زبان تجارت جهانی، امور بازرگانی و مالی، از بهترین مباحث حسابداری در خصوص تجزیه و تحلیل و به کار گیری علایق تجاری می باشند که ملزم به چشمی تیز بین برای مشاهده جزئیات می باشند. رشته حسابداری مواردی مانند : چگونگی اندازه گیری، آگاهی از فرایند ها، تجزیه و تحلیل و آگاهی از ارتباطات مالی در سازمان ها و بخش های مختلف مانند : سرمایه گذاری، اعتبارات، مدیریت و قوانین به کار گرفته شده برای توسعه و بکارگیری قوانین را در بر می گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با شرایط تحصیل و کار رشته حسابداری این مقاله را مطالعه بفرمایید.
وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی در دفاتر تهران و شیراز میتوانند به شما در اخذ پذیرش کارشناسی ارشد حسابداری از دانشگاه های خارج از کشور و دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران برای افرادی که تمایل به تحصیل و کار رشته حسابداری کمک کنند. همچنین متقاضیان جهت کسب مشاوره در زمینه شرایط اعزام دانشجو کارشناسی ارشد حسابداری به خارج از کشور به صورت تضمینی می توانند به مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایند.
وضعیت و شرایط تحصیل و کار رشته حسابداری
بسیاری افراد جهت مهاجرت به خارج از کشور معمولااز طریق مهاجرت از طریق کارشناسی ارشد حسابداری اقدام می کنند، که پس از اخذ اقامت تحصیلی و کار کارشناسی ارشد حسابداری و اخذ پذیرش کارشناسی ارشد حسابداری از دانشگاه های خارج از کشور در نسبت به اخذ تابعیت یا شهروندی اقدام می کنند، البته شایان ذکر است این روش یکی از روش های مهاجرت از طریق کارشناسی ارشد حسابداری می باشد روش های دیگر نظیر ویزای کار کارشناسی ارشد حسابداری و اخذ اقامت سرمایه گذاری با کارشناسی ارشد حسابداری نیز وجود دارند. این مقاله به بررسی شرایط تحصیل و کار رشته حسابداری می پردازد.
بورسیه تحصیل و کار رشته حسابداری در صورت داشتن رزومه قوی تحصیلی و کاری در این کشور امکان پذیر است. جهت اطلاعات بیشتر در رابطه با شرایط بورسیه کارشناسی ارشد حسابداری در خارج از کشور با موسسه های مهاجرتی معتبر یا سفارت کشور مورد نظر تماس حاصل فرمایید. در صورت اخذ بورسیه تحصیلی شما میتوانید از تحصیل رایگان کارشناسی ارشد حسابداری بهره مند گردید. بایستی برای اطلاعات در مورد شرایط تحصیل رایگان کارشناسی ارشد حسابداری تحقیقات بیشتری در رابطه با کشور مورد نظر خود انجام دهید. زبان تحصیل رشته حسابداری در کشور های مختلف متفاوت است اما اغلب زبان تحصیل به انگلیسی می باشد. تحصیل در رشته حسابداری بدون مدرک زبان بسته به دانشگاه محل تحصیل شما می باشد.
حسابداری چیست؟
در وحله اول این سوال که حسابداری چیست مطرح می شود. حسابداری فرایندی است که اطلاعات مختلفی از قبیل : تجارت، ساماندهی، نحوه طبقه بندی، خلاصه سازی، شرح و نحوه برقراری ارتباط در اختیار افراد قرار می دهد. این گرایش با مباحثی مانند : فناوری، حقوق، آمار، تجارت و اقتصاد در آمیخته است. حسابداری مبحثی چند رشته ای می باشد که بر فعالیت های اقتصادی سازمان ها و مراکز خصوصی متمرکز است.
دانشجویان گرایش حسابداری اطلاعاتی نظری و عملی در این گرایش کسب خواهند کرد. توانایی کار با کامپیوتر و ماشین حساب در این حرفه و در خصوص انجام فعالیت های عملی مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین چگونگی استفاده از نرم افزارهای حسابداری ( مانند : CIMA SAGE، که به شما امکان استفاده از نرم افزار به صورت فردی را می دهد ) به شما آموزش داده خواهد شد. همچنین امکان درک مفاهیم حسابداری مانند : امور مالی، بخش های بازرگانی و در برخی موارد مفاهیم بین المللی برای افراد وجود خواهد داشت.
انواع رشته حسابداری
انواع مختلفی از مدارک حسابداری با عناوینی مانند کارشناسی حسابداری و کارشناسی حسابرسی در اختیار افراد قرار می گیرد. کسب تخصص حسابداری در آمریکا با ارائه مدارک و با عناوین BAcy,BAcc,BAccty امکان پذیر می باشد، مدرکی که سراسر کشور به عنوان مدرک حرفه ای و شناخته شده در نظر گرفته می شود.
در دیگر مناطق این رشته حسابداری به عنوان مدرک کارشناسی هنر BA در گرایش حسابداری یا به عنوان مدرک علوم BSc در گرایش حسابداری ( که مخفف BS/ACC می باشد ) در اختیار افراد قرار می گیرد. در آفریقای جنوبی به فارغ التحصیلان گرایش حسابداری مدرکی با عنوان کارشناسی علوم حسابداری BAccSci و کارشناسی محاسبات BCompt تعلق می گیرد.
بسیاری از دانشگاه ها مدرکی که تنها بر مبحث حسابداری متمرکز است را در اختیار افراد قرار می دهند. اما این بسیار رایج است که افراد به مطالعه دیگر گرایش ها مانند : ( علم دارایی، اقتصاد و یا مدیریت تجارت ) در کنار مبحث حسابداری بپردازند. ناگفته نماند که امکان اخذ بسیاری از مدارک تجارت که بر عنوان حسابداری متمرکز است برای افراد وجود خواهد داشت، مدارکی که با عناوین کارشناسی مدیریت تجاری BBA و کارشناسی بازرگانی در گرایش حسابداری BCom در اختیار افراد قرار می گیرند.
اعتبار بسیاری از مدارک حسابداری و ساختارهای حرفه ای مانند حسابرسی در سطح بین المللی می باشد. در انگلستان گواهی حسابداری براساس همکاری های مشخص شده به افراد اعطا می گردد. در کشور آمریکا این مدرک توسط موسسه های حسابداری مالی، موسسات مدیریت حسابداری و موسسه حسابداری عمومی آمریکایی در اختیار افراد قرار می گیرد. اخذ این مدرک قابلیت شرکت در آزمون های مرتبط با این گرایش در حین تحصیل در گرایش حسابداری را به افراد می دهد.
شرایط تحصیل رشته در مقطع کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس و همچنین شرایط تحصیل در رشته حسابداری در مقطع دکترا یا PhD نیز باید از دانشگاه های مربوطه مورد سوال قرار گیرد. زبان تحصیل رشته حسابداری در کشور های مختلف متفاوت است اما اغلب زبان تحصیل به انگلیسی می باشد. تحصیل در رشته حسابداری بدون مدرک زبان بسته به دانشگاه محل تحصیل شما می باشد.
شرایط ورود جهت اخذ رشته حسابداری
کسانی که قصد تحصیل در گرایش حسابداری را دارند معمولا به پیشینه تحصیلی قوی در درس ریاضیات نیاز دارند. در حالی که افرادی که قصد تحصیل در گرایش آمار یا تجارت را دارند به پیشینه تحصیلی قوی در دروس دیگر علاوه بر ریاضیات نیاز دارند. برخی از دانشگاه ها به دانشجویان امکان تغییر رشته در گرایش حسابداری پس از یک سال تحصیل را می دهند و دانشجویان قادر به انتخاب رشته ای با توجه به میزان علایق و توانایی های خود خواهند بود.
شهریه دانشگاه های این رشته و هزینه و شهریه تحصیل رشته از کشوری به کشور دیگر و بسته به نوع دانشگاه
شرایط تحصیل رشته در مقطع کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس و همچنین شرایط تحصیل در رشته حسابداری در مقطع دکترا یا PhD نیز باید از دانشگاه های مربوطه مورد سوال قرار گیرد. زبان تحصیل رشته حسابداری در کشور های مختلف متفاوت است اما اغلب زبان تحصیل به انگلیسی می باشد. تحصیل در رشته حسابداری بدون مدرک زبان بسته به دانشگاه محل تحصیل شما می باشد.
شهریه دانشگاه های این رشته و هزینه و شهریه تحصیل رشته از کشوری به کشور دیگر و بسته به نوع دانشگاه (خصوصی یا دولتی) متفاوت است. در آمد رشته حسابداری در خارج از کشور نیز متغیر است و بستگی دارد در کدام کشور قصد داشته باشید با این رشته مشغول به کار شوید.
انتظارات موجود از مدرک کارشناسی حسابداری
به طور کلی، اخذ مدرک کارشناسی حسابداری در آمریکا چهار سال، در سنگاپور، انگلستان، استرلیا یا دیگر کشورها سه سال و در مالتا دو سال به طول می انجامد. لذا برای این امر افراد ملزم به کسب نمره قابل توجهی برای اخذ مدرک کارشناسی بازرگانی خواهند بود.
در سال اول تحصیل، دانشجویان به معرفی عناوین کلیدی مانند : حسابداری، حسابداری مالی و تجارت خواهند پرداخت. همچنین آنان قادر به کسب تخصص در عناوین ویژه حسابداری و گرایش های مورد علاقه با توجه به امکانات موجود در موسسات خواهند بود.
به طور کلی برای اخذ این مدرک دانشجویان بایستی نسبت به انجام تحقیقات بر روی پروژه ها، ارزیابی روش ها، ارائه گزارش از کار خود، ارائه سخنرانی و یک نمونه کار از خود اقدام نمایند. معمولا تدریس در کلاس های درسی صورت می گیرد که مواردی مانند : شرکت در فعالیت های گروهی، مطالعه فردی، شرکت در سخنرانی ها و سمینارها، کار در کارگاه های IT ( استفاده از نرم افزار حسابداری ) را در بر می گیرد.
بسیاری از موسسات کارمندانی را که تجارب حرفه ای در بخش حسابداری و امور مالی دارند را استخدام می نمایند همچنین بسیاری از آنان دانشجویانی را که یک سال از اوقات خود را در محیط صنعتی گذرانده اند و تجارب و مهارت های باارزشی کسب کرده اند و توانایی برقراری ارتباط با استفاده از زبان و مهارت حسابداری دارند را مورد پذیرش قرار می دهند.
کسب تخصص در گرایش حسابداری
مدرک گرایش حسابداری به معرفی عناوین بنیادی در بخش حسابداری مانند : سیستم و خدمات حسابداری، حسابداری و نرم افزار تکنیکی، حسابداری نظری، بررسی حسابداری، حسابداری مالی، معرفی عناوین تجاری، کسب مهارت در بخش IT، آگاهی از نحوه کارکرد اقتصاد ریز و کلان، مدیریت حسابداری، آمار، روش های کاربرد مفهوم کمیت و ریاضی و مالیات خواهد پرداخت.
همچنین شما قادر به کسب تخصص در دیگر موضوعات مربوط به گرایش حسابداری مانند : استراتژی تجارت، تجارت و حقوق کارمندان، حسابداری نظری، حسابداری قانونی، طرح های مالی، مدیریت احتمالات، رفتار اقتصادی، فعالیت بین المللی انجام شده در جهت اخذ مالیات و سایر موارد خواهید بود.
در ادامه مبحث به بررسی گرایش های مختلف رشته حسابداری در از خارج کشور و معرفی بهترین گرایش رشته حسابداری در خارج از کشور می پردازیم.
از دیگر عناوین تجاری که افراد قادر به کسب تخصص در آن خواهند بود موارد ذکر شده در ذیل را در بر می گیرد :
حسابداری مالی
از اصلی ترین شاخه های حسابداری، حسابداری مالی می باشد. جمع آوری، ثبت، تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی برای ارائه گزارش، جهت مطابقت با قوانین حسابداری، سرمایه گذاری در بازارها و مصارف داخلی ( که معمولا سرمایه گذاران، سازمان های دولتی و کارپردازان در آن تصمیم گیرنده می باشند ) از موارد بسیار مهم در بخش حسابداری می باشند.
مدیریت حسابداری
از دیگر شاخه های گرایش حسابداری، مدیریت حسابداری ( حسابداری مدیریتی ) می باشد که مواردی مانند : سنجش، تجزیه و تحلیل و گزارش داده های حسابداری که مورد استفاده سازمان ها واقع می شود را در بر می گیرد. این اطلاعات محرمانه تنها در بخش های داخلی مورد بحث واقع می شوند و امکان آگاهی از این تصمیمات برای کنترل و عملکرد بهتر فعالیت های تجاری را به مدیران و دیگر تصمیم گیرندگان می دهند.
حسابرسی
حسابرسی به تجزیه و تحلیل و ارزیابی امور مالی سازمان ها یا شرکت ها، ایجاد طرح های مختلف برای فایل بندی اسناد مالی مربوط می شود. همچنین شما با چگونگی شناسایی و آزمودن داده ها، بیانیه ها، موارد ثبت شده، نحوه عملکرد و اجرای سازمان ها با اهداف مورد نظر آشنا خواهید شد. به علاوه شما با چگونگی ارزیابی این مفاهیم و استفاده از آنان برای پیشبرد اهداف و نحوه گزارش دادن در بخش حسابرسی آشنایی پیدا خواهید کرد.
مالیات
دوره های مربوط به بخش مالیات و حسابداری مالیاتی مواردی مانند : چگونگی شرح اطلاعات مالیاتی و چگونگی به کارگیری اصول حسابداری با اهداف مالیاتی و حقوق مالیاتی را در بر می گیرد. همچنین شما با مفاهیمی مانند : تاریخ، حقوق، سیاست های مالی و مفاهیم اساسی نظیر در آمد ناخالص، محدودیت ها، تعدیل درآمد ناخالص، قیاس ها، موارد استثنایی و میزان اعتبارات آشنا خواهید شد. ناگفته نماند که امکان کسب تخصص در دیگر گرایش ها مانند : نحوه عملکرد شرکت های مالیاتی، مالیات شخصی / دولتی و مالیات حاصل از درآمد برای افراد وجود خواهد داشت.
حسابداری قانونی
واژه قانون در معنای اولیه در دادگاه کابرد دارد. بنابراین حسابداری قانونی به معنای استفاده از اصول حسابداری برای دسترسی به استاندارد های خاص و حضور آن در دادگاه حقوقی می باشد. همچنین به دانشجویان چگونگی جمع آوری شواهد، ارائه حمایت های قانونی و شهادت دادن در دادگاه آموزش داده می شود. همچنین آنان با عناوینی مانند : جنبه های حسابداری قانونی، شناسایی کلاه برداری های صورت گرفته در بخش حسابداری و بکارگیری روش هایی برای ممانعت از آن و درک قوانین و مقررات موجود در بخش حسابداری قانونی آشنا خواهند شد.
دیگر دوره های مربوط به گرایش حسابداری
دیگر دوره های حسابداری که افراد قادر به شرکت در آنان در طول دوره تحصیل خواهند بود مواردی مانند : سیستم اطلاعات حسابداری، استراتژی های تجارت، نحوه گزارش سهامی، هزینه در بخش حسابداری، تجزیه و تحلیل داده ها، اقتصاد و مدیریت، تجزیه و تحلیل امور مالی، حسابداری در بخش دولتی و غیر دولتی، حسابداری بین المللی، اقتصاد ریز و کلان، استاندارد های بکار گرفته شده، تجزیه و تحلیل کمیت ها، گزارش فرایند ها، مدیریت احتمالات و مدیریت استراتژیک را در بر می گیرد.
وضعیت شغل و مشاغل و بازار کار رشته حسابداری در خارج از کشور
مشاغل حسابداری
گرایش حسابداری یکی از معروف ترین گرایش ها برای دانشجویان و کارمندان به دلیل ارتباط آن با تمام بخش های تجاری، شخصی، صنایع و دیگر بخش ها و به دلیل ثبات آن در حفظ امور مالی و کسب موفقیت در آن می باشد. ناگفته نماند که کسب صلاحیت تخصصی در گرایش حسابداری در خارج از کشور بیشترین متقاضی را دارد.
با اخذ مدرک کارشناسی ارشد حسابداری یا معادل آن افراد قادر به انتخاب بهترین مشاغل در این گرایش خواهند بود. برای فارغ التحصیلان گرایش حسابداری بهترین موقعیت های شغلی و قرار گرفتن در بهترین جایگاه ها وجود خواهد داشت. ناگفته نماند که برای رسیدن به این جایگاه، جهت کارکردن در شرکت های حسابرسی و برای ایفای این نقش، کسب تجارب و اعتبار از موارد بسیار ضروری می باشد. بسیاری از فارغ التحصیلان گرایش حسابداری به دنبال کارکردن در یکی از چهار شرکت بزرگ حسابرسی مانند : Deloitte,PwC,Ernst & Young, KPMG خواهند بود، شرکت هایی که از شبکه های بین المللی بسیار بزرگ تشکیل شده اند و امکانات حرفه ای بسیاری را در اختیار افراد قرار می دهند.
بسیاری از مشاغل مشهور در گرایش حسابداری و کسب تخصص در این گرایش موارد ذکر شده در ذیل را در بر می گیرند :
کارآموز حسابدار
بسیاری از سازمان ها برای دسترسی به موفقیت از کارآموز حسابدار برای پیشبرد اهداف خود استفاده می نمایند. معمولا اخذ حقوق سه ساله برای افراد در قرارداد آورده شده است. در این امر دانشجویان قادر به کسب تجارب کاری با توجه به نیاز های خود خواهند بود، برای دسترسی به این امر دانشجویان ملزم به شرکت در دوره های حسابداری، دیگر موضوعات مرتبط با آن و در نهایت شرکت در آزمون هایی خواهند بود. ناگفته نماند که شما بسیاری از اوقات خود را برای آماده کردن و رسیدگی به حساب ها، جمع آوری داده های خام، تجزیه و تحلیل هزینه های دریافتی و پرداختی، گردآوری جزئیات مربوط به طلب ها و بدهی ها، مشاهده و پیش بینی تعادل موجود در بانک ها خواهید گذراند. همچنین شما به برقراری ارتباط با سرمایه گذاران، در خواست های تلفنی، ثبت فرایند های حسابداری و راه اندازی سرمایه گذاری های جدید نیاز خواهید داشت.
حسابدار
یک حسابدار به عنوان یک عامل با صلاحیت در بخش حسابداری ( یا حسابرسی ) شناخته می شود. اگر شما قصد کارکردن در یک سازمان حسابرسی حرفه ای را دارید، شما به سطحی از استاندارد های خاص برای فعالیت هایی مانند : قبول اصول حسابداری (GAAP )، قوانینی که توسط سازمان های مختلف در نظر گرفته شده است نظیر مجموعه استاندارد های حسابداری مالی (FASB ) در آمریکا و شورای گزارش های مالی ( FRC ) در انگلستان نیاز خواهید داشت.
این مقاله به معرفی سه نوع حسابدار پراخته است : حسابدار عمومی، کسی که در بخش ها یا سازمان های دولتی مشغول به کار می باشد. مدیر حسابدار، کسی که در شرکت های خصوصی و مراکزی که خصوصی یا شخصی نامیده می شود مشغول به کار می شود. حسابدار دولت، کسی که برای فدرال، دولت، دولت های بومی یا ملی کار می کند. از دیگر مشاغل نمونه مواردی مانند : مدیریت سیستم امور مالی و بودجه، ارائه پیشنهاد در خصوص امور مالی، حسابرسی امور مالی، برقراری ارتباط با مشتریان، تجزیه و تحلیل احتمالات، شناسایی و ممانعت از کلاه برداری های مالی ( حسابداری قانونی ) را در بر می گیرد.
مامور رسیدگی به امور حسابداری
مامور رسیدگی به امور حسابداری، به تجدید نظر در مورد امور مالی شرکت ها و سازمان ها برای افزایش میزان اعتبار و قانونی بودن سوابق آنان می پردازد. همچنین آنان با مواردی مانند : تطبیق، بررسی، تجزیه و تحلیل داده های مالی، کنترل سیستم مالی شرکت ها، تجزیه و تحلیل احتمالات، تضمین ثبت صحیح و دقیق امور مالی، ایجاد امنیت برای شرکت ها، ارائه گزارش، به انجام رساندن ماموریت و ارائه پیشنهاداتی برای پیشروی بهتر فرایند ها سر و کار خواهند داشت.
در این مقاله به دو نوع مامور رسیدگی به امور حسابداری اشاره شده است : مامور داخلی و خارجی. مامور حسابداری داخلی که معمولا در بخش های خصوصی مشغول به کار می شود در حالی که مامور حسابدار خارجی با موضوعاتی مانند : مالیات و دولت سر و کار دارد و ممکن است برای ارزیابی امور مالی بخش های خصوصی که همکاری هایی با بخش دولتی دارند فراخوانده شوند. همچنین آنان قادر به کارکردن در ساختمان حسابداری و شرکت های معتبر به صورت مستقل یا به عنوان یک مشاور خواهند بود.
دستیار حسابدار
دستیار حسابدار، کمک های بسیاری به حسابدار، مدیر امور مالی، تیم حسابداری یا شرکت های حسابرسی خواهد کرد. همچنین این افراد قادر به همکاری با دفاتر و ایفای نقش دفترداری برای حفظ دفاتر خواهند بود. اگر شما قصد برقراری ارتباط با مشتریان و مشتریان خارجی را دارید، وظیفه اصلی شما به همکاری های گسترده تر، ثبت هزینه های دریافتی و پرداختی، پیگیری حساب ها از راه قانونی، محاسبه و بررسی حساب ها به منظور اطمینان از صحت آنان، طبقه بندی اسناد و پاسخ به پرسش ها، مدیریت پول های صندوق، کنترل اعتبارات، پیگیری بدهی ها و وجه موجود در کارت های اعتباری مربوط می شود. بنابراین تمامی موارد ذکر شده در فوق از جمله فعالیت های یک دستیار حسابدار می باشد.
دیگر مشاغل حسابداری
دیگر مشاغل حسابداری مواردی مانند : آمارگیری، تحلیل گری بوجه، رسیدگی به شکایات، تخمین زدن هزینه ها، کنترل اعتبارات، تحلیل گری امور مالی، بازرگان امور مالی، تحلیل گر سرمایه گذاری ها، مدیریت پرداخت ها، مشاوره امور مالی، مدیر خرید خرده فروشی ها، بانکدار، مشاور مالیات، مدیریت ریسک های موجود و دیگر نقش ها برای همکاری با بخش امور مالی و مشاوره را در بر می گیرد.
از دیگر بخش های مرتبط با بخش حسابداری، مواردی مانند : مشاوره، بانکداری، بیمه، تجارت، بخش دولتی، جوامع، بازار سهام، کار برای شرکت های چند ملیتی، سازمان های غیر دولتی، NGOs,SMEs و دولت های ملی و بومی را در بر می گیرد. همچنین شما قادر به تدریس گرایش حسابداری، تجارت یا ریاضیات در مقطع دبیرستان یا پایین تر خواهید. ناگفته نماند که برای اخذ مشاغل دانشگاهی در گرایش حسابداری شما ملزم به اخذ مدرک ( دکتری یا دکترای مدیریت تجارت ) خواهید بود.
سطح علمی دانشگاه ها برای کارشناسی ارشد حسابداری
- دانشگاه هاروارد – آمریکا
- موسسه فناوری ماساچوست – آمریکا
- مدرسه علوم اقتصادی و سیاسی لندن – انگلستان
- دانشگاه استنفورد – آمریکا
- دانشگاه کالیفرنیا – برکلی
- دانشگاه شیکاگو
- دانشگاه پرینکتون
- دانشگاه یل – آمریکا
- دانشگاه پنسیلوانیا – آمریکا
- دانشگاه تگزاس
شرایط تحصیل و کار رشته حسابداری کشورهای مختلف اروپا مثل فرانسه اتریش آلمان لهستان سوئد هلند بلژیک نروژ دانمارک ایتالیا روسیه بلاروس لیتوانی مجارستان سوئیس فنلاند پرتغال اسپانیا انگلستان و همچنین کشورهایی مثل آمریکا نیوزلند و استرالیا کانادا کشورهای آمریکای جنوبی مثل برزیل اکوادور اروگوئه آرژانتین و غیره یا کشورهای آسیایی مثل کره جنوبی ژاپن ارمنستان گرجستان قطر امارات و غیره متفاوت است و هر کشوری معمولاً در رشته ای خاص دارای مزایای و رتبه علمی بالاتر است، مثلاً رشته حقوق فرانسه، معماری ایتالیا، هوافضا روسیه و غیره از موارد مشابه هستند.
در نهایت موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی از بهترین موسسات حقوقی کشور آماده پاسخگوی تلفنی و حضوری شما دوست و هموطن عزیز و کلیه امور مربوط به پذیرش و اخذ ویزا و اقامت با گارانتی و تضمین کامل می باشد.
علاقه مندان به تحصیل و کار رشته حسابداری برای کسب اطلاعات در رابطه با شرایط مهاجرت و شرایط اعزام دانشجو کارشناسی ارشد حسابداری به خارج از کشور کشور و اخذ ویزای تحصیل و کار رشته حسابداری به صورت تضمینی می توانند با تحویل مدارک خود که شامل: کپی از همه صفحات گذرنامه و ترجمه مدارک و ریزنمرات دبیرستان، پیش دانشگاهی و دانشگاهی و مدرک زبان و عکس پاسپورتی به وکلای مجرب ما، در موسسه حقوقی برگزیده اصطهباناتی از موسسات اعزام دانشجو به راحتی و در کمترین زمان ویزای تحصیل و کار رشته حسابداری را دریافت کرده و به ادامه تحصیل و کار رشته حسابداری بپردازند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایید.