10 نکته طلایی برای کسانی که قصد مهاجرت تحصیلی دارند

10 نکته طلایی برای کسانی که قصد مهاجرت تحصیلی دارند

اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای دانشجویی و تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور زمانی اهمیت خاصی دارد که دارای جسم و روح سالم باشید. دانشجویان بین المللی برای تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور همه تلاش خود را می کنند، مدارک لازم را آماده می کنند، قبل از ددلاین ها مدارک و فرم درخواست را ارسال می کنند و صبورانه در انتظار نتیجه ویزای تحصیلی می مانند، اما به سلامتی خود توجهی نمی کنند. گرچه برخی از کشورها گواهی های پزشکی را به عنوان مدارک لازم اخذ ویزای تحصیلی درخواست می کنند. در این مقاله به بررسی نکات مهم برای اطمینان از سلامتی جسمی و تحصیل در خارج از کشور می پردازیم.

رفتن به خارج از کشور برای تحصیل؟ 10 نکته ای که دانشجویان برای سلامت و ایمنی خود باید در نظر بگیرند

دانشجویان و والدین آن ها معمولاً جزئیات دوره های تحصیلی، فرم ‌های ویزا، بورسیه ها و وام ‌ها و گزینه‌ های شغلی پس از تحصیل را بررسی می ‌کنند، اما به ندرت به موارد مهم دیگری مانند سلامت، امور اورژانسی و بستری شدن در بیمارستان توجه می ‌کنند.

خانواده ویاس Vyas از بمبئی پس از اینکه پسرشان که در خارج از کشور تحصیل می کرد در غیرمنتظره ترین شرایط درگذشت، تجربه تلخی را پشت سر گذاشتند. پسر آن ها برای تحصیل در دوره کارشناسی به آمریکا رفته بود و پس از مشاهده علائم ترومبوز کرونر یا لخته شدن خون در رگ های خونی عروق قلب، با 911 تماس گرفته بود. یکی از تکنسین های فوریت های پزشکی (EMT) با او حرف زده بود و مراقبت از او پس از بازدید آن ها ادامه پیدا نکرده بود و همین عدم مراقبت های پزشکی منجر به مرگ وی شده بود.

این حادثه موضوعی را برجسته کرده است که کمتر کسی هنگام بررسی گزینه های تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور به آن توجه می کند.

در روند اخذ ویزای تحصیلی دانشگاه های خارج از کشور همه ذهن و فکر دانشجویان و پدر و مادر آن ها بیشتر معطوف انتخاب رشته تحصیلی، تکمیل فرم ‌های ویزا، درخواست بورسیه ها و کمک هزینه های دانشجویی و بررسی گزینه‌ های شغلی پس از تحصیل است و به ندرت موارد مهم دیگری مانند سلامتی جسمی و روحی دانشجویان توجه آن ها را جلب می کند. دلیل این امر این است که بسیاری بر این باورند که بعید است دانشجویان جوان با شرایط اضطراری پزشکی مواجه شوند یا اینکه یک دانشگاه بین المللی به این شرایط پزشکی و مراقبت های بهداشتی رسیدگی خواهد کرد.

با توجه به اینکه سالانه حدود 5 میلیون دانشجوی هندی برای تحصیل دانشگاه های خارج از این کشور را انتخاب می کنند، خانواده ویاس Vyas امیدوارند که این حادثه زنگ خطری برای دیگر خانواده ها باشد تا آن ها با مشکل مشابهی مواجه نشوند.

بدین منظور خانواده ویاس Vyas فهرستی از مواردی را تهیه کردند که دانشجویان و والدین آن ها به هنگام مهاجرت تحصیلی فرزندان خود باید قبل از رفتن به خارج برای تحصیل در نظر بگیرند. این فهرست بر اساس آموخته‌ ها و صحبت و گفتگو با دیگر والدین دیگر است و توصیه پزشکی یا حقوقی نیست:

  1. اطلاع از قوانین پزشکی و پاسخگویی بیمه در کشورهای خارجی به سلامت دانشجویان بین المللی کمک می کند.با قوانین حفظ حریم خصوصی و تأثیر آن ها، مانند قانون قابلیت انتقال به بیمارستان و پاسخگویی بیمه سلامت (HIPAA) در ایالات متحده و قوانین مشابه در دیگر کشورها آشنا شوید. مشاوران و وکیل مهاجرتی در موسسه های مهاجرتی با قوانین و مقررات اخذ ویزا و دیگر قوانین مربوط به حضور دانشجویان خارجی در آن کشور آشنا هستند.
  2. با کارها و اقدامات و یا فرآیندهایی که دارای برچسب خلاف توصیه های پزشکی (AMA) هستند، آشنا شوید و هرگز بدون مشورت با اعضای خانواده یا افراد مورد اعتمادی که پیامدهای این کارها را به خوبی متوجه هستند، چنین فرم هایی را امضا نکنید. به عنوان مثال، در بیشتر موارد، فرآیند AMA در هند شامل مراقبت پس از بستری شدن بیمار در بیمارستان است، به ویژه زمانی که بیمار تصمیم می گیرد درمان مداوم خود را خاتمه دهد یا به یک مرکز پزشکی دیگر منتقل شود. اما در ایالات متحده، اولین پاسخ دهندگان (کادر درمان و امدادگران فوریت های پزشکی) ممکن است برای امضای شما در فرمAMA  درخواست دهند. سعی کنید در این فرآیند عجله نکنید و برای مطالعه این فرم و بررسی آن وقت بگذارید. توجه به این نکته مهم است که این فرآیندها ممکن است در هر ایالت و کشور متفاوت باشد.
  3. با شرایط و الزامات طرح و برنامه بیمه درمانی خود آشنا شوید و اطمینان حاصل کنید که محدودیت ها و شرایط بیمه درمانی مانع دسترسی شما به مراقبت های پزشکی لازم نمی شود. دانشجویان قبل از اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی باید یک بیمه درمانی معتبر و مورد تایید کشور مقصد تهیه کنند.
  4. برخلاف هند، اولین پاسخ دهندگان در فوریت های پزشکی اغلب امدادگران هستند تا پزشکان. اگر در مورد سلامتی خود مطمئن نیستید، اصرار کنید که به یک پزشک متخصص مراجعه کنید یا درخواست بستری در بیمارستان دهید. انجام این اقدامات احتیاطی می تواند به حذف موقعیت های اضطراری احتمالی کمک کند.
  5. در صورت نیاز، وضعیت سلامتی جسمی و روحی خود را به‌ عنوان یک دانشجوی بین ‌المللی و دانشجوی سال اول به ‌طور واضح به ارائه‌ دهندگان فوریت‌ های پزشکی در میان بگذارید و به آن ها اطلاع دهید که برای مدیریت وضعیت سلامتی خود به حمایت فعال نیاز خواهید داشت و مشکلی نیست که به مقامات دانشگاه، دوستان و اعضای خانواده اطلاع دهید. در واقع آگاه کردن دوستان و همکلاسی ها در دانشگاه یا محل اقامت دانشجویی، دوستان و خانواده خود از موضوع شرایط جسمی و روحی برای مدیریت شرایط اضطراری کمک زیادی به شما می کند.
  6. اگر شب هنگام نیاز به اورژانس های پزشکی داشتید، از تنها ماندن خودداری کنید. به همراهی یکی از دوستان خود به اورژانس مراجعه کنید و یا در صورت نیاز درخواست بستری در بیمارستان را مطرح کنید.
  7. ممکن است دانشگاه شما برای رسیدگی به بسیاری از موارد اضطراری پزشکی مجهز نباشد. بنابراین با فرآیندهای اورژانس پزشکی دانشگاه خود، نقش و مسئولیت پذیری آن ها و اشخاص ثالث درگیر در مدیریت فوریت های پزشکی آشنا شوید. در صورت لزوم، مسولان بخش سلامتی و ایمنی پردیس دانشگاه و سوابق گذشته حوادث پزشکی دانشگاه را بررسی کنید. در صورت تردید در مورد مراقبت های پزشکی مسولان پردیس دانشگاه، جزئیات را از مسئول دانشگاه سوال کنید و حتی در مورد جزئیات بسیار خاص مانند رویه های عملیاتی استاندارد و نحوه رسیدگی به بیماران در شرایط اضطراری نیز بپرسید. نحوه تجهیز مراقبت های پزشکی و بهداشتی برای حمایت از دانشجویان بین المللی با پیشینه های فرهنگی مختلف را بررسی کنید.
  1. قبل از ورود به دانشگاه های خارجی معاینات پیشگیرانه را برای اطمینان از سلامتی خود انجام دهید.واسطه های مربوط به مدیریت فوریت‌ های پزشکی را بررسی کنید، زیرا ممکن است نهادهای متعددی درگیر این بخش باشند، از جمله بخش دانشگاه، ارائه‌ دهندگان خدمات اورژانس استانی/ایالتی مانند AMR، اتاق‌ های اورژانس، بیمارستان ‌ها و موارد دیگر. علاوه بر این خانواده خود را در جریان روند مدیریت فوریت های پزشکی قرار دهید.
  2. هرگز هیچ علامتی را بر اساس سن یا سلامت کلی خود نادیده نگیرید، به خصوص درد قفسه سینه یا علائم مرتبط با قلب در شرایط پس از کووید را بررسی کنید و با بروز هر یک از این علائم با فوریت های پزشکی دانشگاه تماس بگیرید.
  3. قبل از عزیمت برای تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور، برای رفع هرگونه نگرانی در مورد سلامتی جسمی و روحی، معاینات پیشگیرانه را انجام دهید.

جمع بندی

در گیر و دار ارسال مدارک لازم و تکمیل فرم های اخذ پذیرش و اخذ ویزای تحصیلی آن چه کمتر به آن اهمیت داده می شود، وضعیت سلامتی جسمی و روحی دانشجو است. اگر چه بسیاری از دانشگاه های مطرح در کشورهای دانشجوپذیر جهان ارائه گواهی پزشکی و معاینه های پزشکی برای اثبات سلامتی جسمی و روحی دانشجو را به عنوان یکی از مدارک لازم درخواست می کنند، اما دانشجویان باید قبل از عزیمت به کشور مورد نظر وضعیت سلامتی خود را بررسی و اقدامات لازم را برای بهبودی انجام دهند. وکیل مهاجرت و مشاوران موسسه مهاجرتی اصطهباناتی به عنوان بهترین موسسه مهاجرتی در تهران و ایران در مورد روند اخذ ویزای تحصیلی و پذیرش تحصیلی و مدارک لازم راهنمایی های مفیدی ارائه می دهند.

مقالات مرتبط

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرایط و مزایای ویزای کار

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده

پیشنهادات فوق العاده

ثبت درخواست مشاوره فوری