاجرت می باشد.

زندگی در شهرهای بزرگ و کم جمعیت استرالیا

بنا به پهناور و وسیع بودن کشور استرالیا، این کشور دارای شهرهای وسیع با جمعیت کم می باشد. زندگی در این شهرها دارای مزیت های فراوانی است. وجود امکانات برای همه افراد شهرنشین و آرامش و رفاه از مهم ترین مزیت های زندگی در این شهرها می باشد.

زندگی در شهرهای بزرگ و کم جمعیت استرالیا
زندگی در شهرهای بزرگ و کم جمعیت استرالیا

وجود جاذبه های طبیعی بی نظیر استرالیا

کشور استرالیا دارای جذابیت های طبیعی بکر و دست نخورده و معادن و ذخایر فراوان است. بسیاری از جزیره های این کشور در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده اند. مهاجران با سرمایه گذاری در استرالیا در زمینه صنعت و معدن این کشور می توانند به سوددهی و اخذ اقامت استرالیا نائل شوند.

حمایت دولت استرالیا از کارآفرینان

دولت استرالیا با اعطای ویزای کارآفرینی به کارآفرینان در حوزه های کشاورزی، آموزش، گردشگری و انرژی زمینه لازم برای کسب درآمد برای کارآفرینان و رشد و توسعه اقتصادی کشور را فراهم می کند.

نیاز به نیروی کار ماهر و متخصص استرالیا

کشور استرالیا همواره به نیروی کار متخصص و باتجربه نیازمند است. پایین بودن نرخ بیکاری و نیاز این کشور به مهاجران متخصص موجب شده است تا دولت این کشور هر سال فهرست بلند بالایی از نیروهای کاری مورد نیاز را در سایت های کاریابی این کشور منتشر کند. در انتخاب افراد متخصص حرفه ای و بامهارت، دولت استرالیا صرف نظر از ملیت و نژاد فقط توانایی و تجربه و تخصص این افراد را مد نظر قرار می دهد تا بتوانند به عنوان نیروی کار فرصت های کاری این کشور را پر کنند.

امنیت اجتماعی استرالیا

کشور استرالیا با دارا بودن شاخص امنیت ۸۶ درصد به عنوان امن ترین کشور جهان شناخته می شود. پایین بودن نرخ جرم و جنایت و امنیت و رفاه اجتماعی از مهم ترین موارد اخذ اقامت استرالیا در معیارهای اجتماعی می باشد.

کیفیت آموزشی استرالیا

بالا بودن کیفیت آموزشی و اعتبار مدارک دانشگاهی از جمله موارد مهم در نظام آموزشی استرالیا محسوب می شود. ۷ دانشگاه استرالیا در رتبه بندی های جهانی برترین دانشگاه های جهان QSدر رتبه های زیر ۱۰۰ قرار دارند. کشور استرالیا از لحاظ شاخص عملکرد آموزشی دانش آموزان مهاجر در رتبه ۷ جهان قرار دارد. کشورهای سنگاپور، ماکای چین، هنگ کنگ، کانادا، ایرلند و استونی در مرتبه های اول تا ۶ این شاخص قرار دارند.

مهاجرپذیری استرالیا

مردم کشور استرالیا مردمی صبور و بافرهنگ و سازگار با مهاجران می باشند. از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ در حدود ۶۲ درصد از رشد سالانه کشور استرالیا مربوط به مهاجران بوده است. به دلیل تنوع فرهنگی مردم این کشور با مهاجران در صلح و دوستی زندگی می کنند. صداقت و مهربانی استرالیایی ها در نظر ایرانیان مهاجر در این کشور بسیار جالب توجه بوده است.

امکان همراهی و اخذ اقامت برای خانواده فرد ساکن استرالیا

بر اساس قوانین استرالیا در صورتی که شخصی اقامت استرالیا را اخذ کند، این شخص می تواند با لحاظ کردن شرایطی برای خانواده درجه یک خود نیز این اقامت را دریافت کند. برخی از ویزاهای استرالیا دارای قوانین حمایتی برای اعضای خانواده مقیم و ساکن استرالیا می باشند.

اقامت استرالیا از طریق کار

متقاضیان اخذ اقامت استرالیا از طریق کار می توانند به این کشور مهاجرت کنند. بدین منظور متقاضیان باید ویزای کار این کشور را دریافت کنند. به طور کلی متقاضیان با دریافت ویزای کار استرالیا و زندگی در این کشور پس از ۴ سال می توانند درخواست تابعیت و شهروندی استرالیا را ارائه دهند. ویزاهای کار استرالیا بر اساس شرایط متقاضیان انواع مختلفی دارد. ویزاهای کار استرالیا بر اساس معیارهای زیر طبقه بندی می شوند:

  • دارا بودن مدرک مهارت زبان انگلیسی
  • تحصیلات دانشگاهی متقاضی
  • سوابق کاری و تجربه های حرفه ای
  • مهارت های فردی در کار و پیشه

ویزاهای استرالیا بر اساس Sub Class های گوناگون طبقه بندی می شوند. در ادامه به شرح چند نوع ویزای استرالیا می پردازیم که متقاضی با اخذ آن ها می تواند به این کشور مهاجرت کند:

ویزای Sub Class کاری نوع ۱۸۹ استرالیا

این ویزا مختص افرادی است که قصد کار در کشور استرالیا را دارند و بدون حمایت خانواده و یا بستگان و کارفرما اقدام به درخواست کار می کنند. این نوع ویزا به صورت امتیاز بندی می باشد و متقاضی باید با لحاظ کردن موارد مهم از طرف دولت استرالیا امتیاز لازم را کسب کند. در اصطلاح به این نوع ویزاها ویزاهای امتیاز شماری می گویند. متقاضی با دریافت این نوع ویزا از اول اقامت دائم را دریافت می کند. متقاضیان برای دریافت این ویزا باید سوابق کاری و مهارت حرفه ای خود را ارائه دهند. درخواست متقاضی برای دریافت ویزای کار باید حاوی مواردی باشد که نشان دهنده انگیزه کاری و مهارت حرفه ای متقاضی باشد. متقاضی برای دریافت این ویزا با محدودیت سنی مواجه است، سن متقاضی در زمان درخواست باید بین ۱۸ تا ۵۰ سال باشد. متقاضی باید دارای مدرک مهارت زبان انگلیسی باشد و برای شغل مورد نظر دارای سوابق کاری و حرفه ای مناسب باشد. ذکر این نکته الزامی است که دولت استرالیا باید به شغل و حرفه متقاضی و نیروی کار وی نیازمند باشد.

ویزای Sub Class کاری نوع ۱۹۰ استرالیا

این ویزا مختص متقاضیانی است که دارای حمایت کننده و اسپانسر ایالتی می باشند. این ویزا بر اساس امتیاز بندی می باشد و متقاضیان باید بر اساس موارد مطرح شده امتیازهای لازم را کسب کند. دولت استرالیا بر اساس تحصیلات دانشگاهی، دارا بودن مدرک مهارت زبان انگلیسی، سوابق حرفه ای و کاری و سن متقاضی امتیازهای لازم را ارائه خواهد کرد. مدت زمان رسیدگی به این ویزاها کمی طولانی می باشد. این ویزا نیز به نام ویزای امتیاز شماری شناخته می شود و بر اساس امتیازهای کسب شده اعطا می شود. متقاضی با کسب امتیازهای بالا از همان اول ویزای اقامت دائم را دریافت می کند.

ویزای کاری نوع ۴۸۹ و ۴۹۱ استرالیا

این نوع ویزاها ویزاهای اقامت موقت کاری می باشند. متقاضی برای دریافت این دو نوع ویزا باید مدت مشخصی در هر ایالت و منطقه استرالیا که از آن اسپانسر شده است، به کار و اشتغال و زندگی بپردازد و پس از آن با اخذ ویزای ۸۸۷ استرالیا و یا ویزای ۱۹۱ استرالیا اقامت دائم این کشور را اخذ کند. متقاضی در ویزای نوع ۸۸۷ استرالیا باید در طی ۴ سال اقامت خود در این کشور به مدت یک سال کار و ۲ سال زندگی کرده باشد. در ویزای نوع ۱۹۱ استرالیا متقاضی باید در طی ۵ سال اقامت به مدت ۳ سال در این کشور زندگی و کار کرده باشد.

ویزای کاری نوع ۴۹۴ و ۴۸۲ استرالیا از طریق کارفرما

متقاضی اخذ اقامت استرالیا از طریق اخذ ویزای کاری کارفرما نیازمند دعوتنامه شغلی از طرف کارفرمایی در داخل استرالیا می باشد که چنان کار راحت و سهلی به نظر نمی رسد. در واقع کارفرمای استرالیایی باید با ارئه آگهی و اسناد دیگر در کشور استرالیا اثبات کند که برای این فرصت شغلی در کشور استرالیا نیروی کار وجود ندارد تا بتواند برای متقاضی خارجی دعوت نامه ارسال کند.در صورتی که کارفرمای استرالیایی برای کار مورد نظر برای متقاضی دعوتنامه ارسال کند، متقاضی از طریق ویزای نوع ۴۹۴ استرالیا می تواند اقامت ۵ ساله را اخذ کند. متقاضی با این روش می تواند ویزای نوع ۴۸۲ استرالیا را با اقامت ۲ تا ۴ ساله اخذ کند. متقاضی با اخذ ویزای نوع ۱۸۶ استرالیا می تواند اقامت دائم این کشور را دریافت کند.

ویزای کاری نوع ۴۷۶ استرالیا

این ویزا برای افرادی است که از دانشگاه های استرالیا در رشته های مهندسی فارغ تحصیل شده اند. اگر متقاضی از یکی از رشته های مهندسی دانشگاه ها و موسسه های عالی مورد تائید استرالیا فارغ تحصیل شده باشد، می تواند با دریافت ویزای کاری نوع ۴۷۶ استرالیا تا یک سال و نیم در کشور استرالیا زندگی کند و بر اساس رشته و تخصص تحصیلی خود به کار واشتغال بپردازد. اگر متقاضی برای اخذ ویزای کار استرالیا درخواست داده باشد، در این مدت یک سال و نیم می تواند تا رسیدن امتیازهای خود به حد قابل قبول برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کند.

ویزای کاری نوع ۴۹۱ استرالیا

متقاضی که موفق به اخذ ویزاهای اقامت دائم استرالیا نشده باشد، می تواند با دریافت ویزای کاری نوع ۴۹۱ استرالیا به مدت ۴ سال در مناطق و شهرهای کم جمعیت این کشور کار و زندگی کند و به اشتغال بپردازد و پس از مدت ۲ سال برای اخذ اقامت دائم کشور استرالیا اقدام کند.

اقامت استرالیا از طریق تحصیل

متقاضیانی که قصد اقامت و مهاجرت به کشور استرالیا را دارند، می توانند از طریق اخذ ویزای تحصیلی به این کشور مهاجرت کنند. چه متقاضی قصد تحصیل در استرالیا را داشته باشد و چه با تحصیل قصد اخذ اقامت این کشور را داشته باشد، فرقی نمی کند در هر صورت متقاضی باید ویزای تحصیلی استرالیا را اخذ کند. مهاجرت و اقامت از طریق تحصیل از بهترین روش های اقامت در این کشور است، زیرا متقاضی می تواند با تحصیل و کار در این کشور برای اخذ اقامت استرالیا اقدام کند. البته اخذ اقامت استرالیا از طریق تحصیل برای متقاضی هزینه دربر دارد.متقاضیان ایرانی که قصد تحصیل در استرالیا را دارند، همه مراحل درخواست ویزای تحصیلی و صدور این ویزا را باید در ایران انجام دهند. بدین منظور متقاضی باید مدارک زیر را به سفارت استرالیا در تهران ارائه دهد:

  • اصل و ترجمه رسمی مدارک تحصیلی و ریزنمره های متقاضی
  • اصل و کپی پاسپورت متقاضی
  • اصل گواهی عدم سوپیشینه
  • اصل و کپی مدرک مهارت زبان انگلیسی
  • کپی ویزاهای قبلی متقاضی
  • شناسنامه رسمی متقاضی و ترجمه آن
  • سوابق تحصیلی و رزومه تحصیلی و کاری متقاضی
  • سند رسمی ازدواج متقاضی و ترجمه رسمی آن
  • ترجمه کارت پایان خدمت
  • گواهی تمکن مالی و نامه گردش حساب ۴ ماه اخیر متقاضی
  • فرم های تکمیل شده درخواست ویزای تحصیلی
  • نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه استرالیا
  • اسناد و مدارک مالی برای منبع درآمد
اقامت استرالیا از طریق تحصیل
اقامت استرالیا از طریق تحصیل

مدت زمان صدور این ویزا در ایران از یک تا ۳ ماه می باشد. متقاضی برای اخذ ویزای تحصیلی باید ویزای نوع ۶۰۰ استرالیا را دریافت کند. متقاضی می تواند بر اساس مدت تحصیل خود اقامت موقت ۲ تا ۴ ساله را دریافت کند. به منظور اخذ ویزای دانشجویی وضعیت تاهل، سوابق کاری و درسی، سوابق شغلی و کار متقاضی مورد بررسی قرار می گیرد. علاوه بر این متقاضی از لحاظ تمکن مالی کافی برای تامین هزینه زندگی در استرالیا و از لحاظ وجود وقفه و گپ تحصیلی مورد ارزیابی قرار می گیرد.دانشجویان پس از تمام شدن دوره تحصیلی خود می توانند با پیدا کردن کار مناسب ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند. این افراد پس از کار و فعالیت مداوم و ۴ سال حضور و زندگی در این کشور می توانند برای اخذ مجوز اقامت دائم این کشور اقدام کنند. پس از ۲ تا ۳ سال از اخذ مجوز اقامت دائم استرالیا، افراد می توانند برای دریافت تابعیت و شهروندی این کشور درخواست خود را ارائه دهند.متقاضیان تحصیل در این کشور می توانند از میان ۲۲۰۰۰ رشته تحصیلی در ۱۲۰۰ دانشگاه و کالج و موسسه آموزش عالی این کشور رشته و دانشگاه مورد نظر را انتخاب و به تحصیل بپردازند. به طور کلی هزینه های تحصیل در این کشور بستگی به نوع رشته و دانشگاه و مقطع تحصیلی دارد اما به طور متوسط هزینه های تحصیلی در این کشور بر اساس سایت رسمی دولت استرالیا عبارت است از:

  • هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی و لیسانس: سالانه از ۱۵.۰۰۰ دلار استرالیا تا ۳۳.۰۰۰۰ دلار استرالیا
  • هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و فوق لیسانس: سالانه از ۲۰.۰۰۰ دلار استرالیا تا ۳۷.۰۰۰ دلار استرالیا
  • هزینه تحصیل در مقطع دکترا: سالانه از ۱۴.۰۰۰ دلار استرالیا تا ۳۷.۰۰۰ دلار استرالیا

دانشجویان با اخذ ویزای دانشجویی استرالیا می توانند تا هفته ای ۲۰ ساعت و در طول تعطیلات کار کنند. دانشجویان در مقطع دکترا استرالیا محدودیتی برای انجام کار ندارند و تا هر ساعت که بخواهند می توانند به کار و اشتغال بپردازند. دانشجویان با اخذ ویزای دانشجویی و تحصیلی استرالیا می توانند در بهترین دانشگاه های برتر دنیا در استرالیا تحصیل کنند. دانشجویان با تمام شده دوره تحصیلی خود می توانند با اخذ ویزای ۱۸ ماهه جست و جوی کار در استرالیا کار مرتبط با رشته تحصیلی خود را پیدا کنند و با تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کنند.

اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

ثبات اقتصادی، رونق و رشد اقتصادی و وجود شرایط مطلوب برای سرمایه گذاری از عواملی است که متقاضیان سرمایه گذار را ترغیب به سرمایه گذاری در این کشور می کند. سرمایه گذاران می توانند با اخذ ویزای کارآفرینی در این کشور سرمایه گذاری کنند و از مزایای آن بهره مند شوند. سرمایه گذاران خارجی با انواع سرمایه گذاری ها در این کشور می توانند در ابتدا مجوز اقامت ۲ ساله را اخذ کنند. پس از تمام شدن مهلت این ویزا، متقاضیان می توانند این ویزا را برای ۳ سال تمدید کنند و پس از ۵ سال اقامت و زندگی و فعالیت اقتصادی و تجاری برای دریافت پاسپورت این کشور اقدام کنند.

اقامت استرالیا از طریق اخذ ویزای سرمایه گذاری

متقاضی اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق سرمایه گذاری می تواند مبلغی را در مدت مشخص در این کشور سرمایه گذاری کند. بر این اساس متقاضی باید در حدود ۱.۵ میلیون دلار را به مدت ۴ سال در استرالیا سرمایه گذاری کند و با این سرمایه گذاری می تواند اقامت موقت این کشور را دریافت کند. پس از ۴ سال متقاضی می تواند مبلغ سرمایه گذاری شده خود را پس بگیرد و اقامت دائم استرالیا را دریافت کند.

اقامت استرالیا از طریق اخذ ویزای سرمایه گذاری
اقامت استرالیا از طریق اخذ ویزای سرمایه گذاری

اقامت استرالیا از طریق ویزای کارآفرینی نوع ۱۸۸

متقاضیان سرمایه گذاری در استرالیا با ارائه یک طرح تجاری می توانند مقدمات سرمایه گذاری به روش کارآفرینی در این کشور را فراهم کنند. ویزای کارآفرینی استرالیا از رایج ترین روش های اخذ اقامت و مهاجرت به استرالیا محسوب می شود. بر این اساس سرمایه گذاران با ارائه فعالیت تجاری سودآور و یا ارائه خدماتی که موجب اشتغال زایی شود، می توانند ویزای کارآفرینی استرالیا را اخذ کنند.متقاضی اخذ اقامت کشور استرالیا از طریق اخذ ویزای کارآفرینی می تواند تابعیت و اقامت این کشور را اخذ کند. مهاجرت از طریق ویزای کارآفرینی و اشتغال زایی از طرح های مورد حمایت دولت استرالیا است. متقاضی با ارائه طرح های کارآفرینی به رونق اقتصادی این کشور کمک می کند. متقاضی اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری و اخذ ویزای کارآفرینی می تواند اقامت این کشور را اخذ کند.

از مهم ترین شرایط اخذ ویزای کارآفرینی این است که سرمایه گذار با ارائه مدارک ثابت کند که این طرح کارآفرینی می تواند نقش مهمی در اقتصاد کشور استرالیا داشته باشد و در واقع سرعت روند چرخش چرخ های اقتصاد این کشور را افزایش می دهد. طرح کارآفرینی در ابتدا مورد ارزیابی قرار می گیرد و بر اساس اقتصادی بودن این طرح تجاری و توجیه اقتصادی آن، در صورتی که مورد تائید مقامات این کشور قرار گرفت، مورد بررسی قرار می گیرد که آیا هزینه پیشنهادی از طرف سرمایه گذار برای اجرای این طرح کافی است.متقاضی باید اثبات کند که طرح کارآفرینی وی در کشور استرالیا موجب اشتغال زایی برای اتباع این کشور می شود. اثبات توجیه اقتصادی و سوددهی این طرح از طرف متقاضی نشان دهنده کارآمد بودن این طرح می باشد.ویزای سرمایه گذاری کارآفرینی از جمله ویزاهای Sub Class نوع ۱۸۸ می باشد. اگر متقاضی بتواند امتیاز لازم برای اخذ این ویزا که ۶۵ امتیاز است را به دست آورد، و دارای همه شرایطی باشد که در ذیل ذکر می شود، می تواند اقامت ۴ ساله این کشور را اخذ کند. متقاضی می تواند پس از این ۴ سال برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کند. متقاضیان به منظور دریافت این ویزا باید واجد شرایط باشند. از جمله شرایط مهم دریافت این نوع ویزا می توان موارد زیر را برشمرد:

  • متقاضی دارای مدرک مهارت زبان انگلیسی آیلتس حداقل ۶ باشد.
  • متقاضی باید طرح تجاری و یا ایده کارآفرینی خود را برای راه اندازی فعالیت تجاری در استرالیا به اداره مهاجرت این کشور ارائه دهد.
  • متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال داشته باشد.
  • متقاضی باید دارای یک طرح تجاری و یا ایده کارآفرینی جدیدی باشد که در نهایت منجر به تولید محصول خاص و یا ارائه خدمات ویژه ای شود.
  • متقاضی باید دارای حداقل سرمایه ۲۰۰.۰۰۰ دلار استرالیا برای راه اندازی این طرح تجاری و ایده کارآفرینی در استرالیا باشد.
  • متقاضی باید در حدود ۱۰ درصد بودجه توافق شده میان خود و دولت استرالیا را یک سال قبل از شروع به فعالیت سرمایه گذاری به سازمان کارآفرینی استرالیا ارائه دهد.
  • متقاضی و شریک زندگی وی برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کارآفرینی در استرالیا باید دارای تمکن مالی حداقل ۸۰۰.۰۰۰ دلار استرالیا باشند.

اقامت استرالیا از طریق ویزای استعداد تجاریBusiness Talent Visa

متقاضیان دریافت مجوز اقامت کشور استرالیا می توانند از طریق دریافت ویزای استعداد تجاری و راه اندازی تجارت و کسب و کار جدید اقامت این کشور را اخذ کنند. متقاضی برای دریافت این نوع ویزای سرمایه گذاری باید واجد شرایط باشد. از جمله مهم ترین شرایط اخذ این ویزا موارد زیر را می توان ذکر کرد:

  • متقاضی باید دارای ۱.۵ میلیون دلار استرالیا از جمله اموال منقول و غیرمنقول باشد.
  • متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال داشته باشد.
  • متقاضی باید از طرف دولت استرالیا و یا یکی از ایالت های این کشور حمایت شود.
  • متقاضی باید کسب و کار و ایده تجاری خود را در یک حوزه کاری فعال انجام دهد.
  • متقاضی باید متمایل به اجرا و راه اندازی و مدیریت یک کسب و کار جدید در استرالیا باشد.
  • متقاضی باید در حدود ۲ تا ۴ سال قبل از درخواست این نوع ویزا دارای کسب و کار و شغلی باشد که ارزش آن در حدود ۴۰۰.۰۰۰ دلار استرالیا باشد.
  • متقاضی پس از ۲ سال از دریافت این نوع ویزا می تواند همه سرمایه خود را به کشور استرالیا انتقال دهد.

اقامت استرالیا از طریق ویزای مهارت General Skilled

متقاضیان اخذ اقامت استرالیا از طریق اخذ ویزای مهارت کاری می توانند به این کشور مهاجرت کنند. ویزای مهارت کاری مختص افرادی است که در یک زمینه دارای تخصص و مهارت کاری و حرفه ای باشند. مهاجرت و اقامت از طریق اخذ ویزای کاری مهارت یکی از بزرگترین برنامه های مهاجرتی به استرالیا می باشد. متقاضی به منظور اخذ این ویزا باید دارای تخصص کاری و حرفه ای باشد و علاوه بر این مسلط به زبان انگلیسی باشد. متقاضی بدین منظور باید زیر ۴۵ سال سن داشته باشد. متقاضیانی که واجد شرایط اخذ این ویزا می باشند، می توانند با بررسی مشاغل مورد نیاز استرالیا امتیاز خود برای اخذ این ویزا را محاسبه کنند. بیشتر ویزاهای کاری استرالیا بر اساس امتیازبندی صادر می شوند.

اقامت استرالیا از طریق ویزای مهارت General Skilled
اقامت استرالیا از طریق ویزای مهارت General Skilled

اقامت استرالیا از طریق ازدواج

متقاضی دریافت مجوز اقامت کشور استرالیا از طریق ازدواج با یک فرد تبعه و شهروند استرالیا می تواند این اقامت را اخذ کند. البته مجوز اقامت دائم با ازدواج به متقاضی اعطا نمی شود، بلکه متقاضی با اخذ مجوز اقامت موقت و تمدید سالانه آن می تواند زمینه لازم برای اخذ مجوز دائم اقامت را فراهم کند. به منظور اخذ مجوز دائم اقامت پس از ازدواج متقاضی باید ثابت کند که مدت طولانی با همسر و یا شریک زندگی خود زندگی کرده است.در واقع متقاضی با یک ویزای اقامت ۲ ساله وارد کشور استرالیا می شود و با ازدواج و زندگی مشترک با همسر و یا شریک زندگی که دارای شهروندی و تابعیت استرالیا می باشد، اقامت خود را تمدید می کند. پس از ۵ سال زندگی دائم در این کشور می تواند برای اخذ تابعیت و شهروندی این کشور اقدام کند. به منظور اخذ اقامت از طریق ویزای ازدواج متقاضی به دو صورت می تواند عمل کند:

  • اگر متقاضی از خارج از کشور استرالیا اقدام به اخذ ویزا می کند، می تواند ویزای نوع ۳۰۹ را دریافت کند و با این نوع ویزا مجوز اقامت ۲ ساله را دریافت کند. پس از تمام شدن مدت ۲ سال این ویزا، متقاضی می تواند با اخذ ویزای نوع ۱۰۰ استرالیا اقامت دائم این کشور را اخذ کند.
  • اگر متقاضی از داخل کشور استرالیا اقدام به اخذ ویزا می کند، می تواند ویزای نوع ۸۲۰ استرالیا را با اقامت ۲ ساله آن دریافت کند. متقاضی می تواند پس از تمام شدن مدت ۲ سال این نوع ویزا با دریافت ویزای نوع ۸۰۱ استرالیا اقامت دائم این کشور را اخذ کند.

به طور کلی متقاضی باید واجد شرایط زیر باشد تا بتواند مجوز اقامت دائم استرالیا از طریق ازدواج را دریافت کند:

  • متقاضی ازدواج باید اثبات کند که این ازدواج صرفا به منظور اخذ اقامت این کشور انجام نشده است و این ازدواج بر پایه علاقه متقابل و تعهد صورت گرفته است. پس از گذشت چند سال از ازدواج در صورتی که واقعی بودن ازدواج ثابت شود و این که متقاضی و همسر وی در یک خانه و به طور مشترک در این کشور زندگی کنند، متقاضی می تواند برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کند.
  • همسر و یا شریک زندگی متقاضی باید دارای تابعیت و شهروندی و یا مجوز اقامت استرالیا باشد.
  • همسر و یا شریک زندگی متقاضی می تواند دارای تابعیت و شهروندی و یا مجوز اقامت کشور نیوزلند باشد.
  • متقاضی ازدواج باید با ارائه گواهی و اسناد مالی اثبات کند که توانایی تامین هزینه های زندگی خود و همسر خود در طی زندگی مشترک در کشور استرالیا را دارا می باشد.
  • ازدواج طرفین باید یک ازدواج واقعی و بر اساس علاقه متقابل شکل گرفته باشد و نه صرفا به منظور اخذ اقامت کشور استرالیا انجام شود.
  • وضعیت مالی و تمکن مالی همسر و یا شریک زندگی متقاضی باید از طرف دولت استرالیا مورد بررسی قرار گیرد.
  • متقاضی باید واقعی بودن ازدواج خود را با ارائه اسنادی ثابت کند. این اسناد می تواند ارتباط طرفین از طریق عکس های دونفره، حضور در شبکه های اجتماعی و شهادت دوستان باشد. در واقع با ارائه این مدارک متقاضی ثابت می کند که این ازدواج سوری نبوده و فقط برای اخذ ویزا و اقامت این کشور انجام نشده است.
  • وضعیت سلامت جسمی همسر و یا شریک زندگی متقاضی باید از طرف دولت استرالیا مورد بررسی قرار گیرد.
  • همسر و یا شریک زندگی متقاضی می تواند برای اخذ این نوع ویزا از متقاضی حمایت کند و به عنوان اسپانسر شخصی متقاضی عمل کند.
  • افرادی که با ویزای ازدواج وارد کشور استرالیا می شوند، می توانند مجوز کار تمام وقت این کشور را دریافت کنند.
  • بر اساس قوانین استرالیا، متقاضی باید قبل از درخواست ویزای ازدواج با همسر خود به طور قانونی ازدواج کرده باشد و دارای مدارک و سند ازدواج باشد.
  • پس از ۲ سال از ازدواج و مهاجرت به استرالیا در صورتی که متقاضی و همسر وی به صورت مشترک با هم زندگی کرده باشند و این موضوع را با مدارک ثابت کنند، می تواند برای دریافت اقامت دائم استرالیا اقدام کند.
  • متقاضیان با اخذ ویزای ازدواج می توانند از مزایای شهروندی استرالیا برخوردار شوند.

اقامت استرالیا از طریق تولد

به طور کلی کشورهای جهان به منظور اعطای تابعیت و شهروندی بر اساس دو قانون عمل می کنند: قانون خون و قانون خاک. بر اساس قانون خون اگر کودکی در یک کشور مشخص از پدر و مادری متولد شود که دارای تابعیت و شهروندی آن کشور باشند، آن کودک نیز تابعیت آن کشور را اخذ می کند. بر اساس قانون خاک اگر کودکی در خاک یک کشور مشخص متولد شود، صرف نظر از تابعیت پدر و مادر، این کودک تابعیت و شهروندی آن کشور را بر اساس تولد در خاک آن کشور اخذ می کند. کشور استرالیا از این لحاظ بر اساس قانون خون عمل می کند. بر این اساس اگر کودکی که دارای پدر و مادر استرالیایی است در این کشور متولد شود، این کودک تابعیت استرالیا را دریافت خواهد کرد.

  • دولت استرالیا حق تابعیت افراد را از طریق اصل و قانون خون اعطا می کند.
  • اگر پدر و یا مادر کودک متولد شده در استرالیا دارای تابعیت و شهروندی استرالیا باشند، این کودک نیز تابعیت استرالیا را دریافت خواهد کرد.
  • اگر پدر و مادر کودک متولد شده در استرالیا نامشخص باشند و هویت والدین این کودک نامعلوم باشد، کودک تابعیت استرالیا را دریافت خواهد کرد.
  • به طور کلی بر اساس قوانین بین المللی اگر کودکی در کشوری مشخص متولد شود و هویت پدر و مادر آن کودک مشخص نباشد، آن کودک تابعیت و شهروندی آن کشور مشخص را دریافت خواهد کرد. این قانون در راستای عدم بی هویتی افراد تصویب شده است.
  • اگر پدر و مادری دارای تابعیت و شهروندی استرالیا باشند و کودک آن ها در خارج از خاک کشور استرالیا متولد شود، پدر و مادر می توانند برای اعطای تابعیت استرالیا به کودک خود درخواست دهند.
  • اگر یکی از والدین کودک متولد شده در استرالیا دارای تابعیت و شهروندی استرالیا باشد، به کودک متولد شده در استرالیا تابعیت تعلق می گیرد.

اقامت استرالیا از طریق ویزای نامزدی

متقاضی اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای نامزدی باید با تبعه و شهروند استرالیا نامزد کند و قصد ازدواج با وی را داشته باشد. متقاضی به منظور نامزدی در ابتدا باید ویزای ۳۰۰ استرالیا و اقامت ۹ ماهه این کشور را اخذ کند و از این طریق به استرالیا سفر کند. متقاضی پس از ورود به این کشور در مدت ۹ ماه باید با تبعه و شهروند استرالیا ازدواج کند.با ازدواج متقاضی می تواند مجوز اقامت ۲ ساله استرالیا را دریافت کند. به منظور دریافت این نوع ویزا ذکر دو مورد ضروری است، اول این که به منظور دریافت ویزای نامزدی متقاضی باید از خارج از کشور استرالیا اقدام کند و دوم این که متقاضی و تبعه و شهروند استرالیا قبل از درخواست اخذ ویزای نامزدی باید یک بار حضوری با یکدیگر ملاقات کرده باشند و از نزدیک یکدیگر را دیده باشند.

  • متقاضی باید همسر تبعه و شهروند استرالیا را تا مدت ۹ ماه از لحاظ مالی تامین کند.
  • متقاضی باید تا قبل از تمام شدن مهلت ۹ ماهه ویزای نامزدی برای ازدواج اقدام کند.
  • ازدواج متقاضی و تبعه و شهروند استرالیا الزاما نباید در استرالیا انجام شود.
  • متقاضی باید پس از ازدواج و قبل از تمام شدن مهلت ویزای نامزدی استرالیا برای اخذ ویزای همسر خود درخواست دهد تا بتواند با همسر خود در این کشور زندگی کند.

اقامت استرالیا از طریق ویزای توریستی

متقاضی اخذ ویزای توریستی به ویزای نوع ۶۰۰ استرالیا نیاز دارد. متقاضی به منظور اخذ این نوع ویزا باید با ارائه مدارک و اسناد کافی افسر اداره مهاجرت را متقاعد کند که قصد دارد به طور موقت وارد استرالیا شود و قصد اقامت دائم در این کشور را ندارد. متقاضی نمی تواند اقامت موقت و توریستی خود بر اساس ویزای نوع ۶۰۰ را تمدید کند و یا آن را به اقامت دائم تبدیل کند.متقاضی باید پس از تمام شدن مهلت ویزای توریستی کشور استرالیا را ترک کند. در صورتی که بر روی ویزای توریستی متقاضی عبارت Condition ۸۵۰۳ درج نشده باشد، متقاضی می تواند در صورت واجد شرایط بودن برای اخذ ویزاهای دیگر به طور قانونی اقدام کند.

اقامت استرالیا از طریق ویزای توریستی
اقامت استرالیا از طریق ویزای توریستی

اقامت استرالیا از طریق ویزای بریجینگBridging

این ویزای موقت برای افرادی است که در کشور استرالیا اقامت دارند و تا زمان دریافت ویزای دائم و برای مدت زمان بین این دو ویزا درخواست ویزای بریج می دهند. در واقع متقاضی که در استرالیا اقامت دارد و دارای اقامت موقت می باشد باید برای مدت زمان اقامت در استرالیا درخواست ویزای بریج کند. ویزای بریج بر اساس نوع درخواست متقاضی صادر می شود. مثلا اگر مهلت ویزای فعلی متقاضی تمام شده باشد، متقاضی در فاصله صدور ویزای جدید به ویزای بریج نیاز دارد.در واقع ویزای بریج ویزای اصلی محسوب نمی شود، اما برای افرادی که وارد کشور استرالیا شده اند و این ورود غیر قانونی بوده است، تا زمان مهیا شدن شرایط خروج از کشور باید ویزای بریج دریافت کند. ویزای بریج بر ۶ نوع است که متقاضی با اخذ هر کدام حق و حقوق متفاوتی خواهد داشت.

اقامت استرالیا از طریق ویزای والدین

متقاضی اخذ اقامت استرالیا از طریق دریافت ویزای والدین باید دارای فرزندانی باشد که حداقل نصف این فرزندان دارای تابعیت و شهروندی و یا اقامت دائم استرالیا باشند. متقاضی به منظور دریافت ویزای والدین در استرالیا از جند روش می تواند اقدام کند:

  • اگر متقاضی خارج از استرالیا باشد: در صورتی که متقاضی خارج از استرالیا باشد، باید با دریافت ویزای ۱۷۳ استرالیا و اخذ اقامت ۲ ساله به این کشور وارد شود. متقاضی می تواند پس از این مدت با ویزای ۱۴۳ استرالیا اقامت دائم این کشور را اخذ کند. هزینه اخذ این ویزا برای هر یک از والدین بیشتر از ۵۰.۰۰۰ دلار استرالیا می باشد. مدت زمان رسیدگی و اخذ این ویزا ۳ سال می باشد.
  • اگر متقاضی داخل استرالیا باشد: در صورتی که والدین متقاضی بالای ۶۵ سال داشته باشند، می توانند با اخذ ویزای ۸۰۴ استرالیا اقدام کنند. علی رغم کم هزینه بودن این ویزا مدت زمان رسیدگی آن طولانی می باشد. متقاضی می تواند از طریق ویزاهای نوع ۸۶۴ استرالیا و ویزای نوع ۸۸۴ استرالیا اقامت این کشور را دریافت کند. هزینه این نوع ویزاها در حدود ۵۰.۰۰۰ دلار استرالیا می باشد.
  • اگر متقاضی دارای یک فرزند باشد که دارای تابعیت و شهروندی استرالیا باشد: در صورتی که متقاضی دارای یک فرزند شهروند استرالیا باشد و نیاز به حضور نصف فرزندان متقاضی در خاک استرالیا نباشد، متقاضی می تواند با دریافت ویزای نوع ۸۷۰ استرالیا اقامت ۳ ساله این کشور را اخذ کند. هزینه دریافت اقامت ۳ ساله در حدود ۵۰۰۰ دلار می باشد. متقاضی می تواند اقامت ۵ ساله استرالیا را نیز دریافت کند. هزینه اقامت ۵ ساله در حدود ۱۰.۰۰۰ دلار می باشد. پس از گذشت ۵ سال متقاضی می تواند این نوع ویزا را برای ۵ سال دیگر تمدید کند.
  • اگر متقاضی بر اساس روش های گوناگون اقامت استرالیا را دریافت کند، می تواند از طریق اخذ ویزای فرزند استرالیا ویزای نوع ۱۰۱ استرالیا فرزندان خود را در کشور استرالیا به همراه داشته باشد.
  • فرزندان متقاضی که از طریق ویزای فرزندان اقامت استرالیا را اخذ کرده اند، می توانند مانند متقاضی در این کشور مشغول کار و اشتغال شوند و یا به تحصیل خود بپردازند و از خدمات اجتماعی این کشور استفاده کنند.
  • اگر متقاضی دارای فرزند خوانده باشد و بخواهد برای وی اقامت استرالیا را اخذ کند، می تواند از طریق ویزای نوع ۱۰۲ استرالیا اقدام کند.
  • اگر متقاضی قصد اخذ اقامت استرالیا برای کودکان یتیم و بدون پدر و مادر و بستگان در خانواده خود را داشته باشد، می تواند از طریق دریافت ویزای نوع ۱۱۷ برای اقامت این کودکان اقدام کند.

اقامت استرالیا از طریق پناهندگی

متقاضی اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق پناهندگی می تواند اقامت این کشور را اخذ کند. البته موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی به هیچ عنوان گزینه پناهندگی را به متقاضیان مهاجرت به کشور استرالیا پیشنهاد نمی دهند و ذکر این مطلب در این مقاله صرفا در جهت آگاهی و اطلاع متقاضیان از روش های اخذ اقامت دائم این کشور می باشد و هدف دیگری ندارد.به طور کلی پناهندی فردی است که بنا به داشتن عقاید مذهبی، اجتماعی، سیاسی و قومی متفاوت در کشور خود امنیت جانی ندارد و در صورت برگشت به کشور خود مورد آسیب و تهدید و حتی مرگ قرار می گیرد. اگر برای کشور استرالیا ثابت شود که متقاضی نمی تواند بنا به دلایل ذکر شده در کشور خود بماند، با درخواست پناهندگی متقاضی موافقت می شود. به طور کلی و بر اساس کنوانسیون ژنو پناهنده فردی است که بنا به عقاید سیاسی، اجتماعی، مذهبی و قومی و یا جنگ در صورت بازگشت به کشور خود مورد صدمه و آسیب و تهدید و حتی مرگ قرار می گیرد.

اقامت استرالیا از طریق پناهندگی
اقامت استرالیا از طریق پناهندگی

به طور معمول پروسه پناهندگی زمان بر و دشوار است و افرادی که از این طریق اقامت کشورهای دیگر را اخذ می کنند از وجهه خوبی در آن کشور برخوردار نمی باشند. در صورتی که با درخواست پناهندگی متقاضی موافقت شود باید روال اداری آن طی شود، اما اگر این درخواست پذیرفته نشود متقاضی باید به کشور خود بازگردد. به همه متقاضیان مهاجرت به کشورهای جهان توصیه می شود که روش های قانونی دیگر را امتحان کنند. متقاضی اخذ اقامت و مهاجرت به کشور استرالیا از طریق پناهندگی می تواند اقامت این کشور را اخذ کند.دولت استرالیا در راستای اقدامات انسان دوستانه در سال ۲۰۰۹ با درخواست پناهندگی حدود ۱۲.۰۰۰ متقاضی موافقت کرد و به آن ها مجوز اقامت در این کشور اعطا کرد. بر اساس این اقدام انسان دوستانه دولت استرالیا با درخواست متقاضیانی موافقت کرد که در کشور خود مورد آزار و اذیت جسمی و روحی قرار می گرفتند و با تبعیض و نابرابری زندگی می کردند. وضعیت بد زندگی، شرایط بغرنج و ناعادلانه و نقض حقوق بشر و نابرابری های اجتماعی از جمله مواردی بود که دولت استرالیا در موافقت با درخواست پناهندگی متقاضیان در نظر می گرفت. اما در حال حاضر این روند بسیار دشوار و دارای پیچیدگی های فراوانی شده است و کمیسرهای عالی سازمان ملل متحد با بررسی های بسیار دقیق و موشکافانه وضعیت متقاضی را ارزیابی می کنند.

شرایط اخذ تابعیت و شهروندی استرالیا

متقاضیانی که از طریق روش های گوناگون سرمایه گذاری، کار، ازدواج و تحصیل اقامت استرالیا را اخذ کرده اند، می توانند پس از چند سال تابعیت و شهروندی این کشور را دریافت کنند. متقاضیان برای اخذ شهروندی باید واجد شرایطی باشند. دولت استرالیا در سال های اخیر قوانین تابعیت این کشور را کمی پیچیده تر و دشوارتر کرده است. در حال حاضر تمرکز بیشتر بر تبعیت از قوانین استرالیا می باشد. بر این اساس متقاضیان باید به منظور اخذ تابعیت استرالیا موارد زیر را رعایت کند:

  • متقاضی باید ثابت کند که با قوانین و مقررات استرالیا آشنا می باشد و از این قوانین تبعیت می کند.
  • متقاضی نباید مرتکب جرم و جنایتی در استرالیا شده باشد و دارای سوابق کیفری نباشد. خانواده متقاضی نیز از این قاعده مستثنی نمی باشند.
  • تمرکز اصلی دولت استرالیا در مورد موضوعاتی مانند برابری حقوق زنان و مردان و آزادی انتخاب مذهب می باشد.

در صورتی که متقاضی موفق به اخذ تابعیت و شهروندی کشور استرالیا شود، از مزایای زیر برخوردار می شود:

  • متقاضی می توان برای اخذ پاسپورت استرالیا اقدام کند.
  • متقاضی می تواند در بخش های دولتی استرالیا و یا حتی نیروی دفاع استرالیا مشغول به کار شود.
  • متقاضی می تواند بدون نگرانی از مشکل در تابعیت و شهروندی استرالیا به مدت نامحدودی خارج از کشور استرالیا زندگی کند.
  • متقاضی می تواند بدون پرداخت شهریه در دانشگاه های استرالیا تحصیل کند و پس از تحصیل و اشتغال به کار این هزینه ها را به صورت اقساطی پرداخت کند.
  • متقاضی می تواند کودکان متولد شده خود در خارج از کشور استرالیا را با شهروندی و تابعیت استرالیا ثبت کند.
  • متقاضی می تواند در همه انتخابات ملی و منطقه ای کشور استرالیا شرکت کند.
  • متقاضی می تواند در صورت اخذ آرای مردم به پارلمان استرالیا راه پیدا کند.
شرایط اخذ تابعیت و شهروندی استرالیا
شرایط اخذ تابعیت و شهروندی استرالیا

اقامت دائم و موقت کشور استرالیا

متقاضیان مهاجرت به استرالیا از روش های گوناگون می توانند برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کنند. برخی اوقات متقاضیان برای اخذ اقامت دائم این کشور باید مدتی با مجوز اقامت موقت در این کشور زندگی کنند تا واجد شرایط اخذ اقامت دائم استرالیا شوند. در جدول های زیر به ارائه ویزاهای اقامت دائم و موقت استرالیا می پردازیم.

روش های اخذ اقامت دائم استرالیا و نوع ویزاها:

روش های اخذ اقامت دائم کشور استرالیانوع ویزای استرالیا
اقامت از طریق سرمایه گذاریویزای نوع ۱۳۲
اقامت از طریق سرمایه گذاریویزای نوع ۸۸۸
اقامت از طریق سرمایه گذاریویزای نوع ۸۹۰
اقامت از طریق سرمایه گذاریویزای نوع ۸۹۲
اقامت از طریق ازدواجویزای نوع ۸۰۱
اقامت از طریق ازدواجویزای نوع ۱۰۰
اقامت از طریق کارویزای نوع ۱۸۶
اقامت از طریق کارویزای نوع ۱۸۷
اقامت از طریق کارویزای نوع ۱۸۹
اقامت از طریق کارویزای نوع ۱۹۰
اقامت از طریق والدینویزای نوع ۱۰۱
اقامت از طریق والدینویزای نوع ۱۰۲
اقامت از طریق والدینویزای نوع ۱۱۷
اقامت از طریق فرزندان ساکن استرالیاویزای نوع ۱۰۳ استرالیا
اقامت از طریق فرزندان ساکن استرالیاویزای نوع ۱۴۳ استرالیا

روش های اخذ اقامت موقت استرالیا و نوع ویزاها

روش های اخذ اقامت موقت کشور استرالیانوع ویزای استرالیامدت زمان اقامت در استرالیا
اقامت از طریق سرمایه گذارینوع ویزای ۱۸۸ استرالیا۴ سال
اقامت از طریق کارنوع ویزای ۴۰۰ استرالیا۳ ماه
اقامت از طریق کارنوع ویزای ۴۷۶ استرالیا۱۸ ماه
اقامت از طریق کارنوع ویزای ۴۸۵ استرالیا۱۸ ماه تا ۴ سال
اقامت از طریق کارنوع ویزای ۴۹۱ استرالیا۵ سال
اقامت از طریق ازدواجنوع ویزای ۸۲۰ استرالیا۲ سال
اقامت از طریق ازدواجنوع ویزای ۳۰۹ استرالیا۲ سال
اقامت از طریق تحصیلنوع ویزای ۵۰۰ استرالیاحداکثر تا ۵ سال
اقامت از طریق دیدارنوع ویزای ۶۰۰ استرالیاحداکثر تا یک سال
اقامت از طریق والدیننوع ویزای ۴۴۵ استرالیاتا تمام شدن ویزای والدین
اقامت از طریق نامزدینوع ویزای ۳۰۰ استرالیاتا ۹ ماه
اقامت از طریق فرزندان مقیمنوع ویزای ۱۷۳ استرالیاتا ۲ سال

مزایای زندگی و اقامت در استرالیا

متقاضیانی که به روش های گوناگون سرمایه گذاری، ازدواج، تحصیل، کار و کارآفرینی موفق به اخذ اقامت کشور استرالیا شده اند، از مزایای بی شماری بهره مند می شوند. از جمله مهم ترین این مزیت ها موارد زیر را می توان برشمرد:

  • متقاضی با اخذ اقامت دائم این کشور می تواند بدون هیچ محدودیتی به کار و اشتغال و تحصیل بپردازد.
  • متقاضی می تواند برای تحصیل در مقطع دکترا در صورت موافقت استاد راهنما و دانشگاه به طور رایگان تحصیل کند. در برخی مقاطع تحصیلی متقاضی می تواند از ۵۰ درصد تخفیف در هزینه های شهریه و دانشگاه برخوردار شود.
  • متقاضی می تواند به صورت رایگان از خدمات پزشکی استرالیا بهره مند شود.
  • متقاضی می تواند در صورت بیکاری پس از ۲ سال از دولت استرالیا حقوق بیکاری دریافت کند.
  • متقاضی می تواند در کشور استرالیا سرمایه گذاری کند.
  • متقاضی می تواند برای دریافت ویزای نیوزلند اقدام کند.
  • متقاضی می تواند با استفاده از وام های تحصیلی در دانشگاه ها تا حد رایگان تحصیل کند.
  • فرزندان متقاضی می توانند تا اخذ مدرک دیپلم در مدرسه های دولتی استرالیا به طور رایگان تحصیل کنند.
  • متقاضی می تواند پس از اخذ شهروندی و تابعیت استرالیا پاسپورت این کشور را اخذ کند.
  • متقاضی می تواند ویزای توریستی کشورهای اروپایی و کانادا را اخذ کند.
  • متقاضی می تواند برای اعضا خانواده خود اسپانسر شخصی شود و در صورت لزوم آن ها را در استرالیا به همراه داشته باشد.
  • اگر متقاضی در کشور خود ازدواج کرده باشد و دارای مجوز اقامت استرالیا باشد، می تواند همسر خود را در استرالیا به همراه داشته باشد.
  • متقاضی می تواند از همه مزایا و حق و حقوق شهروندی استرالیا بهره مند شود.
  • متقاضی می تواند با اخذ اقامت استرالیا از وام ۴ درصدی برای خرید خانه در این کشور استفاده کند و در طی ۳۰ سال اقساط آن را بپردازد.
  • متقاضی می تواند برای خرج فرزندان خود از دولت استرالیا کمک خرجی و کمک هزینه دریافت کند.
  • اگر کودک متقاضی در استرالیا متولد شود، این کودک از بدو تولد تابعیت و شهروندی استرالیا را دریافت خواهد کرد.
مزایای زندگی و اقامت در استرالیا
مزایای زندگی و اقامت در استرالیا

سخن آخر

در این مقاله به بررسی چگونگی اخذ اقامت و تابعیت کشور استرالیا و روش های اخذ اقامت این کشور پهناور پرداختیم. از مجموع موارد شرح داده شده در این مقاله این نتیجه را می توان گرفت که کشور استرالیا بهترین گزینه مناسب برای تحصیل و اشتغال و سرمایه گذاری محسوب می شود. وجود دانشگاه های برتر جهانی و بالا بودن کیفیت آموزشی از امتیازهای تحصیل در این کشور به شمار می آید. ایجاد یک فضای کسب و کار مطمئن و سودآور، ثبات اقتصادی و امنیت و حمایت دولت این کشور از سرمایه گذاران خارجی موجب شده است تا سرمایه گذاران با اطمینان اقدام به سرمایه گذاری در این کشور کنند.سرمایه گذاران از طریق اخذ ویزاهای کاری گوناگون و ویزای کارآفرینی و طرح تجاری می توانند سرمایه گذاری کنند. متقاضیان کار و اشتغال نیز از طریق اخذ ویزای های کاری متفاوت می توانند در این کشور پیشرفته به کار و اشتغال بپردازند. از این مقاله می توان نتیجه گرفت که اگر قصد اخذ اقامت یکی از با کیفیت ترین کشورهای جهان از لحاظ زندگی، آموزش، رفاه اجتماعی، امنیت و حقوق شهروندی را دارید، کشور استرالیا بهترین گزینه می باشد. این کشور به دلایل فراوان و از جمله رواج زبان انگلیسی مهاجران فراوانی را به خود جذب کرده است.

اگر با خواندن این مقاله هنوز در اتخاذ یک تصمیم درست در مورد اخذ اقامت کشور استرالیا مردد هستید و نمی دانید باید از کجا شروع کنید، می توانید از خدمات مشاوره ای مهاجرتی موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی بهره مند شوید. مشاوران برجسته و مجرب موسسه ما در شعبه های تهران، شیراز، اصفهان، تبریز و مشهد با سابقه صدها پرونده مهاجرت تحصیلی و شغلی بهترین گزینه مهاجرتی را بر اساس شرایط زندگی، سن، تحصیلات و بودجه به متقاضیان ارائه می دهند. این مشاوران از ابتدای تشکیل پرونده تا رسیدن به مقصد در کنار متقاضیان خواهند بود تا این مسیر سخت و ناهموار را سهل و هموار نمایند.

1- معیارهای دریافت ویزاهای کار استرالیا چیست؟

دارا بودن مدرک مهارت زبان انگلیسیتحصیلات دانشگاهی متقاضیسوابق کاری و تجربه های حرفه ایمهارت های فردی در کار و پیشه

2- هزینه های تحصیلی دانشگاهی در استرالیا چقدر است؟

کارشناسی: سالانه از ۱۵.۰۰۰ دلار استرالیا تا ۳۳.۰۰۰۰ دلار استرالیاکارشناسی ارشد و فوق لیسانس: سالانه از ۲۰.۰۰۰ دلار استرالیا تا ۳۷.۰۰۰ دلار استرالیادکترا: سالانه از ۱۴.۰۰۰ دلار استرالیا تا ۳۷.۰۰۰ دلار استرالیا

3- میزان سرمایه اقامت استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری چقدر است؟

در حدود ۱.۵ میلیون دلار را به مدت ۴ سال در استرالیا سرمایه گذاری کند و اقامت موقت را دریافت کند. پس از ۴ سال متقاضی مبلغ سرمایه گذاری شده خود را پس می گیرد و اقامت دائم استرالیا را دریافت می کند.

4- میزان سرمایه برای ویزاهای Sub Class نوع ۱۸۸ چقدر است؟

متقاضی باید دارای حداقل سرمایه ۲۰۰.۰۰۰ دلار استرالیا برای راه اندازی این طرح تجاری و ایده کارآفرینی در استرالیا باشد.

5- تابعیت استرالیا بر اساس خون است یا خاک؟

بر اساس خون.اگر کودکی که دارای پدر و مادر استرالیایی است در این کشور متولد شود، این کودک تابعیت استرالیا را دریافت خواهد کرد.

6- اقامت استرالیا از طریق ویزای بریجینگBridging چیست؟

این ویزای موقت برای افرادی است که در کشور استرالیا اقامت دارند و تا زمان دریافت ویزای دائم و برای مدت زمان بین این دو ویزا درخواست ویزای بریج می دهند.

7- چگونه متقاضی می تواند ویزای توریستی استرالیا را به ویزای دیگری تبدیل کند؟

در صورتی که بر روی ویزای توریستی متقاضی عبارت Condition ۸۵۰۳ درج نشده باشد، متقاضی می تواند در صورت واجد شرایط بودن برای اخذ ویزاهای دیگر به طور قانونی اقدام کند.

8- شرایط اخذ اقامت دائم استرالیا با ازدواج چیست؟

پس از ۲ سال از ازدواج و مهاجرت به استرالیا در صورتی که متقاضی و همسر وی به صورت مشترک با هم زندگی کرده باشند و این موضوع را با مدارک ثابت کنند، می تواند برای دریافت اقامت دائم استرالیا اقدام کند.

9- چگونه متقاضی از خارج از کشور استرالیا اقدام به اخذ ویزا ازدواج می کند؟

متقاضی می تواند ویزای نوع ۳۰۹ را دریافت کند و با این نوع ویزا مجوز اقامت ۲ ساله را دریافت کند. پس از تمام شدن مدت ۲ سال این ویزا، با اخذ ویزای نوع ۱۰۰ استرالیا اقامت دائم این کشور را اخذ کند.

10- مهم ترین شرط اخذ تابعیت استرالیا چیست؟

متقاضی باید ثابت کند که با قوانین و مقررات استرالیا آشنا می باشد و از این قوانین تبعیت می کند و نباید مرتکب جرم و جنایتی در استرالیا شده باشد و دارای سوابق کیفری نباشد.

11- تمکن مالی اقامت استرالیا از طریق ویزای استعداد تجاری چقدر است؟

متقاضی باید دارای ۱.۵ میلیون دلار استرالیا از جمله اموال منقول و غیرمنقول باشد.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

مقالات مرتبط

ثبت درخواست مشاوره فوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرایط و مزایای ویزای کار

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده