کشور اتریش در چند سال اخیر به عنوان بهترین کشور جهان برای زندگی انتخاب شده است. بر این اساس در این مقاله در مورد روش های اخذ ویزای اتریش توضیحاتی را ارائه می دهیم. در این مقاله می خوانید:
- اهمیت اخذ ویزای اتریش
- انواع ویزاهای اتریش
- ویزای کار اتریش
- ویزای تحصیل اتریش
- ویزای سرمایه گذاری اتریش
- ویزای کارآفرینی اتریش
- ویزای ازدواج اتریش
- ویزای پناهندگی اتریش
- ویزای هنرمندان اتریش
- ویزای درمانی اتریش
- ویزای توریستی اتریش
- ویزای همراه اتریش
- ویزای اتریش و عدم ریجکتی ویزا
- هزینه اخذ ویزای اتریش
- ویزای اقامت دائم اتریش
- ویزای اتریش و خدمات موسسه اصطهباناتی
- ویزای اتریش و هزینه های زندگی
- مزایای اخذ ویزای اتریش
- سخن آخر
- سوال های متداول در مورد ویزای اتریش
اهمیت اخذ ویزای اتریش
جمهوری اتریش که یکی از کهن ترین و زیباترین کشورهای اروپایی است، در مرکز اروپای مرکزی قرار دارد. این کشور عضو سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا، پیمان شینگن و منطقه یورو می باشد. کشور پیشرفته و صنعتی اتریش یکی از مقاصد گردشگری و مهاجرت تحصیلی متقاضیان می باشد.از دلایل اخذ ویزای اقامت اتریش می توان بالا بودن کیفیت زندگی و رفاه اجتماعی و امنیت و سطح بالای استانداردهای زندگی را نام برد. این کشور در سال ۲۰۱۸ بر اساس دارا بودن شاخص های انسانی در رتبه ۲۰ جهان قرار گرفت.پایتخت این کشور شهر وین در چند سال پیاپی به عنوان بهترین شهر جهان برای زندگی انتخاب شده است. این کشور چهار فصل زیبا با جذابیت های طبیعی بی نظیر و ثبات اقتصادی و سیاسی و اجتماعی یکی از مقاصد مهاجرت متقاضیان ایرانی می باشد.
متخصصان مهاجرت و کارشناسان موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی در این مقاله به بررسی دقیق روش های اخذ ویزای کشور اتریش پرداخته اند. اگر قصد اخذ ویزای این کشور را دارید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید و با ما همراه باشید.
انواع ویزاهای اتریش
به طور کلی ویزاهای اتریش بر اساس نوع ویزا و زمان و دلیل اخذ ویزا به چند دسته تقسیم می شوند. انواع ویزاهای مهم اتریش عبارت است از:
- ویزای نوع A یا ویزای فرودگاهی :متقاضیان با اخذ این نوع ویزا می توانند برای تغییر مسیر مسافرت در فرودگاه های اتریش و پرواز به سمت مقصد بعدی استفاده کنند. در واقع این نوع ویزا که ویزای فرودگاهی نام دارد، مجوز خروج از فرودگاه را به متقاضیان نمی دهد.
- ویزای نوعB یا ویزای کوتاه مدت :این نوع ویزا مختص متقاضیانی است که قصد سفر از مبدا مشخص از طریق کشور اتریش و رسیدن به مقصد را دارند. متقاضیان با اخذ این نوع ویزا می توانند تا 5 روز در کشور اتریش اقامت کنند.
- ویزای نوع C یا ویزای کوتاه مدت :این نوع ویزا مختص متقاضیانی است که قصد اقامت در کشور اتریش را برای مدت مشخص دارند. متقاضیان با اخذ این نوع ویزا می توانند تا 3 ماه در این کشور حضور داشته باشند. این ویزا بر اساس نوع کار متقاضی از یک تا 5 ساله می باشد.
انواع مختلف این نوع ویزا، ویزای یکبار ورود، ویزای دوبار ورود و ویزای چند بار ورود می باشد که در ادامه به شرح آن ها می پردازیم:
- ویزای Single Entry :متقاضی با اخذ این نوع ویزا می تواند فقط یکبار به کشور اتریش وارد شود و اگر در مدت زمان اعتبار ویزا از این کشور خارج شود، دیگر نمی تواند به این کشور وارد شود.
- ویزای Multiple Entry :متقاضی با دریافت این نوع ویزا می تواند چندین بار به کشور اتریش ورود و خروج داشته باشد. متقاضی با اخذ این نوع ویزا می تواند در مدت زمان اعتبار ویزا به کشور اتریش سفر کند و این کشور را ترک کند.
- ویزای نوع D یا ویزای بلند مدت تحصیلی و کاری :این نوع ویزا مختص متقاضیانی است که برای اهداف کاری و تحصیلی وسرمایه گذاری به کشور اتریش سفر می کنند. مدت زمان اعتبار این ویزای بلند مدت بیشتر از 3 ماه و بیشتر میباشد.متقاضیانی که دارای این نوع ویزا می باشند، می توانند در هر 6 ماه به مدت 3 ماه در کشور اتریش اقامت کنند. متقاضی با اخذ این نوع ویزا می تواند به همه کشورهای حوزه شینگن رفت و آمد داشته باشد.
ویزای کار اتریش
متقاضیان دریافت اقامت دائم اتریش از طریق اخذ ویزای کار می توانند با پیشنهاد کاریJob Offer و جست و جوی کار Job seeker اقامت این کشور را اخذ کنند. در روش دریافت پیشنهاد کار، کارفرمای اتریشی باید فرصت کاری موجود را به مدت 3 ماه در کشور اتریش و به مدت 3 ماه در کشورهای اتحادیه اروپا آگهی کند.اگر در طی این 6 ماه نیروی مناسب برای این موقعیت شغلی یافت نشد، کارفرمای اتریشی می تواند با متقاضی خارجی قرارداد کاری امضا کند. متقاضی کار در صورت دریافت دعوتنامه کاری و امضا قرارداد با کارفرمای اتریشی می تواند پس از ۵ سال کار و اشتغال اقامت این کشور را دریافت کند.در روش جست و جوی کار، متقاضی باید دارای شرایط لازم برای اخذ ویزای کار باشد. از جمله شرایط لازم می توان به دارا بودن مدرک مهارت زبان آلمانی، سن مناسب، دارا بودن مدرک تحصیلی و سوابق کاری حرفه ای اشاره کرد.اگر متقاضی از مجموع 100 امتیاز لازم در حدود 70 امتیاز را از پارامترها و شرایط لازم برای اخذ ویزای کار کسب کند، می تواند مجوز اقامت 6 ماهه اتریش برای یافتن کار در این کشور را دریافت کند. متقاضی پس از یافتن کار و امضای قرارداد با کارفرمای اتریشی می تواند ویزای کار اتریش را دریافت کند.
ویزای تحصیل اتریش
ویزای تحصیلی از پرطرفدارترین روش های اخذ اقامت کشور اتریش است. مهاجرت تحصیلی در مقایسه با روش های دیگر کم هزینه تر و سریع تر می باشد و دانشجویان با برخورداری از بورسیه های تحصیلی متنوع می توانند هزینه های تحصیل خود را تامین کنند.شرایط تحصیل رایگان و برخورداری از بورسیه های تحصیلی، بالا بودن اعتبار علمی دانشگاه های اتریش، برخورداری از مزیت های زندگی در کشور عضو اتحادیه اروپا مانند خدمات اجتماعی، بیمه و بهداشت عمومی را می توان از مهم ترین دلایل مهاجرت تحصیلی به اتریش محسوب کرد.دانشگاه های اتریش دارای سیستم آموزشی پیشرفته می باشند. دانشگاه های این کشور از رتبه و رنکینگ های جهانی برخوردار می باشند و دارای امکانات تحصیلی و آموزشی پیشرفته می باشند.متقاضیان برای تحصیل در اتریش باید دارای مدرک دیپلم دبیرستان با ریزنمره های عالی باشند. دارا بودن مدرک زبان آلمانی و دارا بودن تمکن مالی کافی برای تحصیل در دانشگاه های اتریش ضروری می باشد.متقاضیان با اخذ ویزای تحصیلی اتریش می توانند پس از 2 تا 5 ماه برای اخذ ویزای همراه خانواده و فرزندان زیر 18 سال خود اقدام کنند.متقاضیان پس از فارغ تحصیلی تا ۶ ماه مهلت دارند که به جست و جوی کار بپردازند. اگر در طی این مدت موفق به یافتن کار شدند، می توانند با اخذ ویزای کار و اشتغال پس از ۳ تا ۵ سال اقامت دائم این کشور را اخذ کنند. دانشجویان تا ۳۰ ساعت در هفته با اخذ مجوز کار می توانند به کار دانشجویی بپردازند و علاوه بر کسب درآمد تجربه کاری حرفه ای را نیز فرا بگیرند.
ویزای سرمایه گذاری اتریش
از مهم ترین شاخص های سرمایه گذاری در هر کشور نرخ بیکاری، نرخ تورم، نرخ مصادره اموال، تولید ناخالص ملی، سالم بودن نظام قضایی و نرخ مالیات آن کشور می باشد. نرخ بیکاری اتریش در حدود ۴.۵ می باشد که در مقایسه با نرخ بیکاری برخی کشورهای اروپایی پایین می باشد و نشان دهنده وضعیت مناسب برای متقاضیان کار و اشتغال و سرمایه گذاری در این کشور می باشد.نرخ تورم اتریش در سال ۲۰۱۹ در حدود ۱.۵ درصد می باشد که در مقایسه با نرخ تورم کشورهای دیگر بسیار مناسب و پایین می باشد. نرخ مصادره اموال در کشور اتریش عدد یک می باشد. نرخ مصادر اموال هر کشور از عدد یک تا ۷ رتبه بندی می شود و هر چه این عدد به یک نزدیک تر باشد، آن کشور دارای امنیت سرمایه گذاری بیشتر و قاعدتا نرخ مصادره اموال کمتر می باشد.نرخ یک مصادره اموال کشور اتریش حاکی از امنیت سرمایه گذاری در این کشور می باشد. سالم بودن نظام قضایی و عدم فساد یکی دیگر از مهم ترین شاخص های سرمایه گذاری می باشد که پایین بودن این شاخص در اتریش نشان دهنده ثبات و سلامت اقتصاد اتریش می باشد.شاخص دیگر تولید ناخالص ملی یا GDP می باشد. به طور کلی تولید ناخالص ملی اتریش در حدود ۷۴ درصد از اقتصاد جهان را شامل می شود که نشان دهنده ارزش فعالیت های اقتصادی اتریش در مدت یک سال می باشد. نرخ مالیات بر درآمد اتریش که صرف مقرری بازنشستگی، کار و اشتغال و امور اجتماعی مردم می شود در حال حاضر در حدود ۵۵ درصد می باشد.کشور اتریش به دلیل دارا بودن اقتصاد قوی و با ثبات از برترین کشورهای پیشرفته در حوزه اقتصاد می باشد. این کشور که دارای رتبه چهارم در اقتصاد جهان می باشد، از ویژگی های مثبت برای سرمایه گذاری برخوردار می باشد.ثبات و امنیت سیاسی و اقتصادی، پایین بودن درصد مالیات، دارا بودن نیروهای کاری ماهر و مجرب و دارا بودن زیر ساخت های قوی موجب شده است تا سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری به روش های مختلف در این کشور سرمایه گذاری کنند. یکی از مهم ترین روش های سرمایه گذاری در این کشور روش خود حمایتی یا تمکن مالی است.
اخذ ویزای سرمایه گذاری از طریق تمکن مالی
روش سرمایه گذاری تمکن مالی یا خودحمایتی که منجر به اخذ اقامت این کشور می شود، با نام ویزای بازنشستگی نیز شناخته می شود. در این روش متقاضی باید دارای تمکن مالی بالایی باشد تا بتواند اقامت اتریش را به روش سرمایه گذاری اخذ کند. متقاضی باید با ارائه مدارک و اسناد مالی ثابت کند که توانایی تامین هزینه های زندگی خود در اتریش را بدون کار کردن دارا می باشد.متقاضی باید با ارائه مدارک و اسناد مالی ثابت کند که در کشور خود ماهانه در حدود ۲۵۰۰ یورو تا ۳۰۰۰ یورو درآمد و توانایی تامین هزینه های زندگی خود در مدت یک سال زندگی در اتریش را دارد.متقاضی در مدت اقامت در اتریش از طریق سرمایه گذاری خودحمایتی تا چندین سال مجوز کار و اشتغال در این کشور را ندارد. متقاضی باید با ارائه اسناد و گواهی بانکی ثابت کند که برای تامین هزینه های زندگی خود در مدت یک سال دارای ۲۲.۰۰۰ یورو در حساب بانکی خود می باشد.
در صورتی که متقاضی قصد اخذ مجوز اقامت برای همسر و فرزندان نیز داشته باشد، باید ثابت کند که برای همسر خود در حدود ۳۲.۵۰۰ یورو و برای هر فرزند در حدود ۳.۵۰۰ یورو در حساب خود موجودی دارد. علاوه بر این متقاضی باید با ارائه پرینت حساب بانکی نشان دهد که دارای درآمد ماهانه ۲۵۰۰ تا ۳۰۰ یورو برای خود و در حدود ۲.۶۹۰ یورو برای همسر و در حدود ۲۸۰ یورو برای هر یک از فرزندان می باشد.دارا بودن مدرک مهارت زبان آلمانی A1 برای متقاضی و همسر وی و فرزندان ۱۴ تا ۱۷ سال الزامی می باشد. در صورتی که متقاضیان فاقد مدرک تحصیلی دیپلم باشند، ارائه مدرک مهارت زبان آلمانی کافی است. ارائه اسناد و گواهی اجاره محل اقامت در اتریش الزامی می باشد.اگر متقاضی به دلیل عدم حضور در اتریش قادر به اجاره محل اقامت در این کشور نمی باشد، می تواند هزینه اجاره بهای ۱۵ ماه یک آپارتمان در اتریش را به یورو پرداخت کند.
اخذ ویزای سرمایه گذاری از طریق خرید خانه و ملک
متقاضیان خرید خانه و ملک در اتریش می توانند با اخذ ویزای توریستی به این کشور وارد شوند و مقدمات خرید خانه را فراهم کنند. متقاضیان با خرید خانه و ملک در اتریش می توانند سرمایه گذاری مطمئن و سودآوری را انجام دهند اما نمی توانند مجوز اقامت اتریش را دریافت کنند.متقاضیان از طریق خرید خانه و ملک و اجاره آن می توانند سود مطلوبی دریافت کنند. متقاضی برای خرید هر متر آپارتمان در مرکز شهر باید در حدود 3000 تا 7000 یورو هزینه کند.
اخذ ویزای سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت با مسولیت محدود
متقاضیان سرمایه گذاری به روش ثبت شرکت در اتریش می توانند به چند روش ثبت شرکت را انجام دهند. متقاضی ثبت شرکت با مسولیت محدود باید با فرد دیگری به طور سهامی این شرکت را راه اندازی کنند. این نوع شرکت برای کسب وکارهای بزرگ می باشد و سرمایه گذار باید حداقل در حدود 35.000 یورو برای تاسیس آن سرمایه گذاری کند.نصف این سرمایه باید در زمان ثبت شرکت پرداخت شود. در این نوع شرکت حداقل باید ۲ سهامدار وجود داشته باشند. البته با ثبت شرکت نیز متقاضی نمی تواند مجوز اقامت اتریش را اخذ کند اما با دریافت کارت سفید قرمز و بلوکارت اتحادیه اروپا از این طریق می تواند مقدمات اخذ ویزای اقامت این کشور را فراهم کند.متقاضی پس از ثبت شرکت باید مدارک لازم را برای اخذ ویزای سرمایه گذاری به سفارت ارائه دهد. این مدارک شامل پرینت حساب بانکی و آزمایش های پزشکی و مدارک شخصی متقاضی می باشد.
ویزای کارآفرینی اتریش
متقاضی اخذ ویزای اقامت اتریش از طریق کارآفرینی و اشتغال زایی می تواند ویزای اقامت این کشور را دریافت کند. متقاضی می تواند با ارائه طرح ها و ایده های تجاری سرمایه گذاری کند و با ارائه طرح های تجاری جدید و ایده های نو و ایجاد فرصت های اشتغال زایی برای شهروندان اتریشی اقامت این کشور را اخذ کند.حداقل سرمایه لازم برای اجرای طرح کارآفرینی در اتریش و اخذ ویزای کارآفرینی در حدود 50.000 یورو می باشد. متقاضی باید مدیریت شرکت و حداقل نصف از سهام شرکت را در اختیار داشته باشد.
ویزای ازدواج اتریش
ساده ترین و راحت ترین روش اخذ ویزای اقامت اتریش ازدواج با شهروند و تبعه این کشور می باشد. ازدواج متقاضی با شهروند اتریش باید به صورت رسمی و قانونی در دفتر رسمی ثبت شود. متقاضی باید اثبات کند که این ازدواج صرفا به منظور اخذ اقامت این کشور انجام نشده است و این ازدواج بر پایه علاقه متقابل و تعهد صورت گرفته است.متقاضی باید پس از ازدواج مجوز اقامت اتریش را هر سال تمدید کند. پس از گذشت 5 سال از ازدواج در صورتی که واقعی بودن ازدواج ثابت شود، متقاضی می تواند برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کند.متقاضی ازدواج باید با ارائه گواهی و اسناد مالی اثبات کند که توانایی تامین هزینه های زندگی خود و همسر خود در طی زندگی مشترک در کشور اتریش را دارا می باشد.
ویزای پناهندگی اتریش
متقاضی اخذ ویزای اقامت دائم اتریش از طریق پناهندگی می تواند اقامت این کشور را اخذ کند. البته موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی به هیچ عنوان گزینه پناهندگی را به متقاضیان مهاجرت به کشورهای جهان پیشنهاد نمی دهند و ذکر این مطلب در این مقاله صرفا در جهت آگاهی و اطلاع متقاضیان از روش های اخذ اقامت دائم این کشور می باشد و هدف دیگری ندارد.بر اساس کنوانسیون ژنو پناهندی فردی است که بنا به داشتن عقاید مذهبی، اجتماعی، سیاسی و قومی متفاوت در کشور خود امنیت جانی ندارد و در صورت برگشت به کشور خود مورد آسیب و تهدید و حتی مرگ قرار می گیرد. موقعیت اقتصادی و اجتماعی مطلوب کشور اتریش موجب شده است تا مهاجران غیرقانونی فراوانی به امید اخذ اقامت این کشور از طریق پناهندگی به این کشور وارد شوند. بر این اساس دولت اتریش سیاست های سخت گیرانه ای را در مورد پناهجویان اتخاذ کرده است.
ویزای هنرمندان اتریش
متقاضیانی که به عنوان هنرمند یا ورزشکار در کشور خود مشغول کار می باشند، می توانند با اخذ ویزای هنرمندان یا مشاغل کلیدی Other Key Worker ویزای اقامت اتریش را دریافت کنند.بر این اساس متقاضی با دارا بودن تخصص هنری و یا ورزشی و دارا بودن درآمد کافی از این هنر و ورزش می تواند از طرف کارفرمای اتریشی به کار در شرکت های اتریشی بپردازد و کارت اقامت 2 ساله سفید قرمز اتریش را دریافت کند. از مهم ترین شرایط اخذ این نوع ویزا دارا بودن تحصیلات دانشگاهی، سن مناسب، مهارت زبان انگلیسی و زبان آلمانی و سوابق کاری حرفه ای می باشد.
ویزای درمانی اتریش
متقاضیانی که قصد درمان های پزشکی در کشور اتریش را دارند، می توانند با اخذ ویزای درمانی به این کشور سفر کنند. ویزای درمانی از نوع ویزاهای کوتاه مدت می باشد.متقاضی به منظور اخذ ویزای درمانی اتریش باید نامه بیمارستان از کشور خود، نامه بیمارستان از کشور اتریش، گواهی پرداخت در حدود 30% هزینه های درمان و گواهی تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های بیمارستان و اقامت در اتریش به همراه همراهان را ارائه دهد.
ویزای توریستی اتریش
متقاضی با اخذ ویزای توریستی اتریش می تواند مجوز حضور و اقامت کوتاه مدت را در اتریش اخذ کند. متقاضی با اخذ ویزای توریستی نمی تواند در کشور اتریش به کار و اشتغال بپردازد. متقاضی برای اخذ ویزای توریستی اتریش باید گواهی اشتغال، گواهی تمکن مالی، بیمه مسافرتی با پوشش بیمه ای 30.000 یورو و هزینه بررسی و صدور ویزا را پرداخت کند.هزینه بررسی و صدور ویزا برای بزرگسالان در حدود 67 یورو، برای متقاضیان 6 تا 24 سال در حدود 53 یورو و برای متقاضیان زیر 6 سال رایگان می باشد.
ویزای همراه اتریش
متقاضیانی که از طریق کار و تحصیل مجوز اقامت اتریش را اخذ کرده اند، می توانند با اخذ ویزای همراه همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را در کشور اتریش همراه داشته باشند. متقاضیان با ویزای تحصیلی در همان ابتدای کار نمی توانند ویزای همراه را اخذ کنند و پس از گذشت 3 تا 6 ماه از شروع تحصیل در این کشور می توانند برای اخذ این ویزا اقدام کنند.متقاضی که با اخذ ویزای کار اقامت اتریش را دریافت کرده است، اگر از طریق ویزای جست و جوی کار اقامت اتریش را اخذ کرده است، باید پس از یافتن کار و اشتغال اقدام به اخذ ویزای همراه خانواده کند. اما اگر متقاضی از طریق پیشنهاد کاری مجوز اقامت اتریش را اخذ کرده است، از همان ابتدا می تواند با همراهی خانواده اش در اتریش اقامت کند. همسر متقاضی با اخذ ویزای همراه می تواند در این کشور به کار بپردازد.
ویزای اتریش و عدم ریجکتی ویزا
کشور اتریش از جمله کشورهای عضو پیمان شینگن می باشد که احتمال ریجکتی ویزا ندارد. ویزای این کشور از سخت ترین ویزاهای کشورهای حوزه شینگن می باشد. وقت سفارت اتریش مصاحبه برای اخذ ویزا ندارد و متقاضی برای ارائه مدارک لازم باید به دفتر کارگزاری ویزای اتریش مراجعه کند.از مهم ترین موارد در اخذ ویزای اتریش دارا بودن تمکن مالی کافی و گردش حساب بانکی و تعداد تراکنش های بانکی متقاضی می باشد. اگر مدارک متقاضی برای اخذ ویزای اتریش دارای نقص باشد و یا سفارت نیازمند مدارک بیشتری باشد، به متقاضی 5 روز فرصت داده می شود تا مدارک لازم را ارائه دهد و یا مدارک ناقص را اصلاح کند. در صورت عدم همکاری متقاضی ویزای اتریش را دریافت نمی کند اما ریجکت نمی شود.
هزینه اخذ ویزای اتریش
متقاضیانی که قصد سفر به اتریش را دارند، باید برای اخذ ویزای اتریش اقدام کنند. بر این اساس متقاضیان باید دارای گواهی تمکن مالی کافی در حدود هر نفر 70 میلیون تا 100 میلیون تومان باشد.وقت سفارت اتریش مصاحبه ندارد و متقاضی برای هزینه وقت سفارت باید در حدود 200 هزار تومان پرداخت کند. 3 ماه پس از ارسال مدارک لازم وقت سفارت به متقاضی ارائه می شود.هزینه درخواست ویزای اتریش در حدود 3 میلیون تومان می باشد. این مبلغ به منظور درخواست اخذ ویزا و مدارک مربوط به ویزا، بیمه مسافرتی، رزرو بلیط رفت و برگشت به اتریش و رزرو هتل برای متقاضی می باشد. علاوه بر این متقاضی باید هزینه های صندوق سفارت را نیز پرداخت کند که بر اساس نوع ویزا متفاوت می باشد. مبالغ واریز شده و برداشت شده از حساب متقاضی و میزان آن از لحاظ افسران ویزا اهمیتی ندارد، بلکه تعداد تراکنش های واریز مبالغ اهمیت فراوانی دارد.
ویزای اقامت دائم اتریش
متقاضی بر اساس روش های ذکر شده در این مقاله می تواند ویزای اقامت این کشور را دریافت کند و پس از ۵ سال با حفظ شرایط اولیه اقامت دائم این کشور را اخذ کند. متقاضی پس از ۱۰ سال با لحاظ شرایطی می تواند تابعیت این کشور را دریافت کند.متقاضی باید در طی این ۱۰ سال زبان اتریشی را به خوبی فراگرفته باشد و به زندگی در جامعه اتریشی ها سازگاری پیدا کرده باشد. علاوه بر این متقاضی نباید در این کشور مرتکب جرم و جنایتی شده باشد تا واجد شرایط اخذ تابعیت و شهروندی اتریش قرار گیرد.
ویزای اتریش و خدمات موسسه اصطهباناتی
از مهم ترین موارد در اخذ ویزای اتریش مشاوره با وکلای مجرب و باسابقه می باشد. متقاضیان به منظور مهاجرت تحصیلی خود به تنهایی نمی توانند اقدام کنند و بدون کمک و مشاوره با متخصصان مهاجرت این کار بسیار دشوار، زمان بر و پر هزینه خواهد بود.وکلا و متخصصان مهاجرت موسسه اصطهباناتی با آگاهی از چگونگی اخذ پذیرش تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی و شرایط تحصیل و کار و سرمایه گذاری در کشور اتریش جزئیات و اطلاعات لازم و تخصصی را به متقاضیان ارائه می دهند.در واقع کارشناسان و وکلای برجسته این موسسه با آگاهی از آخرین قوانین حقوقی و مهاجرتی اطلاعات لازم در مورد چگونگی اخذ اقامت، شرایط کار و تحصیل، شرایط اخذ اقامت و موضوعات مربوط به مهاجرت را در اختیار متقاضیان می گذارند.موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی با برخورداری از وکلا و مشاوران برجسته و مجرب همه موارد مهم در اخذ ویزای اتریش و چگونگی شرایط اقامت در این کشور، چگونگی اخذ ویزای همراه و شرایط اخذ تابعیت و اقامت دائم اتریش را به متقاضیان ارائه می دهند.نحوه ارائه مدارک و اسناد مالی به اداره مهاجرت و یا سفارت نیازمند همکاری مشاوران و وکلای مجرب می باشد که متخصصان مهاجرت موسسه اصطهباناتی در طی سال ها تجربه کاری به خوبی از پس آن برآمده اند.موسسه اصطهباناتی با همکاری با وکلای متبحر و مشاوران ارشد بین المللی در جهت جلب اعتماد موکلان و مهاجران تاکنون به موفقیت های فراوانی نائل شده است. افتتاح شعب متعدد در داخل و خارج از کشور، موفقیت در پرونده های مهاجرت تحصیلی و شغلی و سرمایه گذاری و اعتماد و اطمینان موکلان به این موسسه تنها گوشه هایی از موفقیت این موسسه برتر در سطح کشور می باشد.
علاوه بر این متقاضیان می توانند با مطالعه سلسله مقاله های علمی و مستند این موسسه در سایت های جهانی در مورد شرایط و چگونگی مهاجرت به کشورهای برتر جهان اطلاعات لازم را کسب کنند.
ویزای اتریش و هزینه های زندگی
برآورد هزینه دقیق زندگی در هر شهر و کشور به نوع زندگی و الگوی مصرف هر فرد بستگی دارد علی رغم بالا بودن کیفیت زندگی در کشور اتریش و به ویژه در شهر وین پایتخت این کشور که به عنوان بهترین شهر برای زندگی در چند سال متوالی معرفی شده است، اما هزینه های زندگی در این کشور در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی مقرون به صرفه و ارزان تر است.
هزینه های زندگی ماهانه در این کشور برای هر نفر در حدود 750 یورو می باشد. هزینه های زندگی در اتریش عبارت است از:
- هزینه یک پرس غذا در رستوران در حدود ۱۲ یورو
- هزینه اجاره یک آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر وین در حدود ۹۰۰ یورو
- هزینه حمل و نقل شهری در حدود ۲۴۰ یورو
- هزینه های اینترنت ماهانه در حدود ۲۵ یورو
- هزینه خورد و خوراک روزانه در حدود ۱۰ یورو
- هزینه های اضافی دیگر: ماهانه در حدود ۵۰۰ یورو
مزایای اخذ ویزای اتریش
متقاضیان با اخذ مجوز اقامت اتریش از روش های گوناگون، از مزایای فراوان اقامت و زندگی در این کشور برخوردار می شوند. از جمله مزیت های اقامت در این کشور موارد زیر را می توان برشمرد:
- زندگی در کشور اروپایی با ثبات و امنیت اقتصادی
- عدم نیاز به انتقال سرمایه به اتریش
- عدم نیاز به مدرک تحصیلی دانشگاهی برای اخذ ویزای سرمایه گذاری
- عدم نیاز به مدرک مهارت زبان آلمانی در سطح بالا برای اخذ ویزای سرمایه گذاری
- امکان زندگی و کار در بهترین شهر جهان
- امکان تحصیل رایگان با برخورداری از بورسیه های تحصیلی
- امکان خرید خانه و ملک در اتریش و کسب سود مطلوب
- زندگی در کشور اروپایی برتر با بالاترین استانداردهای زندگی
- امکان تحصیل رایگان فرزندان متقاضی در دانشگاه های معتبر و برتر جهانی با رتبه های زیر ۵۰ جهانی
- امکان تحصیل فرزندان متقاضی در دانشگاه های برتر زبان آلمانی در میان کشورهای آلمانی زبان
- تحصیل رایگان همسر و فرزندان متقاضی
- بالا بودن سطح رفاه و امنیت اجتماعی
- دارا بودن رتبه ۲۰ در میان کشورهای جهان از نظر بالا بودن کیفیت و استانداردهای زندگی
- امکان اخذ ویزای همراه برای همراهی همسر و فرزندان متقاضی در اتریش
- امکان اخذ مدرک مهارت زبان آلمانی در اتریش
- تحصیل در دانشگاه های پزشکی و دندانپزشکی اتریش مورد تائید وزارت بهداشت ایران
- امکان اخذ اقامت دائم پس از ۵ سال اقامت در اتریش
- امکان اخذ پاسپورت اتریش پس از ۱۰ سال اقامت در اتریش
سخن آخر
در این مقاله اخذ ویزای اتریش مورد بررسی دقیق و علمی قرار گرفت. از مجموع موارد شرح داده شده می توان نتیجه گیری کرد که متقاضی با دارا بودن تمکن مالی کافی می تواند از طریق طرح خودحمایتی، سرمایه گذاری و ثبت شرکت ویزای اتریش را دریافت کند. اخذ ویزای تحصیلی و ویزای ازدواج از بهترین روش های اخذ اقامت اتریش می باشد.زندگی در کشور اروپایی با ثبات و امنیت اقتصادی، امکان زندگی و کار در بهترین شهر جهان و امکان اخذ اقامت اتریش از مزیت های اخذ ویزای اتریش می باشد.
اگر در مورد چگونگی اخذ ویزای اتریش نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، می توانید از خدمات مشاوره مهاجرتی موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی بهره مند شوید. مشاوران برجسته و مجرب موسسه ما در شعبه های تهران، شیراز، اصفهان، تبریز، مشهد و رشت با سابقه صدها پرونده مهاجرت تحصیلی و شغلی بهترین گزینه مهاجرتی را بر اساس آگاهی از جدیدترین قوانین حقوقی و مهاجرتی به متقاضیان ارائه می دهند و از ابتدای تشکیل پرونده مهاجرتی تا رسیدن متقاضی به مقصد در کنار وی خواهند بود و با مشاوره های مفید و سودمند این مسیر سخت را هموار می سازند.این مقاله به توضیح چگونگی اخذ ویزاهای گوناگون اتریش پرداخت. امکان زندگی و کار در بهترین شهر جهان، امکان تحصیل رایگان با برخورداری از بورسیه های تحصیلی و زندگی در کشور اروپایی برتر با بالاترین استانداردهای زندگی از مهم ترین دلایل متقاضیان در اخذ ویزای اتریش می باشد. علاوه بر این بالا بودن سطح رفاه و امنیت اجتماعی، دارا بودن رتبه ۲۰ در میان کشورهای جهان از نظر بالا بودن کیفیت واستانداردهای زندگی، امکان اخذ اقامت دائم پس از ۵ سال اقامت در اتریش و امکان اخذ پاسپورت اتریش پس از ۱۰ سال اقامت در اتریش از مزیت های اخذ ویزاهای مختلف اتریش می باشد.اگر قصد اخذ ویزای کشورهای اروپایی را دارید، مقاله های موسسه حقوقی و مهاجرتی وکلای برگزیده اصطهباناتی را دنبال کنید و بدون پرداخت هزینه از خدمات مشاوره ای این موسسه برتر برخوردار شوید.
سوالات متداول در مورد ویزای اتریش
1- روش های اخذ ویزای کار اتریش کدامند؟
پیشنهاد کاریJob Offer و جست و جوی کار Job seeker در روش دریافت پیشنهاد کار، کارفرمای اتریشی باید فرصت کاری موجود را به مدت 3 ماه در کشور اتریش و به مدت 3 ماه در کشورهای اتحادیه اروپا آگهی کند.
2- دلایل اخذ ویزای اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری چیست؟
ثبات و امنیت سیاسی و اقتصادی، پایین بودن درصد مالیات، دارا بودن نیروهای کاری ماهر و مجرب و دارا بودن زیر ساخت های قوی
3- شرایط اخذ ویزای تحصیلی اتریش چیست؟
متقاضیان برای تحصیل در این کشور باید دارای مدرک دیپلم دبیرستان با ریزنمره های عالی باشند. دارا بودن مدرک زبان آلمانی و دارا بودن تمکن مالی کافی برای تحصیل در دانشگاه های اتریش ضروری می باشد.
4- شرایط اخذ ویزای اتریش از طریق خودحمایتی برای همراهان چیست؟
اگر متقاضی قصد اخذ مجوز اقامت برای همسر و فرزندان را داشته باشد، باید ثابت کند که برای همسر در حدود ۳۲.۵۰۰ یورو و برای هر فرزند در حدود ۳.۵۰۰ یورو در حساب خود موجودی دارد.
5- شرایط اخذ ویزای هنرمندان اتریش چیست؟
از مهم ترین شرایط اخذ این نوع ویزا دارا بودن تحصیلات دانشگاهی، سن مناسب، مهارت زبان انگلیسی و زبان آلمانی و سوابق کاری حرفه ای می باشد.
6- آیا امکان اخذ ویزای همراه با تحصیل در اتریش وجود دارد؟
می توانند با اخذ ویزای همراه همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را در کشور اتریش همراه داشته باشند. متقاضیان با ویزای تحصیلی در همان ابتدای کار نمی توانند ویزای همراه را اخذ کنند و پس از گذشت 3 تا 6 ماه از شروع تحصیل در این کشور می توانند برای اخذ این ویزا اقدام کنند.
7- آیا امکان اخذ ویزای اقامت دائم اتریش وجود دارد؟
متقاضی بر اساس روش های ذکر شده در این مقاله می تواند ویزای اقامت این کشور را دریافت کند و پس از ۵ سال با حفظ شرایط اولیه اقامت دائم این کشور را اخذ کند. متقاضی پس از ۱۰ سال با لحاظ شرایطی می تواند تابعیت این کشور را دریافت کند.
8- مهم ترین مزایای اخذ ویزای سرمایه گذاری اتریش کدامند؟
زندگی در کشور اروپایی با ثبات و امنیت اقتصادی عدم نیاز به انتقال سرمایه به اتریش عدم نیاز به مدرک تحصیلی دانشگاهی عدم نیاز به مدرک مهارت زبان آلمانی در سطح بالا
9- هزینه اخذ ویزای اتریش چقدر است؟
متقاضیان باید دارای گواهی تمکن مالی کافی در حدود هر نفر 70 میلیون تا 100 میلیون تومان باشد. وقت سفارت اتریش مصاحبه ندارد و متقاضی برای هزینه وقت سفارت باید در حدود 200 هزار تومان پرداخت کند.
10- هزینه های اقامت و زندگی در اتریش با اخذ ویزا چقدر است؟
هزینه یک پرس غذا در رستوران در حدود ۱۲ یورو هزینه اجاره یک آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر وین در حدود ۹۰۰ یورو هزینه حمل و نقل شهری در حدود ۲۴۰ یورو
11- آیا احتمال ریجکتی ویزای اتریش وجود دارد؟
کشور اتریش از جمله کشورهای عضو پیمان شینگن می باشد که احتمال ریجکتی ویزا ندارد.