اپلیکیشن فی چیست؟ و چگونه باید آن را پرداخت کرد؟

اپلیکیشن فی
فهرست مطالب

برای تحصیل در دانشگاه های اروپایی، آمریکا، کانادا، استرالیا و دیگر کشورهای جهان متقاضیان ایرانی باید مراحل اپلای را طی کنند. یکی از مهم ترین مراحل اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی پرداخت هزینه های درخواست یا اپلیکیشن فی می باشد. در مقاله پیش رو به قلم مشاوران موسسه مهاجرتی اصطهباناتی به ارائه اطلاعات لازم در مورد هزینه های درخواست پذیرش از دانشگاه های خارجی می پردازیم. با ما همراه باشید.

اپلیکیشن فی چیست؟

تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور یک تجربه لذت بخش اما پرهزینه است. جدا از هزینه های تحصیلی و زندگی در یک کشور خارجی یک هزینه دیگر وجود دارد که ممکن است حتی در نظر نگرفته باشید: اپلیکیشن فی. بسیاری از دانشگاه‌ ها برای درخواست پذیرش در یکی از برنامه ‌هایشان از شما هزینه دریافت می ‌کنند که در اصطلاح هزینه های درخواست یا اپلیکیشن فی نامیده می شود.

پرداخت اپلیکیشن فیچرا باید اپلیکیشن فی را پرداخت کنیم؟

ممکن است عجیب به نظر برسد که باید برای درخواست پذیرش تحصیلی در یک رشته خاص در یک دانشگاه هزینه پرداخت کنید، اما دو دلیل اصلی وجود دارد که دانشگاه ها این هزینه ها را دریافت می کنند:

  • اولین مورد این است که دانشگاه ها مطمئن شوند که فقط درخواست های جدی ارسال می شود. ارائه درخواست پذیرش برای بسیاری از برنامه‌ ها و رشته های تحصیلی از جمله برنامه‌هایی که حتی علاقه‌ای به تحصیل آن ها ندارید، ممکن است وسوسه کننده باشد. اگر هزینه ای برای پرداخت وجود دارد، به این معنی است که باید به دقت در مورد هر برنامه تحصیلی فکر کنید. هزینه‌ها غیرقابل استرداد است، بنابراین برای هر برنامه ناموفق یا هر درخواستی که رد و ریجکت شود، پولی پس نخواهید گرفت.
  • دلیل دوم پوشش هزینه های اداری بررسی و ارزیابی هر درخواست پذیرش است. دانشگاه ها هزاران درخواست برای محبوب ترین برنامه های خود دریافت می کنند و ارزیابی همه آن ها زمان و هزینه زیادی را می طلبد.

عوامل تاثیرگذار بر مبلغ اپلیکیشن فی دانشگاه

به طور کلی عوامل مختلفی بر میزان Application Fee دانشگاه ها تاثیر دارد. به طور مثال میزان Application Fee دانشگاه های اروپایی در مقایسه با دانشگاه های کانادا و آمریکا کمتر است. برخی از دانشگاه های کانادا مبالغ بالایی برای Application Fee از متقاضیان دریافت می کنند. عوامل تاثیرگذار بر مبلغ Application Fee دانشگاه عبارت است از:

ملیت متقاضی

هزینه های درخواست پذیرش تحصیلی برای متقاضیان بین المللی بالاتر از متقاضیان بومی است.

کشور محل دانشگاه مورد نظر

هزینه درخواست پذیرش تحصیلی در کشورهای کانادا و آمریکا بالاتر از کشورهای اروپایی است.

رتبه دانشگاه در میان دیگر دانشگاه های آن کشور

هر چه دانشگاه مورد نظر برای تحصیل دارای رتبه بالاتری در میان دانشگاه های آن کشور باشد، هزینه درخواست پذیرش تحصیلی بالاتر می باشد.

رتبه دانشگاه در میان دیگر دانشگاه های جهان

هزینه درخواست پذیرش تحصیلی برای دانشگاه های بسیار مطرح و معتبر جهان که همواره در بالاترین رتبه و رنکینگ های جهانی قرار دارند، به مراتب از دانشگاه های معمولی بالاتر است.

مقطع تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا)

هزینه درخواست پذیرش تحصیلی برای مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکترا) بالاتر از مقطع کارشناسی است.

رشته و برنامه های تحصیلی

هزینه درخواست برای رشته ها و برنامه های تحصیلی متفاوت است. رشته های پزشکی، دندانپزشکی و یا MBA دارای هزینه های درخواست بالاتری در مقایسه با دیگر رشته های تحصیلی می باشند.

نوع برنامه تحصیلی (تمام وقت، پاره وقت)

هزینه های درخواست پذیرش تحصیلی برای برنامه های تمام وقت دانشگاه بالاتر از برنامه های پاره وقت است.

هزینه اپلیکیشن فی

تفاوت اپلیکیشن فی و ادمیشن فی دانشگاه

متقاضیان برای تحصیل در دانشگاه های خارجی باید هزینه های مختلفی را پرداخت کنند. به جز هزینه Application Fee، هزینه دیگری نیز به نام Admission Fee وجود دارد که در ابتدای روند تحصیل در این دانشگاه ها باید پرداخت شود. متقاضیان برای اخذ پذیرش تحصیلی در دانشگاه های خارجی و با ارسال مدارک تحصیلی و سوابق علمی باید Application Fee دانشگاه را نیز پرداخت کنند. در حالی که پس از اخذ پذیرش تحصیلی در برنامه و رشته تحصیلی مورد نظر و با صدور ادمیشن لتر Admission Letter متقاضیان باید هزینه ادمیشن فی را پرداخت کنند. در واقع متقاضی با پرداخت هزینه Admission Fee ثابت می کند که برای تحصیل در این دانشگاه قصد جدی دارد. هزینه Admission Fee به منظور تکمیل مراحل ثبت نام و رزرو صندلی دانشگاه پرداخت می شود. تفاوت مهم بین Admission Fee و Application Fee در امکان بازگشت و استرداد این هزینه است. Application Fee به هیچ عنوان بازگشت داده نمی شود، اما ادمیشن فی را پس از ثبت نام و با توجه به قوانین دانشگاه می توان مسترد نمود.

هزینه های Application Fee هر دانشگاه چقدر است؟

هزینه های Application Fee هر دانشگاه بر اساس کشور، نوع دانشگاه و برنامه و رشته های تحصیلی متفاوت است. به عنوان یک راهنمای تقریبی، هزینه های Application Fee هر دانشگاه می تواند از 45 تا 75 دلار متغیر باشد، اما برای برنامه های تحصیلی پرتقاضا مانند مقطع کارشناسی ارشد مانند MBA می تواند تا 150 دلار افزایش یابد. تمام هزینه‌ های پرداختی باید توسط دانشگاهی که می ‌خواهید برای آن درخواست بدهید به وضوح بیان شود، بنابراین قبل از شروع درخواست، حتماً این مورد را بررسی کنید.

هزینه اپلیکیشن فی دانشگاه های کانادا در سال 2023

هزینه های Application Fee هر دانشگاه کانادا بر اساس رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی، نوع برنامه تحصیلی و دانشجوی بومی یا بین المللی متفاوت است. در جدول زیر هزینه های Application Fee برخی از دانشگاه های کانادا بر اساس اطلاعات وب سایت هر دانشگاه در سال 2023 ارائه شده است:

دانشگاه های کاناداهزینه Application Fee
دانشگاه آلبرتا University of Alberta75 تا 125 دلار کانادا
دانشگاه بریتیش کلمبیا University Of British Columbia168 تا 175 دلار کانادا
دانشگاه تورنتو University of Toronto125 تا 180 دلار کانادا
دانشگاه مک مستر McMaster University110 تا 150 دلار کانادا
دانشگاه مک گیل McGill University125 تا 135 دلار کانادا
دانشگاه مونترال University of Montreal102 تا 112 دلار کانادا
دانشگاه اوتاوا University of Ottawa75 تا 85 دلار کانادا
دانشگاه فناوری اونتاریو Ontario Tech University120 تا 135 دلار کانادا
دانشگاه کلگری University of Calgary125 تا 145 دلار کانادا
دانشگاه واترلو University of Waterloo125 تا 130 دلار کانادا
دانشگاه یورک York University130 تا 140 دلار کانادا
دانشگاه کنکوردیا Concordia University100 تا 130 دلار کانادا
دانشگاه ویکتوریا University of Victoria125 تا 160 دلار کانادا
دانشگاه ویندسور University of Windsor75 تا 125 دلار کانادا
دانشگاه کویئنز Queen’s University100 تا 150 دلار کانادا

هزینه اپلیکیشن فی دانشگاه های آمریکا در سال 2023

هزینه های Application Fee هر دانشگاه آمریکا بر اساس رشته و مقطع تحصیلی، نوع برنامه تحصیلی و دانشجوی بومی یا بین المللی متفاوت است. در جدول زیر هزینه های Application Fee برخی از دانشگاه های آمریکا بر اساس وب سایت هر دانشگاه در سال 2023 ارائه شده است:

دانشگاه های آمریکاهزینه Application Fee
دانشگاه استنفورد Stanford University125 دلار آمریکا
دانشگاه شیکاگو The University of Chicago75 دلار آمریکا
دانشگاه پنسیلوانیا University of Pennsylvania75 دلار آمریکا
دانشگاه کلمبیا  Columbia University120 دلار آمریکا
دانشگاه ییل Yale University105 دلار آمریکا
دانشگاه براون Brown University75 دلار آمریکا
دانشگاه دوک Duke University120 دلار آمریکا
موسسه تکنولوژی ماساچوست Massachusetts Institute of Technology75 دلار آمریکا

پرداخت اپلیکیشن فی

هزینه اپلیکیشن فی دانشگاه های انگلیس در سال 2023

هزینه های Application Fee دانشگاه های انگلستان بر اساس رشته و مقطع تحصیلی، نوع برنامه تحصیلی و دانشجوی بومی یا بین المللی متفاوت است. در جدول زیر هزینه های Application Fee برخی از دانشگاه های انگلستان بر اساس وب سایت آن دانشگاه در سال 2023 ارائه شده است:

دانشگاه های انگلیسهزینه Application Fee
دانشگاه کمبریج University of Cambridge75 پوند انگلیس
دانشگاه آکسفورد University of Oxford75 پوند انگلیس
دانشگاه منچستر University of Manchester60 پوند انگلیس
دانشگاه لندن University of London90 پوند انگلیس
دانشگاه یورک University of York26 پوند انگلیس
دانشگاه کنت University of Kent50 پوند انگلیس
کالج امپریال لندن Imperial College London80 پوند انگلیس
دانشگاه لندن شرقی University of East London26 پوند انگلیس
دانشگاه متروپولیتن لندن London Metropolitan University26 پوند انگلیس
دانشگاه برونل لندن Brunel University London20 پوند انگلیس

آیا می توان هزینه اپلیکیشن فی را پرداخت نکرد؟

بسیاری از دانشگاه ها و کالج های خارجی برای بررسی درخواست پذیرش تحصیلی هزینه های درخواست یا Application Fee را دریافت می کنند. با این حال برخی از متقاضیان از روش هایی می توانند این هزینه را پرداخت نکنند. برخی از روش های عدم پرداخت Application Fee عبارت است از:

  • برخی از دانشگاه ها برای پذیرش تحصیلی آزمون های ورودی را برگزار می کنند. اگر متقاضی با شرکت در این آزمون ها نمره بالایی کسب کند، نیاز به پرداخت Application Fee ندارد.
  • برخی از دانشگاه ها و کالج ها برای صرفه جویی در مصرف کاغذ و ارائه درخواست آنلاین، پاداش عدم پرداخت Application Fee را به متقاضیانی اعطا می کنند که از طریق آنلاین درخواست پذیرش تحصیلی را ارسال می کنند.
  • متقاضیانی که بتوانند تمکن مالی ضعیف خود را اثبات کنند، می توانند در برخی از دانشگاه ها و کالج های خارجی از معافیت در پرداخت Application Fee برخوردار شوند.
  • برخی از دانشگاه ها و کالج ها با اعطای بورسیه های تحصیلی برای پوشش هزینه های تحصیلی و زندگی از متقاضیان Application Fee دریافت نمی کنند.

ویو اپلیکیشن فی و نکات مربوط به آن

ویو اپلیکیشن فی Application fee Waiver در اصطلاح به معنای عدم پرداخت و معافیت از پرداخت Application Fee بر اساس قوانین دانشگاه است. بسیاری از دانشگاه ها و کالج ها مبالغ بالایی را نه تنها برای شهریه، بلکه برای هزینه‌ های اضافی و Application Fee دریافت می ‌کنند. این دانشگاه ها برای برنامه های ورزشی، آزمایشگاه، کتابخانه و غیره هزینه دریافت می کنند. معافیت از هزینه درخواست یک روش مهم برای کاهش هزینه های دانشجویانی است که توانایی پرداخت هزینه های بالا را ندارند. اما دانشجو باید از طریق رسمی درخواست دهد و سپس آن دانشگاه تصمیم می گیرد که آیا معافیت را اعطا کند یا خیر. از مهم ترین نکات مربوط به ویو Application Fee و درخواست هزینه پذیرش موارد زیر را می توان نام برد:

  • متقاضی می تواند فقط از طریق ایمیل درخواست معافیت از هزینه را ارائه دهد. تنها کاری که متقاضی باید انجام دهد این است که یک ایمیل درست و ساختار یافته به مرجع پذیرش بفرستد و منتظر بماند تا آن را تایید کنند.
  • قبل از نوشتن ایمیل، متقاضی باید معیارهای واجد شرایط را به طور کلی و برای آن دانشگاه خاص بداند، زیرا برخی از کالج ها با وجود واجد شرایط بودن متقاضی معافیت از هزینه را به دانشجویان بین المللی ارائه نمی دهند.
  • متقاضی باید 100% معافیت هزینه درخواست را در ایمیل ذکر کند.
  • متقاضی باید موضوع ایمیل را به وضوح بیان کند و وضعیت مالی خود را برای آن ها توضیح دهد و مدرکی برای اثبات ادعای خود ارائه دهد.
  • متقاضی نباید دانشگاه را به خاطر دریافت هزینه درخواست سرزنش کند.
  • قسمت اول ایمیل باید شامل نام و نشانی مناسب شخص مربوطه باشد که به متقاضی تاییدیه می دهد. موضوع ایمیل باید واضح و مناسب باشد.

پرداخت های اپلیکیشن فی

نحوه پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه های خارجی

متقاضیان ایرانی برای پرداخت Application Fee دانشگاه ها به دلیل تحریم و مشکلات ناشی از آن با این سوال مواجه می باشند که با وجود این تحریم ها چگونه اپلیکیشن فی را پرداخت کنیم؟ در واقع در اثر تحریم دسترسی مستقیم متقاضیان ایرانی به سیستم های بانک جهانی برای پرداخت های بین المللی بسیار محدود شده است. اما متقاضیان از یک روش غیرمستقیم می توانند این هزینه ها را پرداخت کنند. متقاضیان می توانند از طریق سایت های پرداخت خارجی و به طور غیرمستقیم Application Fee دانشگاه های خارجی را پرداخت کنند. از بهترین سایت پرداخت اپلیکیشن فی دانشگاه های اروپایی، آمریکا، کانادا، استرالیا و دیگر کشورهای جهان سایت فراکنش را می توان نام برد که پرداخت Application Fee را با وجود تحریم ها امکان پذیر کرده است.

نکات ضروری پرداخت Application Fee

برای اخذ پذیرش تحصیلی ارسال مدارک تحصیلی و سوابق علمی و همچنین گواهی تمکن مالی معتبر حائز اهمیت فراوانی است. علاوه بر این پرداخت Application Fee نیز برای بررسی مدارک و اسناد مالی متقاضی الزامی است. از مهم ترین نکات در مورد پرداخت Application Fee موارد زیر را می توان نام برد:

  • متقاضی باید تا قبل از ددلاین مشخص شده دانشگاه مورد نظر هزینه Application Fee را پرداخت کند.
  • اگر هزینه Application Fee پس از تاریخ و ددلاین های مشخص شده پرداخت شود، بررسی های لازم در مورد مدارک متقاضی انجام نمی شود.
  • متقاضی با ارسال مدارک و پرداخت هزینه Application Fee امکان ویرایش اطلاعات ارائه شده را ندارد و ارسال مدارک ناقص می تواند احتمال اخذ پذیرش را کاهش دهد. بنابراین قبل از پرداخت هزینه Application Fee و ارسال مدارک متقاضی باید درستی مدارک را بررسی کند.
  • به منظور اطلاع از میزان دقیق هزینه Application Fee متقاضیان باید به وب سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه کنند.
  • هزینه پرداخت شده Application Fee به دانشگاه مورد نظر غیر قابل بازگشت می باشد.

پرداخت اپلیکیشن فی و شهریه دانشگاه با سایت فراکنش

سایت فراکنش به منظور ارائه خدمات ارزی و دلاری و انتقال حواله های معتبر ارزی و برای کمک به دانشجویان ایرانی مشغول تحصیل در دانشگاه های خارجی در انتقال ارز و پول خارجی تأسیس شده است. علاوه بر این نحوه پرداخت اپلیکیشن فی و ارسال حواله های دلاری و ارزی بدون آشنایی با این مفاهیم و کارکرد آن ها برای دانشجویان کاری سخت و پیچیده است اما مشاوران سایت فراکنش با هدف پرداخت Application Fee و شهریه دانشگاه های خارجی در کوتاه ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه کمک می کنند تا این کار دشوار به سهولت انجام شود. وکلای ماهر و باتجربه موسسه فراکنش با آگاهی از شرایط پرداخت Application Fee و با کمترین کارمزد اپلیکیشن فی کمک می کنند تا دانشجویان در کوتاه ترین زمان ممکن و از طریق سامانه های مطمئن این هزینه را پرداخت کنند. این سایت در راستای پیشگیری از جرائم مربوط به حواله های معتبر ارزی و همچنین تنظیم قرارداد با شرکت های خارجی برای وارد کردن کالا نیز راهنمایی های لازم را به متقاضیان ارائه می دهد. کارشناسان سایت فراکنش از بهترین سایت پرداخت اپلیکیشن فی از روش های زیر برای پرداخت پرداخت هزینه اپلیکیشن فی و شهریه دانشگاه استفاده می کنند:

  • پرداخت Application Fee از طریق آنلاین
  • پرداخت Application Fee از طریق آفلاین (مستر کارت، ویزا کارت، حساب پی پال و غیره)
  • پرداخت Application Fee از طریق حواله ارزی

دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی

اگر قصد تحصیل در خارج از کشور را دارید، بودجه بندی و پرداخت هزینه های درخواست بسیار مهم است. با این حال، درخواست پذیرش تحصیلی از چند دانشگاه مختلف به منظور افزایش احتمال پذیرش می تواند هزینه زیادی را در پی داشته باشد و ممکن است ناچار شوید بیش از 1.000 دلار برای کمتر از 10 برنامه پرداخت کنید. خوشبختانه، درخواست برای بسیاری از دانشگاه‌ ها رایگان است و بسیاری از دانشگاه ها برای متقاضیانی که این فرآیند را به صورت آنلاین انجام می‌دهند، گزینه بدون Application Fee دارند.

دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی کانادا

کانادا یکی از بزرگترین کشورهای جهان از نظر استاندارد زندگی و آموزش با کیفیت بالا برای دانشجویان داخلی و بین المللی است. البته گرفتن مدرک دانشگاهی در کانادا می تواند گران باشد. علاوه بر هزینه های تحصیل، هزینه های متعددی مانند کتاب و محل اقامت را نیز باید در نظر بگیرید و هزینه های درخواست بخش قابل توجهی از بودجه را تشکیل می دهد. از میان دانشگاه های کشور کانادا 6 دانشگاه زیر هزینه ای برای درخواست پذیرش تحصیلی یا Application Fee از متقاضیان بین المللی دریافت نمی کنند:

دانشگاه های کانادا بدون اپلیکیشن فیتوضیحات
دانشگاه آلبرتا University of Albertaبدون هزینه درخواست یا Application Fee برای دانشجویان بین المللی متقاضی تحصیلات تکمیلی در صورتی که از یکی از کشورهای کمتر توسعه یافته باشند.
دانشگاه رویال رودز Royal Roads Universityبدون هزینه درخواست برای دانشجویان بین المللی و بومی که برای برنامه های کارشناسی یا کارشناسی ارشد درخواست می کنند.
کالج دانشگاه بوث Booth University Collegeبدون هزینه درخواست برای متقاضیان فقط از کانادا و ایالات متحده آمریکا
دانشگاه بریتیش کلمبیا  University of British Columbiaبدون هزینه درخواست برای دانشجویان بین المللی از 50 کشور کمتر توسعه یافته جهان بر اساس اعلام سازمان ملل متحد و دانشجویان بین المللی و بومی متقاضی برنامه های تحصیلات تکمیلی در گروه شیمی و ساکنان بریتیش کلمبیا که شهروند کانادا یا مقیم دائمی با سن 65 سال یا بیشتر در زمان درخواست هستند.
دانشگاه کوئست  Quest Universityبدون هزینه درخواست برای دانشجویان بین المللی و بومی متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی یا لیسانس هنر و علوم
دانشگاه تیندل  Tyndale Universityبدون هزینه درخواست برای متقاضیان فقط از کانادا و ایالات متحده

دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی آمریکا

در این بخش، دانشگاه ها و کالج های آمریکا را بدون هزینه درخواست بررسی خواهیم کرد. اگرچه این معافیت ها برای دانشجویان بین المللی است، اما بسیاری از این دانشگاه ها هیچ هزینه تحصیلی از شهروندان آمریکا دریافت نمی کنند! بسیاری از این دانشگاه ها کمک های مالی زیادی را برای دانشجویان بین المللی دارای سوابق تحصیلی برجسته در کنار امکانات خوب، زندگی سرگرم کننده دانشگاهی و برنامه های علمی جالب ارائه می دهند. از میان دانشگاه های کشور آمریکا 30 دانشگاه زیر هزینه ای برای درخواست پذیرش تحصیلی یا Application Fee از دانشجویان بین المللی دریافت نمی کنند:

دانشگاه های بدون Application Fee آمریکا

 

توضیحات
کالج توماس آکویناس Thomas Aquinas Collegeواقع در نیوانگلند. این کالج مدرک لیسانس هنر در هنرهای لیبرال و چندین گزینه کمک مالی مانند وام، اشتغال در دانشگاه و کمک هزینه ارائه می دهد.
کالج کارلتون Carleton Collegeیک موسسه خصوصی هنرهای لیبرال واقع در نورثفیلد، مینه سوتا. این دانشگاه رشته‌هایی مانند مطالعات سینما و رسانه، مطالعات محیطی، مطالعات یهودیت، علوم اعصاب و مطالعات قرون وسطی و رنسانس را ارائه می‌دهد.
کالج ولسلی Wellesley Collegeکالج ولسلی یکی از معتبرترین موسسه های آموزش عالی در ایالات متحده است. بیش از 100 سال است که زنان را در زمینه هنرهای آزاد آموزش می دهد.
کالج کلبی Colby Collegeیک موسسه آموزش عال در حوزه هنرهای آزاد که در واترویل، مین واقع شده است. این دانشگاه 56 رشته اصلی و 35 رشته فرعی از جمله مردم شناسی، مطالعات آسیای شرقی، محاسبات محیطی، زمین شناسی و موسیقی را ارائه می دهد.
کالج کنیون Kenyon Collegeیک کالج خصوصی هنرهای لیبرال است و دارای 33 رشته اصلی منتهی به مدرک لیسانس و بیش از 50 گرایش اصلی، فرعی و بین رشته ای است.
کالج اسمیت Smith Collegeکالج اسمیت یک موسسه زنانه واقع در نورث همپتون، ماساچوست است که پذیرای زنان ترنس است. این یک کالج هنرهای لیبرال است که هدف آن توانمندسازی زنان جوان و تبدیل آنها به رهبر است.
کالج رید Reed Collegeکالج رید، واقع در پورتلند، اورگان، یک کالج مستقل هنر و علوم لیبرال است.
کالج گرینل Grinnell Collegeکالج گرینل یک کالج خصوصی، مختلط، مسکونی، هنر و علوم آزاد است که در گرینل، آیووا واقع شده است.
کالج سنتر Centre Collegeکالج سنتر یک کالج خصوصی هنرهای لیبرال در مقطع کارشناسی است که در دانویل، کنتاکی واقع شده است و بیش از 50 رشته اصلی، برنامه‌ های پیش ‌حرفه‌ای و مدرک دوگانه در رشته های علوم اعصاب رفتاری، علوم داده، تئاتر و پیش پرستاری را ارائه می دهد.
کالج برین ماور Bryn Mawr Collegeکالج هنرهای لیبرال برای زنان است که در پنسیلوانیا واقع شده است. این دانشگاه دارای مدارس تحصیلات تکمیلی مختلط و یک برنامه پیش پزشکی پس از لیسانس است.
کالج رودز Rhodes Collegeکالج رودز یکی دیگر از کالج های عالی در آمریکا است که هیچ هزینه ای برای دانشجویان بین المللی و دانشجویان داخلی ندارد.
دانشگاه جنوب، سوانی University of South, Sewaneeیک کالج خصوصی هنرهای لیبرال اسقفی در تنسی است. 37 رشته اصلی، 43 زیرگروه، 15 برنامه ویژه و برنامه های پیش حرفه ای در تجارت، بهداشت و پزشکی، آموزش، مهندسی و حقوق را ارائه می دهد.
کالج همپشایر Hampshire Collegeدر کالج همپشایر دانشجویان رشته های تحصیلی را انتخاب نمی کنند بلکه آن ها را ایجاد می کنند. آن ها با کمیته ای کار می کنند تا یک رشته را از یک لیست سفارشی کنند که شامل مطالعات آفریقایی، مطالعات حقوقی، فیلم، ویدئو، و عکاسی و غیره است.
کالج لوئیس و کلارک Lewis & Clark Collegeکالج لوئیس و کلارک در پورتلند به عنوان کالج خصوصی هنرها و علوم لیبرال فعالیت می کند. این دانشگاه دارای سه دانشکده اصلی است: دانشکده هنر و علوم در مقطع کارشناسی، دانشکده تحصیلات تکمیلی آموزش و مشاوره و دانشکده حقوق
دانشگاه ترینیتی Trinity University49 رشته اصلی، 61 رشته فرعی و چندین برنامه میان رشته ای و مشاوره شامل مطالعات چینی، علوم زمین، مالی ریاضی و مطالعات شهری در این کالج وجود دارد.
کالج ووستر The College of Woosterکالج خصوصی هنرهای لیبرال دارای رشته های مطالعات دیجیتال، پیش‌ حقوق و مطالعات جنسیت زنان است.
کالج جونیاتا Juniata Collegeکالج جونیاتا یک کالج خصوصی و مختلط هنرهای لیبرال در هانتینگدون، پنسیلوانیا است که دانشجویانی از 45 کشور مختلف در جهان دارد.
کالج پرس بیتریان Presbyterian College کالج خصوصی هنرهای لیبرال پروتستان در کلینتون، کارولینای جنوبی است.
دانشگاه اوهایو وسلیان Ohio Wesleyan Universityدانشگاه اوهایو وسلیان یک دانشگاه خصوصی هنرهای لیبرال در دلاور، اوهایو است.
دانشگاه دریک Drake Universityیک دانشگاه خصوصی واقع در Des Moines، آیووا که برنامه‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد در داروسازی، حقوق و تجارت ارائه می‌دهد.
کالج هوبارت و ویلیام اسمیت Hobart and William Smith Collegesاین کالج ها لیسانس علوم، لیسانس هنر و کارشناسی ارشد هنر را در تدریس ارائه می دهند.
کالج سنت جان St. John’s Collegeاین کالج فقط یک مدرک لیسانس در هنرهای لیبرال و همچنین دو مدرک کارشناسی ارشد یکی در هنرهای لیبرال و دیگری در کلاسیک شرقی ارائه می دهد.
کالج بلویت Beloit Collegeیک کالج خصوصی هنرهای لیبرال واقع در ویسکانسین است.
دانشگاه ترانسیلوانیا Transylvania Universityیک دانشگاه خصوصی واقع در لکسینگتون، کنتاکی است که بسیاری از معاونان سابق رئیس جمهور، سناتورهای دیوان عالی، سناتورها، نمایندگان، فرمانداران و دیگر سیاستمداران آمریکا فارغ التحصیل این دانشگاه هستند.
دانشگاه جنوب غربی Southwestern Universityقدیمی ترین دانشگاه تگزاس است و 40 مدرک لیسانس در هنر، هنرهای زیبا، علوم و موسیقی ارائه می دهد.
کالج اورسینوس Ursinus Collegeیک کالج خصوصی هنرهای لیبرال است که در کالج ویل، پنسیلوانیا واقع شده است.
دانشگاه تولین Tulane Universityدانشگاه تولین، دانشگاه دیگری بدون هزینه درخواست، یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی است که در نیواورلئان، لوئیزیانا واقع شده است.
دانشگاه لارنس Lawrence Universityدانشگاه لارنس یک دانشگاه هنرهای آزاد  مختلط و یک هنرستان موسیقی است که در اپلتون، ویسکانسین واقع شده است.
کالج گوستاووس آدولفوس Gustavus Adolphus Collegeکالج گوستاووس آدولفوس یک کالج خصوصی در زمینه هنرهای لیبرال واقع در سنت پیتر، مینه سوتا است.
دانشگاه دیتون University of Daytonاین دانشگاه دارای دانشکده هنر و علوم، دانشکده مدیریت بازرگانی، دانشکده علوم تربیتی و بهداشت، دانشکده مهندسی و دانشکده حقوق است.

application fee

دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی انگلیس

بریتانیا همه چیزهایی را دارد که یک دانشجو می‌توانست آرزوی آن را داشته باشد، با این حال، تحصیل در دانشگاه های این کشور می تواند خیلی گران باشد و حتی قبل از پذیرش باید پول خرج کنید! به همین دلیل است که انتخاب دانشگاه ‌های بدون هزینه درخواست در بریتانیا راهی عالی برای صرفه‌ جویی در هزینه های تحصیلی است. اکثر دانشگاه ‌های زیر در انگلستان برای دانشجویان بومی و بین ‌المللی که برای دوره ‌های تحصیلات تکمیلی درخواست می ‌کنند، هیچ هزینه ‌ای ندارند. از میان دانشگاه های کشور انگلستان 10 دانشگاه زیر هزینه ای برای درخواست پذیرش تحصیلی یا Application Fee از متقاضیان بین المللی دریافت نمی کنند:

دانشگاه های بدون Application Fee انگلیس

 

توضیحات
دانشگاه لنکستر Lancaster Universityبدون هزینه درخواست برای دانشجویان بین المللی متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد
دانشگاه گرینویچ University of Greenwichبدون هزینه درخواست برای دانشجویان بین المللی دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد
دانشگاه وارویک University of Warwickبدون هزینه درخواست برای برنامه های تحقیقاتی کارشناسی ارشد یا جوایز تحصیلات تکمیلی PGAs
دانشگاه گلاسکو University of Glasgowبدون هزینه درخواست برای دانشجویان بین المللی و بومی در مقطع کارشناسی که برای سال اول خود از طریق CommonApp و متقاضیان تحصیلات تکمیلی درخواست می کنند که هنگام درخواست آنلاین حمایت مالی می شوند.
دانشگاه آکسفورد University of Oxfordبدون هزینه درخواست برای متقاضیان کشورهای کم درآمد، متقاضیان پذیرش مجدد (برای دانشجویان فعلی آکسفورد PGT)) و متقاضیان دوره های تحقیقاتی مرتبط
دانشگاه لیدز University of Leedsبدون هزینه درخواست برای متقاضیان بین المللی و داخلی متقاضی برنامه های کارشناسی ارشد
امپریال کالج لندن Imperial College Londonبدون هزینه درخواست برای متقاضیان بین المللی یا بومی متقاضی دوره های تحصیلات تکمیلی که برنامه های MBA یا MSc نیستند (از جمله برنامه دکتری دانشکده بازرگانی)
دانشگاه شفیلد University of Sheffieldبدون هزینه درخواست برای دانشجویان بین المللی و داخلی متقاضی برنامه های آموزشی و پژوهشی تحصیلات تکمیلی
دانشگاه کمبریج University of Cambridgeبدون هزینه درخواست برای دانشجویان بین المللی و بومی متقاضی تحصیلات تکمیلی علوم زندگی. برای متقاضیان بریتانیا از خانواده های کم درآمد؛ برای متقاضیان دارای وضعیت پناهجو یا پناهندگی
دانشگاه کالج لندن University College Londonبدون هزینه درخواست برای دانشجویان داخلی و بین المللی متقاضی برخی از برنامه های تحصیلات تکمیلی

چگونگی پرداخت اپلیکیشن فی

پرداخت هزینه Application Fee با موسسه اصطهباناتی

متقاضیانی که دارای ویزا کارت یا مستر کارت نمی باشند و کلاً در مورد پرداخت های خارجی اطلاعی ندارند، برای پرداخت هزینه Application Fee می توانند از سایت های پرداخت خارجی معتبر و یا موسسه های مهاجرتی کمک بگیرند. یکی از موسسه های مهاجرتی که دارای سوابق طولانی در پرداخت های خارجی است و متقاضیان با اطمینان کامل پرداخت های بین المللی خود را به آن می سپارند، موسسه مهاجرتی اصطهباناتی است. کارشناسان این موسسه در کوتاه ترین زمان و با امنیت فراوان پرداخت های خارجی از جمله پرداخت هزینه Application Fee، پرداخت شهریه دانشگاه و پرداخت های بین المللی را انجام می دهند. بر این اساس نحوه پرداخت هزینه Application Fee از طریق موسسه اصطهباناتی عبارت است از:

  • متقاضی در مرحله اول به موسسه مهاجرتی اصطهباناتی مراجعه می کند و با در نظر گرفتن دانشگاه و رشته مورد نظر در مورد نحوه پرداخت اپیلیکشن فی با مشاوران این موسسه مشاوره می کند.
  • مشاوران موسسه در مدت زمان کوتاه چند ساعته و با توجه به ددلاین درخواست پذیرش و اپلای هر دانشگاه شرایط را برای پرداخت Application Fee فراهم می کنند.
  • مشاوران موسسه با توجه به هزینه Application Fee پرداخت را از طریق سایت های معتبر در دسترس انجام می دهند.
  • مستر کارت، ویزا کارت و یا دیگر کارت های اعتباری و یا حساب پی پال از روش های پرداخت هزینه Application Fee در این موسسه مهاجرتی می باشد.

سخن آخر

در این مقاله در مورد اپلیکیشن فی اطلاعات جالبی ارائه شد. علاوه بر این در مورد نحوه پرداخت Application Fee توضیح داده شد. برای آگاهی از شرایط پرداخت های خارجی، پرداخت هزینه درخواست پذیرش تحصیلی از دانشگاه های خارجی و پرداخت شهریه دانشگاه های خارجی می توانید با مشاوران موسسه اصطهباناتی مشاوره کنید. مشاوران موسسه ما با ارائه خدمات مشاوره ای رایگان شما را در مسیر مهاجرت به کشورهای اروپایی و همچنین روش های پرداخت Application Fee تنها نمی گذارند.

سوالات متداول در مورد اپلیکیشن فی

  1. مقطع تحصیلی چه تاثیری بر میزان Application Fee دارد؟

هزینه درخواست پذیرش تحصیلی برای مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکترا) بالاتر از مقطع کارشناسی است.

  1. آیا رشته های تحصیلی مختلف هزینه Application Fee مختلف دارند؟

هزینه درخواست برای رشته ها و برنامه های تحصیلی متفاوت است. رشته های پزشکی، دندانپزشکی و یا MBA دارای هزینه های درخواست بالاتری در مقایسه با دیگر رشته های تحصیلی می باشند.

  1. نوع برنامه تحصیلی چه تاثیری بر میزان Application Fee دارد؟

هزینه های درخواست پذیرش تحصیلی برای برنامه های تمام وقت دانشگاه بالاتر از برنامه های پاره وقت است.

  1. هزینه های Application Fee هر دانشگاه چقدر است؟

هزینه های Application Fee هر دانشگاه از 45 تا 75 دلار متغیر است، اما برای برنامه های تحصیلات تکمیلی مانند  MBA تا 150 دلار نیز می باشد.

  1. هزینه های Application Fee هر دانشگاه به چه مواردی بستگی دارد؟

هزینه های Application Fee هر دانشگاه بر اساس کشور، نوع دانشگاه و برنامه و رشته های تحصیلی متفاوت است.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

مقالات مرتبط

ثبت درخواست مشاوره فوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرایط و مزایای ویزای کار

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده